Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ministrija ar radiniekiem vienojusies neatklāt ievainoto vārdus un veselības stāvokli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
j
j
Skaidrs, ka nevajag publicēt. Ja miris, ok, tad jā. Bet ja tikai ievainots, tad tomēr ne, jo - cilvēkam tač vēl nākotne, karjera, privātā dzīve utt. utt.
vinnijs
v
Vai Tu nepieļauj domu, ka ar radiniekiem sazinās vispirms, pirms ziņu publicēšanas?
klaburkaste
k
Nedomaju, ka sdada pieeja ir demokratiska un godiga- no valsts aparata puses (ministrijas) raugoties pret saviem pilsoniem.Ne jau mes visi momentaa iziesim demonstracijaas pret Latvijas dalibu NATO, ne jau protestesim pret globalizaciju...varbut mes/es/masas/lidzpilsoni gribam paust lidzjutibu un atbalstu - kristigi un vienkarsi no sirds??? Valsts tagad man saka- es to nevaru, bet - KADELJ??? KADELJ TAS MAN NAV ATLAUTS??? Nav man vajadzigi asinjaini stastinji. Dzivoju arpus Latvijas. Nupat sava ciemaa pavadiju vai veselu simtu smuku jauneklu uz Afganistanu. Ar orkestri, ar asaram, ar applausiem un ar cienju. Latvijai laikam neko tadu nevajag? Neesmu par karu un nevajadzigu asinju izliesjanu, bet gribas teikt- nesaprotu es Tevi, Latvija...
pakausis
p
pareiz ir - tiesiibas pastaaveet ir tikai vienam viedoklim.. vai ne.. padomju laikos tieshaam bija labaak.. :))))
pakausis
p
veciit - te nav runa par karaviiru niishanu.. man nav nekas iebilstams pret viiriem kas sargaa savu zemi.. mani ir iebildumi pret cilveekiem kas muus ievelk karinjos kura patiesaa doma ir audzeet opiju ar kuru tiek indeeti mana rajona siikie! man ir iebildumi pret to ka atkal jau muusu puikas ir afganistaanaa, gluzhi kaa padomju laikos.. tipo ciinoties ar tiem pashiem talibiem kurus apmaksaaja un izveidoja amiishi lai savulaik grautu padomju savieniibu un tagad izmantotu par attaisnojumu iebrukt tai valstii.. man ir iebildumi pret to ka mani tautieshi tic absoluuti klajiem meliem par to visa taa jezga mums sniedz kaut kaadas garantijas iebrukuma gadiijumaa.. baigi taa pasaule sadosies rokaas lai mums paliidzeetu ja sanaaks ziepes.. samainiis pret siiknaudu kaa tas allazh ir noticis pirms tam.. un paragraafi - tie lai paliek juristiem un iereednjiem, ne cilveekiem kas beernus audzee un nodokljus maksaa.. te nav runa par karaviiriem.. te ir runu par milziigu kaudzi melu un meeslu kas cilveekiem aciim redzot saak noriebties!
pakausis
p
haha.. ta laikam buus olas atshaavushi :DD bet ja pavisam pavisam nopietni - tad es domaaju ka nekaadu ievainoto karaviiru nemaz nav.. tas viss tikai taa.. uztaisiits lai paraadiitu ka Afganistaanaa tipo kaut kas notiek.. redz.. ievaino muuseejos.. nav taa ka tikai sauljojas un lieto bezmaksas internetu.. redz - sashaava - taatad straadaa viiri.. tikliidz kaa paraadijaas runas par to ka speekus vajag vilkt atpakalj un piegriezt armijai to naudas reniiti.. taa uzreiz, ljoti eerti, savainoti puikas.. puikas kuru vaardus redz nevar publiceet.. pupu mizas.. tagad skaidrs ka nekaadi puishi tur nav ievanoti.. un kameer nebuus pieraadiijuma preteejam - es meliigajiem meedijiem un militaaristiem shai jautaajumaa netaisos ticeet
njā
n
njā
hrens
h
Tad kad viņiem par savu narkotiku karu maksās amīši vai dārgie radiņi, tad varēs slēpties. Kamēr valsts no manas naudas sponsorē narkomafijas karu svešā zemē, man gribās zināt varoņu vārdus.
zaglers
z
Ikviens,kurš aizgājis sargāt savu zemi ir īstens mūsu valsts patriots.... raksti Tu ! Onkul,kopš kura laika Afganistāna ir mūsu zeme ?!
snaiperis
s
Aizver savus idiotiskos spriedelējumus, okupanti ir un paliek okupanti, un runa nav par talibu reliģisko pārliecību, bet par Tora Bora cietoksni, tas kurš kontrolē šo cietoksni, kontrolē visas āzijas narkotiku tranzītu uz Eiropu.
Bo
B
Dīvaina ideja. Lai visu citu zaldatu radinieki uztrauktos par savējiem un neziņā dzertu sirds zāles?
nv
n
pareizi. nav ko gara vājiem dot iemeslu pļūtīt internetā. pilnīgi pietiek ar to, ka pateikts, ka ar puišiem viss kārtībā. kas par neveselīgu tieksmi zināt visu, kas notiek kaimiņa mājā, dzīvoklī un gultā? p.s. tie, kas sauc mūsu puišus par okupantiem, vispār jāatšauj kā slimus suņus un valsts nodevējus.
aizsargs
a
iepriekšējie komentāri parāda attieksmi pret savas zemes karavīriem. Ļoti skumīgi. Ko darīsiet, dārgie mūsu karavīru nīdēji, kad Jūs atkal kāds sēdinās mazos un pieticīgos vagoniņos ar skatu uz austrumiem? Vai tad nebūs bijis par vēlu krāmēt savus lāstus uz viņu pleciem? Domāju, ka bez savas zemes armijas jūs ikviens beigsiet savas gaitas aiz Urāliem un ne jau Īrijas leknajos zaļbarības un sēņu laukos, kā droši vien esat iedomājušies. Ja vajag Talibiem pa skaustu, tad vajag un esmu lepns, ka mums ir tādi puikas, kam tas ir viens pīpis. Ikviens, kurš aizgājis sargāt savu zemi ir īstens mūsu valsts patriots, nevis kā Jūs "tā" un "z" - mīkstpēdiņi... un vergu dvēseles arī.
mary
m
jā, patiešām ir jāzina vārdi. kad vinji atgriezīsies, tad jau jau var atmazgāt naudu un samaksāt ne tikai šiem diviem. Mūsu nauda, kāpēc slēpšanās?
divnieku sanem žurnālists
d
... vien nelielas apšaudes, kādās arī cieta mūsu. vai tiešām tik stulbi un gramatiski nepareizi var uzrakstīt kādas. ir jāraksta kurās

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

 

Žurnālista Ata Klimoviča viedokli lasiet šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas