Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Maestro Raimondam Paulam plāno piešķirt Ministru kabineta balvu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx
x
Viņam jau balva bija vuisu iepriekšējo gadu garumā , kad sēdēja saimā neko nedarīja, bet algu saņēma. Vai tad tā nav balva?? Un kādu balvu vēl šai politiskajai prostitutkai. Nekas nepienākas.
haha
h
Jau ,kā Brežneva laikā paši viens otram ordeņus piešķir.....
hmmm
h
Diptihs. 1) Čurājošais puisēns, 2) Traumētais puisēns. Morāle - čurat var kaut nepārtraukti, bet tikai tur kur drīkst.
Aida
A
Nepiekrītu ka Paulam pasniegš šadu balvu. Tas jau bija viņa darbs, viņa pienākums. Nožēlojam. Redzēs vai viņš noziedos to naudu ko saņems, un cik no viņa paša miljoniem līdzekļiem viņš ir pats ieguldījis, noziedojis. Ir daudz vairāk cilvēki kuri ir to pelnījuši.
mēslainē !
m
Nekādas balvas! Kopš septiņdesmitajiem gadiem viņš Latvijas labā neko nav darījis. Bērni pārkrievojušies. Pats iedomīgs muļķis.
k..
k
...voldemarovičš taču no valsts dzīvokli nozaga, par to viņam prēmija, motem arī vajadzētu kādu balvu...
Ha
H
Ceru, ka Pauls šos piecus tūkstošus latu atdos kādam bērnunamam vai mūzikas balvai jaunajiem izpildītājiem, bet sev paturēs nozīmīti un diplomu. Tas būtu godīgi un cēli. Saņemietes, Paula kungs!
Zoja Monroza
Z
Latviešu dziesmu svētki bez paula ir notikuši daudzkārt un nekas īpaši briesmīgs bez viņa nav noticis un arī nenotiks, kad viņa vairs šajā pasaulē nebūs.Manuprāt, ar savu bezgalīgo klanīšanos Maskavai (jo nauda nesmird) viņš dziesmu svētkus drīzāk apgāna.
jupis
j
Nevis tāpēc, ka viņš nelien politikā, bet gan tāpēc, ka neievelk visādus nothing special Saeimā LPP uz sava popularitātes viļņa!
VIEDOKLIS
V
Talantīgs komponists 8 gadus devalvēja savu vārdu, kā lokomotīve sēžot apšaubāmās partijās.
nuja
n
Ziedos, ziedos! Lai nu kurš, bet Pauls noteikti ziedos! :))))))
andrē
a
pauls ir neaprakstāmi godakārs un varaskārs un "iešana pāri līķiem"- viņam parasta lieta.Diemžēl gadi dara savu un drīz būs jāstāv tā Kunga priekšā un paula vietā stāvēt nekad negribētu, bet savā gan...
balamovska
b
Paulam noteikti šo naudu vajaga, jo mīl kamīnu iekurt ar 100 ls naudas zīmēm -un tikai šādi!
dziedatajs
d
Tikai ieskatieties si cilveka nejaukaja un naida un launuma, alkatibas, augstrpatibas un cinisma saviebtaja viepli un viss bus skaidris, kas ir sis par cilveku, kas ir vina ieksas...?
pilsonis
p
Pauls ir zaglis un nelietis, kuram ir jatnem visi Latvijas valsts, neatkarigas Latvijas laika pieskirtie apbalvojumi. R.Pauls palidzeja Sleserim un Pirmai partijai, Skelem un TP izlaupt Latvijas valsti un apzagt Latvijas iedzivotajus. R.Pauls ir maita, kurs ir jatiesa un jasoda ar bargu sodu un lai vins sapust cietuma, tur ir vina ista vieta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas