Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

LZS nodaļas izvirza Lembergu par premjeru

Ventspils mēru un reģionālās partijas Latvijai un Ventspilij līderi Aivaru Lembergu premjera amatam jau oficiāli izvirzījušas Latvijas Zemnieku savienības (LZS) Vidzemes reģiona nodaļas, _Dienu _informēja LZS priekšsēdis Augusts Brigmanis. Nākamajā trešdienā lēmumu pieņems LZS Centrālā padome, bet vēl pēc nedēļas par to lems visas Zaļo un Zemnieku savienību veidojošās partijas kopā — LZS, Latvijas Zaļā partija un Latvijai un Ventspilij.

Taču jau pirmie signāli no reģionālajām nodaļām liecina, ka pieredzes bagātajai Zemnieku savienībai arī šajās vēlēšanās pašai nav neviena premjera amata kandidāta un tā izvirzīs šim postenim A.Lembergu, kurš pārstāv reģionālo partiju, bet ir viens no populārākajiem politiķiem, par spīti tam, ka ir apsūdzēts smagos noziegumos.

Premjera kandidātus jau ir nosaukuši vairāki politiskie spēki. Saskaņas centrs — savu līderi Jāni Urbanoviču, TB/LNNK — priekšsēdi Robertu Zīlei, Tautas partijas un LPP/LC veidotā apvienība ir gatava deleģēt šim postenim abus savus līderus — gan Andri Šķēli, gan Aināru Šleseru. Savukārt Vienotība, kurā ir jau esošais premjers Valdis Dombrovskis (JL), pagaidām nesteidz viņu pasniegt kā savu līderi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas