Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Melbārde ievēlēta par EP Kultūras un izglītības komitejas viceprezidenti

Eiroparlamentāriete Dace Melbārde (NA) ievēlēta par Eiropas Parlamenta (EP) Kultūras un izglītības komitejas otro vicepriekšsēdētāju, aģentūru LETA informēja Eiropas Konservatīvo un reformistu grupas (ECR) Latvijas delegācijas preses padomnieks Kārlis Būmeisters.

Deputātes pārstāvētā ECR frakcija izvirzījusi Melbārdi arī koordinatora amatā, uzticot vadīt politiskās grupas darbu EP Kultūras un izglītības komitejā.

EP frakcijas ir tiesīgas izvirzīt vienu atbildīgo deputātu koordinatoru katrā no EP komitejām, kas organizēs frakcijas deputātu darbu tajās, paudīs grupas nostāju komiteju sēdēs un kopā ar citu frakciju koordinatoriem pieņems komitejas organizatoriskos un procedurālos lēmumus, kā arī deputātu vidū apstiprinās atbildīgos likumprojektu ziņotājus.

Kā ziņots, EP Kultūras un izglītības komiteju devītajā EP sasaukumā pārstāvēs 31 deputāts. Dace Melbārde kā deputāte aizvietotāja strādās arī EP Vides, sabiedrības veselības un pārtikas nekaitīguma komitejā.

No Latvijas deputātiem atbildīgais koordinatora amats atkārtoti uzticēts EP deputātam Robertam Zīlem (NA) kurš turpinās vadīt frakcijas darbu transporta nozarē.

Top komentāri

Kurbads
K
Man kauns!
VELLAĢĪMIS
V
allaž pēc augsta amata kāro gluži kā pašas ciltstēvs.
Anna
A
Apsveicam ar augsto posteni! Un pie reizes ir iespēja nostāties uz zemes un aizmirst par koncertzāli pie ūdeņiem par 200 -300 milj eur.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas