Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Mežā atrastas Endija Dāldera mirstīgās atliekas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilona
I
Ģimene meklēja savu tuvu cilvēku, nevisz uzmācās, un neprasija stulbus minējumus un ņirgāšanos par savu sāpi, bet tik vien kā palīdzību viņa meklēšanā, ja nu kāds redzējis! bet šeit tik egoisti kas māk pasmieties par citu sāpi, un pat tagad kad cilvēka vairs nav raksta tizlus minējumus!
Ilona
I
Domāju ka cilvēku meklēšanā vienmēr iesaistās!
Ilona
I
Nav jābūt dumjam lai to zinātu, tas kurš ņirgājās par citu nelaimi un gvelž muļķības, vēlāk raudās par savu nelaimi!
galva
g
Nu ja, ja nezini ar ko, kurš pelna savu maizi, "noteikti" narkobizness, jo neko radošāku neēsi spējīgs izdomāt.
justicia
j
Arkartigi skumji, ka Endija vairs nav.. Sausmigi.. Un tiem, kas neizpratne par to, kapec medijos tik loti netiek uzsvertas zinas par citiem pazudusajiem - jaa, iespejams, ka Endija gimenei bija pazistami cilveki, kas strada zurnalistika,.. Bet padomajiet, vai, lai nedod Dievs, jums pazud kads tuvinieks - vai ari jus nemekletu un neizmantotu visus iespejamos lizeklus, lai atrastu savu tuvako?Domajams, ka jaa!..
Nu ziniet
N
Gimene pati uzmācās sabiedrībai ar ziņām, bet pēcāk nolamā to pašu sabiedrību par komentāriem. Nu gan līmenītis....
Fiksis
F
Negribu Jums mutes aizbāzt, jo katrs jau cepās savā līmenī, bet gribu pateikt, ka Endijs bija cienījams jauns vīrietis, kādu mums latviešiem , diemžēl, nav daudz...
nu
n
domāju tā bija pasūtījuma slepkavība. protams, visdziļākā līdzjutība tuviniekiem...
Antons
A
Modernajai sabiedrībai ar visiem tās tehnoloģiskajiem sasniegumiem viens labums vismaz ir. Slepkavām un noziedzniekiem ir grūtāk operēt - visur ir mobilie tālruņi, kuru atrašanās vietu un zvanus var nopeilēt, benzīntankos un pie daudziem uzņēmumiem un mājām, un daudzviet pilsētā ir novērošanas kameras. Daudz kas tiek piefiksēts. Te tev nav vairs nekāda Agata Kristi - no sērijas - nositīšu un aprakšu un neviens par to neuzzinās. Noziedzniekiem samazinās iespējas. Tas ir labi.
Antons
A
Ilona » [email protected] 19:11 . Cilvēks atrasts miris, kāda JUMS IDIŅIEM tagad daļa, kas ko un par ko! Endijs strādāja saistībā ar parādu piedziņu! xxx Tādā gadījumā varbūt noziegumu ir pasūtījis kāds, no kura piedzina parādus. Skaidrs, ka iespējamība, ka tieši tevi agrā rītā kāds nejauši izvelk no auto un nomiedz, Latvijā ir mikroskopiski maza. Ir jābūt kādam iemeslam, lai tas tā notiktu.
to Ilona
t
Diemžēl redakcijas ne vienmēr ir atsaucīgas, katrā ziņā rakstu sēriju ne katram gatavas veltīt. P.S. un no kurienes ir ziņas, par ko nāks Dieva sods? Vai par lamāšanos arī būs?
trusis nejaukais
t
narkobizness.
klusais
k
Varbūt tomēr ir vērts ieturēt mierīgāku toni? Dusmu izgāšana jau neko tāpat neatrisinās.
Ilona
I
Es gribētu redzēt kā tu idiņ justos kad tavs tuvinieks pazudīs un pēc laika viņu atradīs mirušu! Tu laikam sēdēsi pie tev lūrēsi kriminālā latvija, kasīsi pautus un gaidīsi kad pateiks ka atrasts viņa līķis! Gaidīsi kad žurnaļugas uzodīs ka nabaga čelovekam kāds pazuda un liks avīzēs info, nevis iesi pats uz medijiem lai tev palīdz meklēšānā! :@
Ilona
I
neviens neliedz jebkuram vērsties redakcijās lai palīdz meklēšanā un ievieto info avīzēs! Kas vēršās par to arī raksta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas