Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Moris vai godājams seniors?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
e.s.Blofeld
e
Lai cik skumji tas nebūtu, jāatzīst - Dombrovsikis ir paguris. To var labi redzēt intervijās, kurās viņš tikai izlocās no atbildes, neko skaidri tā arī nepasakot. Es domāju, ka tas būtu korekti kādā brīdī pateikt viņam paldies un ļaut atpūsties.
...
.
..Dombrovskim jārēķinās, ka nākamgad Vienotībai būs jāsāk jauna līdera meklējumi.. === Vai tiešām nākamgad? Man jau gan šķiet, ka viss ir sen nokavēts. Un vai viņiem šāds cilvēks ir?
urciks
u
Man gan liekas ka Dombrovskim kā personai nav primāras nozīmes...Primāra nozīme ir reālās situācijas apziņai...Izpratnei par to kas un kapēc Latvijā notiek....Ir sajūta, ka Latvijas valdība darbojas īsti nesaprotot kas Latvijā notiek....Kaut vai tā pati tautas skaitīšana, kura nāk kādus 5-7 gadus par vēlu. Kaut vai reālā ēnu ekonomikas īpatsvara un apjoma apzināšanās.... Ja nesaprot kas notiek, tad kā var veikt uzlabojumus?
KLM
K
Latvijā ir vismaz pusotra miljona cilvēku, kas nezog.... .................................................. .................................................... No šiem pusotra miljona pusotrs simts (aptuveni) ir pie varas - kā Jūs domājiet - cik no viņiem zog? Tad padomājiet - CIK unikāls šai kontekstā ir Dombrovskis....
Elmārs
E
Latvijā ir vismaz pusotra miljona cilvēku, kas nezog, Padomā CIK unikāls šai kontekstā ir dombrovskis... Un par grāmatvedi... Pat nelielos uzņēmumos grāmatvedis ir pēdējais, kas uz direktora amatu var kandidēt.
Troll
T
Dombrovskis savu misiju ir veicis jau ar to, ka uzskatāmi parādījis, ka Latvijā var būt arī tā: kādam cilvim, esot augstā valsts amatā, nekas "nelīp pie pirkstiem". Latiņa ir pietiekami augstu uzlikta, lai nākamajiem būs daudz grūtāk "palaist nagus" - savā vai sev pietuvinātu personu labā. Šī lai paliek Dombrovska vēsturiskā nozīme. Tas jau tā ir daudz, un vairāk no Dombrovska nevar prasīt. Premjers faktiski ir augstākā amatpersona Latvijā, Dombrovskim ir izcils grāmatveža talants, bet viņš ar savu raksturu nav un nekad nebūs nācijas līderis.
Tieši tā!
T
100% taisnība, Elmār!
Elmārs
E
Neoareizi. Personāliju trulās ambīcijas premjera meklēšanas procesu novedīs strupceļā, vai par premjeru būs indivīds ar intelektu pamatskolas līmenī...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas