Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Meierovica biedrība pārmet TP politiska ST tiesneša ievēlēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vasja
V
Astoņkājim atlicis maz -- iestumt savu primātu Maizīša vietā,Premjeru un Prezidentu -- Kremļa grīdas laizītāju un tad jau varēs dom āt par NVS.Primakovu apmīļoja mūsu "elite",KURŠ NĀKOŠAIS ? VAI Latvija vēl ir ES,EP,NATO u.c. starptaut.organizācijās?Tagad tik vien kā pielūdzam Kremliun Krieviju.Vai bija vajadzīgs 1991.gads?
Ainis
A
Tā jau nav nekāda biedrība, bet partija gan, būtu vismaz kaunējušies sevi par biedrību dēvēt...
balelins
b
Nirgasanas par tiesu sistemu ja par Satversmes tiesas prieksedetaju iebida cilveku ko kadi oligarhi nevienam nezinot aiz muguras izlemusi. Kas tas ir balagans vai neatkariga tiesa? Prezidentam nekada gadijuma nevajadzetu pienemt oligarhu kandidata zverestu.
vilis
v
Kaut neesmu Muižnieces fans,tomēr teikšu ka cilvēka rīcību nosaka viņa personīgais sociālais stāvoklis.Tas ir ka viņa var pieņemt visai adekvātus lēmumus.Bez tam ST ir kolegiāls orgāns,kur viena balss nav tik nozīmīga.
rits
r
Vai Latvijā iegūtais maģistrs vai doktors automātiski nozīmē labu izglītību, zināšanas un kompetenci? Vai Meierovica biedrībā visi (tiešām visi?) savos savos amatos tikuši ar zināšanām un kompetenci?
Raitis
R
Nevajag te runāt par angazētību, ja iepriekš tādi paši politiķi no Saeimas ir kļuvuši par ST tiesnešiem. Atmiņa ir īsa tikai tiem, kas nevēlas neko neatcerēties no pagātnes. Muižniece ir savā vietā, lai kāds te kaut ko neteiktu.
draugu būšana
d
Patiesā koalīcija šo lietu sarunāja pa kaktiem savu tradīciju garā : Saskaņas centrs (Urbanovičs)atbalstīja Muižnieci, par to prasot atbalstu grozījumiem kredītiestāzu likumā (Kargina - Krasovicka likumā), Brigmanis Lemberga uzdevumā savējiem lika balsot par Muižnieci, jo TP bija "iemaksājusi" ZZS avansu Maizīša izgāšanā. TB/LNNK kā galerts pa vidu kūļājās. Draugu būšana paliek draugu būšana, Brigmanis to labi pieprot.
Arturs M
A
Tas,ka saucat cilvēku par "cigānīti" par jums liecina tikai sliktu.
bebrs
b
Nu ko no zuzes vairāk gaidīt kā stulbumu....
Zuze
Z
Arturs M » zuze 13:29 Nekur vēl nav uzrakstīts,ka Ēlerte aizies ar Vienotību,varbūt,ka viņa aizies ar kādu citu...un ko tad teiksi??? Un malacis cilvēks var būt arī nebūdams nekādās partijās un biedrībās,bet tev viss galviņā ir saputrojies:D laikam jau nezini pat kam savu trīcošo balstiņu atdot SC,vai LPP,jeb LSDSP,vai TP,ak kāda nelaime,kāda tev problēma,neapskaužu!!: ______ Vai apzināti sajauci. "seei runa iet par cigāniīti. Un vēlēšanās ne par vienu npartijas kandidātu nebalsošu, jo patreizējais likums ir klajā pretrunā ar LR Satversmi par brīvām vēlēšanām. Tā , ka raudi vien tālāk par saviem Vienotības meļiem ,kuri ir tādi paši naudaskalpi kā TP un citas pārtijas.
cik skumji un patiesi vārdi
c
Latvijā nav vajadzīga kompetence, zināšanas un izglītība ----------- Es centos apgāzt šo viedokli un dabūt darbu, kas atbilst mania kvalifikācijai. Godīgi startēju visos konkursos, gāja man labi, vienmēr biju finālos, bet beigās visur tika izvēlēti kāda dēli, sievas, partijas biedri un korporatīvie draugi. Pa starpu strādāju dažādus darbus (darba man vienmēr bija līdz kaklam) bet vairumā gadījumu nekompetentu, idejām nabagu, korporatīvo ielikteņu - priekšnieku vadībā, kuri, kā jau latviešiem pieņems vienmēr mēgināja pazemot savus darbiekus. Nu jau ilgāku laiku esmu projām no Latvijas, strādāju kvalifikācijai atblistošu augsta profila darbu, kustos pa profesionālo vertikāli uz augšu. Baudu darba procesu, daru to ar prieku, ir daudz piedāvajumu.
Students
S
Meierovica biedrība man ir simpātiska ar savu nopietno, demokrātisko attieksmi pret Latvijas valsti. Piekrītu Lolitai Čigānei arī šajā jautājumā. Meierovica biedrība ir kaut kas cits kā korumpantu partiju vai maskaviešu apnicīgā demagoģija.
Ludis
L
Čigānei pilnīga taisnība. Labi, k mums Latvija ir vēl godīgi politiķi un sabiedriskie darbinieku, kuriem rūp valsts. Cerams, Čigāni ievēlēs Saeimā.
Ha ha
H
Nu, TP jauniešu nodaļa te uzdarbojas :)))))))) Bet tos jaunkorumpēnus nav jāņem vērā, tie neskaitās.
Arturs M
A
Es nemācu cilvēkiem,kā dzīvot,partejiskā un reliģiskā piederība ir katra pers.darīšana,es varu tikai diskutēt ,neslēpt un izteikt ,ko domāju.Arī sorosam ir ko darīt citu,kā nepartraukti satraukties par mūsu superlielvalsti Latviju,un tev arī iesaku domāt vairak par savu ģimeni,ne Sorosu:D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas