Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Mirskis apņēmies iesūdzēt tiesā tieslietu ministru Bērziņu "par melošanu"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
diemžēl
d
bērziņs melo un klusēs, jo ir no solodova bandas.
cirks gan
c
bērzīnš taču viņu cilvēks no solodova berezovska grupas
nekaunīgi
n
saskaņas centra kongresā visu Latvijas valsts vadošo eliti nosauca par nacistiem klaji ņirgājās par Latvijas valsts okupāciju
kārlis
k
mani arī interesē, kā vēl to Eiropas Padomi, kā tur jau gadsimtus divus smirdinās tādi kā PCTVL Ždanoka, tas pats Rubiks, Latvijas nodevējs Godmanis, kaut kāds Mirskis utt. Cik balsu vajag,lai tiktu ievēlēti?
Neesmu ne
N
nacists, ne fašists, bet krievu skolas jāslēdz momentā ! Lai mācās privātajās, kā tas ir Francijā, Vācijā u.t.t., ko Mirskis gan neraksta.. Tās IR PRIVĀTSKOLAS, ne valsts ES valstīs, ja runa par mazākumtautību skolām !. Pats melo un domā, ka mēs, muļķi ticēsim. Kā tas var būt, ka krievi JOPROJĀM NESPĒJ iemācīties VALSTS valodu ? Šodien redzējām kautiņu Ukrainas parlamantā, jo ARĪ TUR KRIEVI NAV SPĒJĪGI APGŪT VALSTS VALODU UKRAINĀ. KAUNS !
Dr.xy
D
Sodien,gandriz visas, Vacijas TV programmas radija Ukrainas parlamentu.Ukrainas pasreizejas valdibas deputi izteica priekslikumu par krievu valodas apstiprinasanu,ka otro valsts valodu.Tikko kremla cekistu salasnas izteica so priekslikumu,ta tulit sakas masveida kautins.Dazus kremla cekistus nogadaja uz slimnicu.Ari Klicko bija redzams,tikai loti zel,ka vins cekistu piekausana nepiedalijas. Kas attiecas uz mirskiem un parejiem Launuma Imperijas cekistu salasnam,tad jau sen vinus bija jatiesa par Valsts nodevibu.Par aktivu darbibu Launuma Imperijas intereses gast,no latviesu tautas demokratiski ieveleto Latvijas Valsts valdibu.Sads noziegums,pec ES likumiem tiek definets ka terorisms.Par Valsts izlaupisanu u.t.t. Tieslietu ministram Berzinam: God. Berzina kungs,partrauciet nodarboties ar kaut kadam nevajadzigam un berniskigam intervijam,kaut kadiem TV kanaliem.NEKAVEJOTIES SACIET IZPILDIT LR UN STARPTAUTISKOS LIKUMUS,lai beidzot Latvijas Valsts un latviesu tauta atbrivotos no saviem ienaidniekiem un izlaupitajiem. P.S. Ja Jusu zinasanas nav pietiekosas sadam pasakumam,paludziet palidzibu no kompentatam personam !!!!!
nu-nu
n
Ja man būtu tiesības lemt sitā šmurguļa likteni,mans lēmums, kā Latvijas naidniekam nāvi.Jo kad viņš par tādu melu kampaņu,kādu viņs izveda iepriekšējās vēlēsanās ir to pelnījis.Šitais žīds atkal grib būt mums par kungu.Tautieši vai mēs ļausim žīdiem iekarot Latviju. Godmanis ir Latvijas naidnieks, kuru būtu sen likt pie sienas, kā 1945 gadā to darija Latvijaas valdība Uzvaras parkā.
dr.F.
d
Vislabāk ignorēt. Švonderam vajag publicitāti. Tuvojas eirovēlēšanas.
būsim modri
b
re kā ušakova partijas biedrs atklāj okupantu patieso nolūku rusificēt Latviju.
Ivars Graudums
I
Mirskim: Vaacijaa ir miljoni turku, bet valsts nefinansee nevienu turku skolu.Un Francijaa visi, kam ir Francijas pilsoniiba, ir uz to lepni un neprasa sev savas skolas. Un Belgjija ir 3 tautu valsts: flamu, valonju un drusku vaacieshi. Visi dziivo par sevi, savu dziivi un kultuuru ar savaam skolaam. Iznjeemums ir tikai galvas pilseeta: Brisele. Un es pats nedomaaju, ka latvieshi ir paaraaki par krieviem vai ukrainjiem, vai poljiem. Es zinu, ka visi cilveeki ir ljoti liidziigi. Bet es esmu pret krievu skolaam Latvijaa. Taas ir valstij naidiigas un krievu valodu neviens Latvijaa neapdraud. Valsts nedriikst ar savu naudu kultiveet Latvijai naidiigu kopienu!
111
1
"Latvijas Republikas valdības sastāvā ir cilvēks, kurš melo cilvēkiem" Mirska kungs, domaju, ka ari par so teikumu G.Berzins jus varetu iesudzet tiesa!!! Ceru, ka vins to ari izdaris.
Ieva
I
Pirski, vācies atpakaļ uz savu mātušku kazas slaukt!
Vārds
V
Ļõķe pjaŗjeize!
  • 1
  • 0
K-K
K
... kluda NACISMS NE NAZISMS !!!! ... redz ka iet domajot piecas valodas ...
K-K
K
... VISI JUS SAURPIERISI MELOJAT 1. BERZINS MELO, Mirskim taisniba: Berzins melo, jo Mirskis tacu nosauca NA un Vienotibas Saeimas deputatus par NACISIEM ne jau par FASISTIEM !!!! 2. MIRSKIS MELO, Berzins un Dzintars pat nevar but nazisti, ne fasisti piedaloties LR demokratiska sistema un parstavot savu veletaju intereses !!!! Mirskim bus japierada vinu Nazistu partijas piederiba !!!! 3. MIRSKIS MELO, jo jautajums ir tikai par valsts finansetam skolam, ne privatniekiem !!!! Tas butu tikai solis uz ES parauga !!! Mirskim bikses tric - soreiz NAIDA APMATS parkapis slieksni !!!! LR ir likumi par naida celsanu ...
K-K
K
... Nu soreiz nestradas faktu saputrsana: Mirskis AIZRAVAS PAR TALU SAVA NAIDA - pats vainigs naida celsana,absoluti !! ... Mirskim tric lupas un kajas, jo, nosaucot NA deputatus par nacistiem, sevi ka deputatu diskvalificejis parstavet LR !!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas