Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Mazgadīgie līmes ostītāji nedēļas laikā divas reizes nokļūst slimnīcā

Nedēļas laikā trīs mazgadīgi puiši pat divas reizes nokļuvuši slimnīcā ar saindēšanos no līmes toksiskajām vielām, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Sigita Pildava.

S.Pildava skaidroja, ka 1. februāra vakarā darbinieki saņēma informāciju no mediķiem, ka trīs mazgadīgi -11, 12 un 13 gadus veci – zēni ap plkst. 21.30 no Bastejkalna nogādāti slimnīcā. Visi trīs bija ostījuši līmi un saindējušies.

Pēc pāris dienām – 3. februārī -  šos pašus puišus pieķēra ostām līmi uz perona dzelzceļa stacijā Rīga. Policisti četru nepilgadīgo izdarības pamanīja videokamerās un iejaucās. Viens no puišiem līmi nebija ostījis.

Visi puiši ir rīdzinieki. S.Pildava norādīja, ka administratīvie protokoli noformēti viņu vecākiem par vecāku pienākumu nepildīšanu. Turklāt divu puišu vecākiem analogi protokoli jau reģistrēti arī iepriekš.

Policijas pārstāve skaidroja, ka vēl nav izlemts, vai zēnus iekļaus nepilngadīgo pārkāpēju uzskaitē, lai rūpīgāk varētu sekot viņu gaitām.

S.Pildava sacīja, ka pēdējā laikā līmes ostītāji policijas redzeslokā nebija nonākuši, bet patlaban tā atkal kļūstot aktuāla problēma.




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas