Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

LPP/LC jauniešu rīkotajā forumā uzrunas saka sabiedrībā pazīstami cilvēki, arī Streičs, Linda Leen

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
no Jūrmalas
n
Vai Linda tagad sapinusies ar kādu no šleseristu jaunuļiem? Par Streiču gan kauns, ka viņš uz vecumu bojā savu tēlu.
lno
l
Neko nepārmetīšu Lindai: politika nav viņas lauciņš, arī Jaunups droši vien savu lomu nospēlējis, un nelaimīgā meitene varbūt grib atriebties. Cita lieta Streičs, cilvēks ar sirmu galvu, lielu dzīves pieredzi, bet gvelž tādas muļķības, ko atļautos ne katrs pirmklasnieks.
Metsasisu
M
Šie mākslinieki iespļāvuši Latvijai sejā, piedaloties kremļa aģentu pretvalstiskās sazverastības organizēšanā.
Troll
T
Streičam būtu labāk taisīt filmas, nevis skraidīt apkārt un māžoties visos Ēķa - Stendža reklāmpasākumos, lai palīdzētu izcīnīt vietu Saeimā ŠŠ bandai. Bet PAR NAUDU var māžotiees un Šlesera nauda jau nesmirdot...
vinnijs
v
cik labi, ka man nav TV! :-)
Vērotāja
V
Krievijā "Naši",Latvijā "Pirmie"!
par veselīgu vadību
p
un Tavuprāt, grāmatvedim ir plašs redzējums?! :D
t
t
neesi tu pieaugusi izteikties un rakstīt neproti
Ironiskais
I
Bet, ja paskatās uz ēlerti, tad atmetot visu to muļķīgo gvelšanu par "pilsonisko sabiedrību" un kaudzi demagoģijas par "godīgu politiku" sausi fakti uzrāda Latvijas likteni - tā tiks pārdota zviedriem tāpat kā laikraksts diena pēc tam, kad Latvija tiks nolaista uz grunti pilnībā.
Loģiskais
L
Lai tur piedalās, kas grib, kaut vai Elviss Preslijs. Tikai viena doma, kas visos šajos "Par labu Latviju" saietos tik kultivēta, bet proti "uzņēmēji var būt labi valstsvīri" ir kļūdaina pašā saknē!!!! Uzņēmējs pēc dabas nekad, nekādos apstākļos nevar būt labs valstvīrs, kas "sakārtos valsti". Pirmkārt, uzņēmējam ir pārāk šaura domāšana, t.i. domāšanas mērogs ir pārāk šaurs, lai izprastu tik lielus un komplicētus procesus kā valsts vadīšana, otrkārt pati uzņēmēja daba - nopelnīt labumu sev nekādi neļauj viņam darboties citu labā, tikai sevis labā. Tā, ka aizmirstiet to, ka uzņēmējs var būt labs valstsvīrs. Valstvīriem valsts ir jāuztver kā sava ģimene nevis kā uzņēmums un valsts ir jāvada nevis jākasās un jāspēlējas smilškastītē ar 100 ne visai gudriem bērniņiem, kas tur tikuši ievēlēti kroplīgās varas atlases sistēmas dēļ. Kamēr pastāv šī kroplīgā varas sistēma, kurā pie varas var tikt jebkurš šim amatam neatbilstošs idiots tikai pateicoties naudai un reklāmai - tikmēr te bardaks bija, ir un būs vēl ilgi. Pati sistēma pamatu pamatos ir nepareiza - tamdēļ nekad netiks ievēlēti "pareizie" cilvēki, kas rūpēsies par valsti. Vienmēr un visos gadījumos šī kroplā varas atlases sistēma paredz - ievēlēti tiek to oligarhi un ekonomisko grupējumu pārstāvji ( marionetes), kuri spēj uzrīkot krāšņāko bezmaksas šovu pirms vēlēšanām. Iedzīvotāji neizbēgami izdara savu izvēli tikai un vienīgi pēc reklāmām jo fiziski nevar pazīt personīgi katru no kandidātiem un vienīgais priekšstats, kas viņiem var rasties - tas ir no apmaksātiem medijiem.Tā, ka nevajag - arī jebkura ziņa ir reklāma vai antireklāma. Tādējādi - cilvēku objektīvā izvēle ir fikcija tīrā veidā. Tomēr, cilvēki dzīvo ar šo kroplo varas atlases sistēmu, bet tie, kam šī sistēma ir visizdevīgākā ir izdomājuši frāzi "Nekas labāks nav izgudrots..." un visi tam ir noticējuši. Nu, ja nav izgudrots, varbūt pēdējais laiks izgudrot? Sistēmas krahs jau redzams globālā līmenī.
Jukums
J
Jā, mani interesē vai tiešām viņi paši reāli apzinās kādā organizacijā atrodas.
Ija> Streičam
I
Uzņēmējs ir un paliek uzņēmējs, kurš domā par savu biznesu un nepavisam ne valstsvīrs, kuram svarīgas būtu valsts problēmas. Uzņēmējam no svara Saeimā un valdībā izbīdīt cauri savam biznesam noderīgas lietas, nevis valstij un visai sabiedrībai nepieciešamo. Kā var būt tik naivs tādos gados!
Linda
L
tev tās interesē????
Linda
L
muļķības!
Linda
L
a kas tev nepatīk, kurš tad tev var pa prātam izdabāt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas