Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

LTV priekšvēlēšanu raidījumus vadīs pašu žurnālisti, Domburs - premjeru kandidātu diskusiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.B.
I
Vai IR VĒRTS diskutēt "Dienā "... ?
drakons
d
Sorosītiem Domburs ir atklātības garants priekšvēlēšanu diskusijām.
lat.
l
Ceru,ka Čunka vadīs raidījumu par kultūru.
Metsasisu
M
LTV autoritāte katastrofiki krīt. Dombura arī, jo es viņa uzspļētajam Latvijas patriotismam neticu. Viss liecina, ka Domburs ir oligarhu kalps, viltīgs un tādēl jo bīstamāks. .
atanasija
a
Jo īpaši redkolēģijā laba ir Plūmes kdze, kuras vīrs ir Aizkraukles mērs no TP jau daudzu gadu garumā. Ne velti TP augšgalā viņu sauc par ,,savu cilvēku LTV,,.
He he...
H
Un Vienotības fans nedrīkst vadīt premjēru cīņas! Viņam jāpamet uz laika TV1 vai Vienotībai jāmaksā par viņa ētera laiku. he he...
JL Darba birža
J
Tas ir labi. Domburs ir Vienotibas piekritējs.
He he...
H
Ko cepies ap Kolātu ! Pareizi, ka tavu dumrovski izlika aiz durvīm, jo MELIS ir MELIS kaut ieņem prejēra posteni! Paskat, kā PB vadība uzsita pa dupsi jaunslauceņu melošanai! Ne SVF, ne PB neinteresē kā dzīvos tauta, bet tikai viņu piķītis... Neticiet Vienotības murmuļiem , kuri bāz'batonus, ka pensijas pēc 2.oktobra netiks samazinātas. Kā tiks silē , tā Vienotība pildīs visus, es uzsveru VISUS PB un SVF uzdevumus! Vienotība nepārstāv Latvijas pilsoņus , viņi ir SVF un PB vergi! Bet vergiem vienalga kam kalpot, ka tik šiem kaulu atmet... Nu ko , dzerīt, sāc ziepēt vai nu dupsi vai striķi, jo TAVĒJIE jaunslauceņi izgājušies kā vecas sētas.... AŠ2 zog, bet Vienotība MELO, bet abi kalpo lielkapitālam nevis tautai!
viss labi
v
viss izklausās labi, nav ko noriet, pirms nav ne raidījums redzēts! jādomā, ka citi žurnālisti arī labi tiks galā, ja vien labi sagatavosies! tomēr interesantāk, ja vairāki vadītāji. Domburs tomēr nogurdina lielās devās un visu grib sev.
Blefs
B
Man "patīk" jaunizveidotās redkolēģijas sastāvs - Kots, Plūme, Šmite, Gailītis. Tā sacīt - visi savējie. Gailīša glābēji, jo puika parāk atklāti sasmērējies. Tas, protams, nekas, ka viņi visi domā tāpat, bet "redkolēģija" ir nodibināta. Sabiedrības acu aizmālēšanai.
Oma - inženieris
O
Jūtams, ka esi no kampēju sugas, jo viņi visu vērtē pēc principa: kas nav ar mums, tas pret mums!
Vija
V
Domāju, ka reāli šādas politiskas diskusijas pa spēkam ir tikai Domburam un Streipam!
pakausis
p
nu bet politika tak ir izklaide :) tu ko.. tas pats Domburshovs.. vechi tur sanaak, pateelo politiku, pastriidas, padusmojas... peec tam aiziet visi uz kaadu kafuuzi vai pirti, iedzer shnjabiiti un visu sarunaa bez liekiem striidiem un "tautas aizstaavju" teeloshanas.. :)) tas ir kaa daudzgalvu puukjis - balso par kuru galvu gribi - tas taapat buus puukjis un dariis to kas puukjim jaadara :)))
Pārliecība
P
Jūs pārvērtējat savu ietekmi...:))
dzeris
d
PLL nopirkuši visus - gan Kolātu ( tam, laikam, piesolīts, ka arī turpmāk varēs maksāt sev nelikumīgas prēmijas, bez tam viņam jāatbalsta meita - TPJO biedrene)), gan Kotu, cukurgailītis vienkārši iebaidīts, par LNT nerunāšu, vēl mums paliek TV3. Vispār, ļoti daudziem valsts iestādēs strādājošiem izdevīga šī sistēma, kur var pa,mazām zagt, un par to neviens nesatraucas. Tāpēc tāds atbalsts PLL gan TV, gan LR.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas