Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

LTV būs trīs stundu gara ziedojumu vākšanas akcija Kārļa Ulmaņa piemineklim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
un
u
Urlas shodien talka nepiedalijas, neta sedeja.
Grikis
G
Nožēlojami ir tas, ka K.Ulmanim AIZVIEN nav sava kapa pieminekļa. Apvērsumu šodien!
Apzinīgais
A
Kad viens saka labu labu, otram nav jāmetas noniecināt. To gadu aculiecinieku stāsti ir gaužām pretrunīgi un nepārprotami pamatoti. Aizejiet uz bibliotēku un pašķirstiet 1937./38. gada "Atpūtas", tad varbūt jūsu ieskati mainīsies. Ārišķību mums ir diezgan. Viens piemineklis ir. Pietiek! Domāsim kā sevi un apkārtni sakārtot šodienai. Krasnovodskai paredzētā akcija nenozīmē itin neko. Nes sirdī, kas tev dārgs, tas nozīmes ziņā būs vairāk.
un
u
Nozhelojami ir Kukushkas un lidzigo "komentari" - burtiski atejas limeni, pasutiti, pat ja butu pret pieminekli, vareja izteikties cilveciski, bet neprot cilveki. Ta pat metode, kas Chelovekam; atnakushi un baksta mums ar pirkstu ka atsaldetie: "jus". Ja, mes, un jums ir zhel, ka mes esam. Nekampiet par daudz, tas ir bistami. Ediet, govis, zalju zali, Neminiet kajinjam. Zalja zale gauzhi raud, Kajinjam saminama. Tikai atcerieties: zalei ir ipashiba ataugt.
un
u
Velti tere laiku okupanti. Ulmanja slava ir neizdzeshama. Tapat ka Kachinska slava tagad Polija.
un
u
Polija bija parlaments, un Poliju okupeja. Atceries to, Kukushka. Kakat svesha zeme tev neapniks nekad. Savas zemes tev nav un savas kulturas nav, tu klisti ar savam olam pa svesham ligzdam. Krievu kulturu sen esi aizmirsusi. Un kas tie tadi "mes", ka tu uzruna mus ar "jus", vai ne tie, kas Latviju okupeja? Joprojam mes tev esam "jus", svesha ligzda olu dejeja. Tu pieradiji, ka esi okupante. Tev patik. Tik padoma, ko zaudeji. Zaudeji savu dzimteni. Ne tev, Kukushka, spriest. Karlis Ulmanis izdzera savu kausu lidz galam sausu kopa ar visiem, paljavies uz PSRS vaditaju godapratu. Kas butu, ja vinjsh butu pretojies, tu zini. Stalins un vinja pakalpinji, tadi ka tu, iznicinatu visus. Par latvieshu tautu nebisties, Kukushka, vari kakat neta talak, jo cita neproti. Nozhelojami tavi un tev lidzigo okupantu komentari, jo pat cilveka pashcienjas tu nezini.
ērce
ē
Gandrīz visa tā paaudze, kas bija piedzīvojusi Ulmaņa laikus - "zelta laikus" - slavēja Kārli Ulmani kā godīgu latviešu patriotu, kas rūpējās par tautu. Tagad, kad šie liecinieki ir lielākoties zem zemes, kaklus izslien visādi pārgudrie sociķi un krievmīļi, kas ņemās Ulmani nozākāt. Veltigi! Ulmaņa slava tautas atmiņā ir neizdzēšama.
Traki
T
Ulmaņa laikā ārzemju bankās tika noguldīts zelts nebaltai dienai. Šodien staigā ar cepuri...
?
?
viens piemineklis jau ir... vai tiešām nepeitiek?? Lai Dievs man peidod, bet nedomāju, ka ir pelnījis...
un
u
Atceries Poliju, kad citu reizi iesi kakat.
un
u
Tava valoda - urlas valoda, vaino skolotajus savus, ka neiemacija, bet varbut, tu stulba?
kuku6ka
k
..stranu, a vi emu na pamjatnik, 4to skazatj rabi.
kāda šķirba
k
staļinam ulmanim hitleram šekelem
jo ielg'ak vēroju mūsdi
j
jo labāk redzu uz kādu nodevību par naudu spējīgi šitādi lopi. Uz Liteni visus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!un rāpus lūgt Dievu!!!!!!!!!!!!!!!
R(8)
R
Pateicoties tadam ka Ulmanis un vina saika Latvija bija okupeta ............un tadam vel vajag cele pieminekli , tad jau tagad varam celt visai musu zaglu bandai tos piemineklus ..........

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas