Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Loskutovs: KNAB prēmijas motivēja darbiniekus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis Derums
J
Latvijas okupācijas noliedzējs, bijušās LPSR kompartijas CK locekļa Loskutova dēliņš tagad sēž Saeimā. Kalvīša valdības laikā viņš izpelnījās popularitātii ar populistiskām runām uz kurām uzķērās daudzi vientiesīgie latvieši.
Z
Z
Redz kā ,,īpaši godīgie knabisti'' - loskutovs, strīķe un tamlīdzveidīgie ir sevi apdāvinājuši . Taču matemātika mazliet lielāka sanāk - pat ja apdāvināti 50 darbinieki gadā tad sanāk katram no 50 ne mazāk kā 8 000 gadā. Vai tik nav tā ,ka tie izredzētie tomēr saņēmuši pa vismaz 20.000.ls gadā ?
rausis
r
Nu tas tā patiešām varētu būt, it sevišķi izolētā situācijā. Bet zin, ja tu visu laiku strādā ar kriminālu, bet kaut kādi slaisti ministrijās sēž draugos un apspriež, kādu mašiņu labāk pirkt, un saņem tikpat vai pat vairāk, tas gan pamatīgi grauj motivāciju. Protams, ja KANB būtu visas tās utu bungas ņēmuši pie dziesmas, tad nebūtu tāds bezpriģels un netiktu šķiesta nauda citos kantoros. Līdz ar to nebūtu dabīgais iemesls skaust. Tā ka paši vainīgi, ka nestrādāja.
:):):)
:
šoreiz par motivāciju nepiekritīšu,prēmijas arī visi ministri saviem padomdevējiem maksāja un arī teica,ka tas viņus motivēs,var jau būt viņus motivēja pieņemt tādus lēmumus kas jums bija izdevīgi,bet mēs vienkāršie tik ceram,ceram,ceram,ka beidzot būsiet tik daudz sarausuši vai beidzot paliks kauns par savu valsti kas ir gandrīz pati nabadzīgākā visā Eiropā...
yyy
y
Nu kā ta nav lielie darbi. Miķelsonu noraka taču. Tas nekas, ka tagad Kampars saka ka TEC-2 izmaksas ir pareizas.
juris
j
Viss ir ļoti labi un, par labi padarītu darbu, pienākas alga. Bet prēmija būtu izmaksājama par kaut ko, ko cilvēks paveicis papildus saviem pienākumiem. Ja reiz ir atklātas kādas sarežģītas bandītu lietas, būtu interesanti uzzināt kādas tieši un ko Juta vai kāds cits tajās paveicis ārpus saviem tiešajiem pienākumiem. Nevienu gan tādu īpašu lietu nevaru atcerēties. Droši vien Kažociņš uzlicis savu slepeno zieģeli. Piemēram Jūrmalas blēži nemaz visi nav noķerti. Visi trī lielie bandīti vēl joprojām staigā nesaķēdēti, Rīgas domē kukuļošana ir gadu desmitiem neizbēgama lieta ( pats esmu bijis aicināts maksāt ). Kur tad ir tie izcilie darbi? Varbūt tie cigarešu stiepēji maisiņā vai benzīna vedēji benzīnbākā pāri robežai ir tie lielie bandīti, kurus ir sarežģīti noķert? Ja jau ir tie lielie ķērumi, kāpēc nepalepoties ar tiem publiski. Es arī gribu zināt?
Anna
A
Latvija valdošā elite pirmo reizi saskaras ar to, ka parlamenta opozīcijas (SC partija) ir izvirzījusi alternatīvus vidēja termiņa mērķus attiecībā uz sociāli ekonomisko attīstību valstī un sagatavoja 2011. gada budžeta projektu, kas var nodrošināt šo mērķus sasniegšanu. Bet ne tikai piekrist, bet arī saprast iespējas pilnveidot Latvijas sabiedrību valdošāi koalīcijai neizdevās. Tikmēr, pat Vienotības atbalstījiem kļuva skaidrs, ka turpmāk tā dzīvot nevar. Politiķiem, tagad ir vieglāk, nogriezt "sociālās programmas un veselības aprūpi un perspektīva - pensijas, neka ilgi, ar pašrisku un bez veiksmes garantijas, karot ar vareniem korupcionāriem. No otras puses, ja nodokļu maksātāji par šiem politiķiem balso un neproteste, atbildot uz sāpīgākiem nogriezieniem, tad nekādas pretenzijas nav aktuālas: "Jebkura bauda par jūsu naudu, kungi! Tikai vēlāk, neapvainojaties un nesūdzaties, ka slimnīca ārste briesmīgi, un ir jāmaksā par katru šķaudīšanu un ka jums atņem jau tā nožēlojamus sociālos pabalstus, un kārtējo reizi lūdz „savilkt jostas ciešāk”, paaugstinot nodokli par gaisu.
Ceļmalu Janka
C
Prēmijas nekad nav motivējušas un nemotivē. Regulāri saņemtas prēmijas, tikai pieradina pie naudas. Tas ka darbiniekam pieliek pie algas strādā maksimums pus gadu. Pēc tam var likt no jauna.
Zoos
Z
Jebkuru PRĒMIJA motivē.
Ilmārs
I
Dodiet man lielu algu un es būšu strādīgs un godīgs cilvēks!
sas
s
likvidēt to gudrinieku kantori
Joks
J
Es arī gribu gribu motivētu prēmiju. Būtu vēl vairāk priecīgs arī par nemotivētu prēmiju. Ka tik nauda. Tā nesmirdot...
durnis
d
Redzot šito caurkritušo priekšnieciņu partejas rindās un jau tagad vēl amatiņā saeimā, man ir pārliecība ,ka faktiski knabis tik nodarbojas ar politiskiem pasūtījumiem un korupcija ir tikai aizsegs ,lai no valsts kasītes naudiņu pagrābtu... ja es kļūdos , tad mēģiniet man argumentēti pierādīt pretējo !!! Un manā skatījumā arī maizēns labi neizskatās ,ka no štokija kantora saņem naudiņas smalkmaizītēm... Nezinu gan cik ilgi tas bardaks turpināsies !!!
Guntis
G
a vareeja vairaaak - buutu veiklaak straadaajushi, no zelta tilta 50 pievienotu.
biezais
b
Tik maz lietu , un tādas prēmijas. Vilnītis mēģināja ieviest kārtību , tāpēc daudziet iepriekšējiem priekšniekiem viņš nepatīk un ir jānoēd.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas