Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Maklakovs nākamgad savā amatā vēlas redzēt "jaunas asinis"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dinja
d
- palasi grāmatas kur, kas un no kā veidoja neatkarīgās Latvijas armiju. Ja tev nepatīk streļķi, tas nenozīmē ka Kalpaka vienībās viņu nebija. Jāatzīst - tie gan bija Latvieši,,, atšķirībā no tagadējiem šļupstošiem ar akcentu ministriem, vadoņiem un augstrākajiem komandieriem.
Kurmītis
K
+++ Jā, jā graube ir īstais ar savu lauksaimniecības tehnikuma izglītību, bet tas nekas mums tak ir bijuši kuģa kohi par minīstriem un arī nekas , ja neskaita , ka tagad esam tur kur esam.Nākotne vēl saulaināka , kad šie pavāri kļūs par minpreziem.
pamela
p
Min.k-gs,vai mums nepietiek jau ar RD un SC krieviem,kuri nu visu Krieviju savilks uz Latviju?Vai tiešām kaut KALPAKA piemiņa nebūtu to vērta lai LATVIJAS armiju komandētu LATVIETIS ,jo maklakovi,u'sakovi ir un paliks Kremļa pakalpiņi NETICU,KA NAV LATVIEŠIEM Latvijas armijas cienīgs komandieris BEZ KRIEVU AKCENTA!!!!!!!!Man ir ziņas,ka Maklakovs pie tam ir cienīgs komandēt bābu pavāru rotu,ne vair'ak!Latvija ir tik maza un te neko īpa'ši noslēpt nav iespējams! MAN vectēvs stāstīja par ĪSTO LATVIJAS armiju.Redzēju foto kāds izskatījās Latvijas karavīrs,nerunajot par virsniekiem!Palasiet vēstures grāmatas,otras tādas armijas Eiropā nebija!Nevajag jaukt Latvijas armiju ar Ļeņina streļķiem.
aiva
a
tagad vajadzīgs komandieris,kas aizstāv karavīrus un Latviju,pakalpiņu laiks beidzies,no tiem steidzīgi jātiek vaļā
undine
u
Ja pie teiksanas Aizsardzibas ministrija butu Girts-Valdis Kristovskis tad vins pa draugam iestumtu J.Kiukucanu , kurs prat but iztapigs, padevigs, loti labi izdabaja Kristovskim un vina sievai (aktrizei0, ipasi jau tos sagaidot Briseles lidosta un izvedajot ekskursijas......
Orange Monk
O
Karjeras zemessargi amatos... vēl vienu ābolīti ķocī? Katastrofas kā ikdiena.
to Stipris
t
Graube nav 'jaunās asinis'. viņš taču jau ir bijis NBS priekšnieks.. no Maklakova teiktā sapratu, ka ir runa tieši par jauniem.
traleris
t
Vai tad pateicoties Graubem, kurš zināšanas par armiju apguvis pašmācības ceļā, mums nav tās armijas?
Lūznis
L
Tikai ne vecu mīnu tralleru iepircējus ar trīs zvaigznēm.
Stipris
S
Cik esmu redzējis strādājam Graubes kungu....(1992-2009) Un ņemot vērā viņa pieredzi NATO struktūrās.neredzu pagaidām citas kandidatūras. Par NBS komandieriem nepiedzimst,par tiem kļūst.Un tam ir vajadzīgs laiks un dzīves pieredze. Neapskaužu jauno NBS komandieri. Armija uz šodienu neeksistē. Jāsāk būs no nules....
Ādams Ludvigs Lēvenhaupts
Ā
- NBS komandiera amats ir pēdējais jeb augstākais amats dienestā, tādēļ visā pasaulē pieņemts, ka komandieris pēc atvaļināšanas no šī amata vairs nepaliek dienestā. - Komentārs: Protams, mēs, latvieši, esam tik bagāti un pārvareni, ka varam atļauties pieredzējušiem, patriotiskiem karavīriem aiziet no armijas uz neatgriešanos..
sss
s
Tas būs Raimonds Graube!!!
aha,
a
nu nezinu, kuram tur ir 'jaunās asinis' un kuri ir profesionāļi... es tikai Dilānu varu nosaukt, kas daudzmaz varētu būt ok,... bet nedod dies kaut kas ābolam līdzīgs. tādus vajg pa gabalu no armijas turēt.
pionieris
p
Lidmašīnas nevienas, tanki trīs, ģenerāļu daudz.
Peintbols
P
Maklakovs prātu zaudējis?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas