Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Meklēs visiem pieņemamu priekšsēdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gf
g
Tad jāmeklē ir tāds, kurš nav gatavs nomirt un ar morāli :)
Priecīgs Jautājums
P
Ko? Jums patīk Briselē izvēlētie premjēri? Latviešu sliekas!!!!!!!!!!!!!!!
Buba
B
man arī nepatīk šī Putina favorīte. taču, pa lielam, - lai kas arī nebūtu priekšēdis, - kā vienmēr, neko taču neatklās ...
Sābrs Ontūns
S
"Brigmanis arī mudina pagaidīt drošības iestāžu atzinumu, vai Sudraba vispār var saņemt pielaidi valsts noslēpumam." Vai tad, ka vēlēja neviens to deputāts nezināja. Runā, ka Seržants nebijis ar mieru balsot par Sudrabu, tāpēc viņu noņēmuši no trases. Brigmaņa mudinājumu var komentēt, ka spēlēt idiotšovu un novilcināt pašsaprotamu un valsts attīstībai svarīgu lēmumu pieņemšanu Latvijas t.s. augstākajās aprindās ir cieņā. Īsta piektā kolona!
interesanti
i
Judins (Vienotība)...., Sudraba un Igors Pimenovs (Saskaņa).
a13
a
To, ka tāda Rīdzenes sarunu parlamentārās izmeklēšanas komisijas vadītāja neder noskaidroja neformālā sapulcē Rīdzenē vai kur citur?
URRRĀĀĀ...
U
Nešaubāmi un nelokāmi atkal tiks atrastas visiem Latvijas debīliķiem piemērotās smadzeņkakas, lai viņi vēlreiz nobalsotu par komūnistiem, naclopiem un svoločiem ar bezjēgā apgudrēšanos. Mazās Latvijas lepnā tauta pa šiem 26.g. ir cieši nolēmusi plašiem soļiem traukties uz Gaiša Komuņizma Nr.2. idiotizma žopu, jo tā grib Krievbandītu Pūtins&Co. Большое спасибо всем латышам-долбоёбам за это от чекиста Путина&СО. Это здорово поможет розрушить ES и NATO из внутри. (Liels paldies visiem bļam/bļam-latviešiem par to no čekista Pūtina&CO. Tas lieliski palīdzēs sagraut ES un NATO no iekšpuses.)
marts
m
Šādas komisijas vispār nav lietderīgas. Likums neparedz viņu spriedumu tālāku virzību. Pagaidām iedarbīgākais rezultāts bijis Ādamsona komisijas spriedumam, kas krasi samazināja arodskolnieku ienākumus.
  • 9
  • 2
marts
m
Būtu labi, ja ģeķi nedrīkstētu savas jēlības še rakstīt.
  • 8
  • 1
komisks
k
Sanāk ka saeimas parlamentārās komisijas lēmumu (pieņemts balsojot)un T0 var mainīt tik ilgi....kamēr kāds no "savējiem" tiek iecelts komisijas vadītāja amatā! Šis ir gadījums...kad pārstāj darboties parlamentārā komisija un lēmumus par tās darbību pieņem varas elite...kurai sanāk ka Satversme tādas tiesības nav deklarējusi!Varas elites liktais būs jāpilda un kas notiks tad ja tas pats Judins arī būs bijis rīdzenes sarunās iesaistītais?
Ādams
Ā
kā būs ar tiem grašiem kurus iesmērēja jūdam ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas