Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Maizīti politikā aicina visi, izņemot ZZS

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Nav dzirdets pieprasijums no LV/LNNK !!!! Labi!!!
Mans Viedoklis
M
Mana partija viņu arī neaicināja un arī neaicinās. Sorry, prokuror ,lai tev veicas.
baca to brīnos
b
Tas ko Lembis sazaga no valsts uzņēmumiem nepieder Ventspilij vienai! Tas ir Latvijas īpašums, un tas, ka viņš savam reģionam kaut ko "iedalījis" - neattaisno viņa noziegumu. Un ja kādam liekas, ka viņš godīgi visus savus īpašumus, kapitāldaļas, naudiņu utt ir nopelnījis, tad man tā naivā tiešām žēl...
baca
b
Protams, jo ZZS stute un balsts ir Lembis! Tas tak atkal kārtējo reizi apstiprinās!!!
KLM
K
Ko tu bezdē par A.Lembergu. ................................................ ........................... Tikai tādēļ, ka savulaik šis kalpoja okupantiem ar sirdi un dvēseli poļitruka činā, no visām kompartijas tribīnēm bezdot par komunisma uzvaru visā pasaulē, bet kad sabruka viņa bezdelu impērija, nu bijušais poļitruks Latvijas brīvvalsts ''patriots''..(tā vismaz pats ''bezd") Kas attiecās uz AŠ2 - viennozīmīgi - no diviem kretīniem lielākie, pie tam - neārstējami....''Viņš vismaz Ventspilij ko labu izdarījis." Nu kā tad - bet cik viņš caur Ventspili sev laba izdarījis? CIk miljonus? (vai pat miljardus?) Tā kā lai nebezd.....
brīnos
b
Ko tu bezdē par A.lembergu. Viņš vismaz Venspilij ko labu izdarījis. Vai esi moš AŠ 2 pau-tu laizītājs, ja tā bezdē tik pret A.Lembergu? Visi viņi bija pie siles. Pie tam TP 10 + gadus bija pie VALSTS VARAS stūres Šķēle 3 x , kalvītis 2 x + icik godmann 2 x = tiem tu braši laizi pau/tus, ko?
KLM
K
tāpēc vēl šobrīd ZZS paniskas bailes! .................................................... ........................... sarkan(Bresis, Brigmanis, Lembergs) zaļie bīdīja arī mutatis mutandis likumu - lai paglābtu no cietuma savu maizs tēvu Lembergu - bijušo sarkano poļitruku, nu kriminālapsūdzēto ar 140 apsūdzības sējumiem mugursomā - nu kā lai nav bailes no Maizīša !!
Tomēr
T
Kā nu neaicinās, ja Maizītis 10 gados bija kā beigts dārzenis, redzam taču, ka Latvijas izzadzēji uz brīvām kājām... Dārzenis dikti priecājās, ka šo it kā partijas aicina, lai gan man liekas, ka tas ir baigi PĀRSPĪLĒTI, jo mana partija - zinu droši- viņu NEAICINĀJA!
Ha!
H
Pēc dažiem komentāriem spriežot, cilvēkiem licies, ka ģenerālprokuroram vajadzēja strādāt ar cirvi: kā aizdomas, tā - galva nost! Maizītis strādāja godam, tāpēc vēl šobrīd ZZS paniskas bailes!
Arturs M
A
Ja neies tagad,pēc 4 gadiem aizmirsīs! Latvijas politika ir izslāpusi pēc tāda saprātīga,nosvērta,zinoša un gudra cilvēka cilvēka!
Jaspis
J
Nē vairāk gan izklausās pēc Lembju Aivara izteicieniem!
DD1
D
Es arī ticu, ka reiz shis iznireļu laiks beigsies un Latvija kļūst tāda, ka tai būs atkal vajadzīgs Maizītis un citi līdzīgi darba rūķi. Citādi Latvijai nav nākotnes.
anna
a
Tas ir ZZS pluss vai minuss?
aleluja
a
Vismaz ZZS ir konsekventi līdz galam - nebalsoja par Maizīti un arī neaicina viņu listē! Pārējie gan lokās kā niedres vējā, visvairāk jau oranžā banda, kas nāves konvulsijās vairs neapjēdz ko dara.
Pleskavas ceļš
P
Ja visi aicina tad, lai atdodas visiem pēc kārtas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas