Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Mūrniece apsver uz laiku pamest politiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ss
s
MELOT GAN VINA MAK.
ee
e
PAR SEVISKIEM NOPELNIE VAJADZETU UZDAVAT PISTOLI .
aa
a
totals komjauniesu politikas brakis.nakamam ministram bus ko rauties.
Valkas pilone
V
Iesaku Mūrniecei vispār un pēc iespējas ātrāk pamest politiku. Jau tā JL reputācija ir sagrauta. Cik tad ilgi var to graut? Redz kā sanāk, jau pat Latvijas radio paziņo, ka Dombrovskis ir gļēvulis. Baidās mūrnieci padzīt
Vai tas nav noziegums?
V
...Un šis ne tuvu nav kriminālākais gadījums. Ne tuvu! ------------------------------------------------------ -------------------------------------- Nevar tam piekrist,ka valsts mantas izšķērdēšana vai precīzāk sakot, zadzība, nav noziegums. Valsts mašīna domāta darba vajadzībām. Darbs beidzās un mājup jādodas ar personīgo auto, ar taksi, ar sabiedrisko vai kājām. Mūrnieco neinteresē, kā mājās dodas 20000 IeM darbinieku. Kāpēc mums, 20000 darbinieku jāinteresē, kā mājās nonāks ši negodīgā ministre. Tas ir mūsu nodokli, kas domāti valsts darba veikšanai, bet ne braukšanai savās privātās lietās. Bet si nekaunīgā aizrāvās tik tālu ar valsts mantas izmantošanu savām personīgām vajadzībām, ka pat sāka to izmantot savas ģimenes vajadzībām. Un vēl trakāk. izmantot arī šoferus, kā vergus, kā savu īpa sumu, par ko ne santīma nav samaksājusi. Vai tad tas nav noziegums? Par to vienkāršu darbinieku no darba padzītu, pasvītroju - PADZĪTU! Bet ši negodīgā iekšlietu ministre melo un izvairās, kā slieka, laitikai aizietu no atbildības. lai visu vainu uzveltu citiem, nevainīgiem cilvēkiem. Tāda ir šīs ministres būtība, kura nespēj atšķirt valsts mantu no personīgās. Jācer, ka sabiedrība neliksies mierā un panāks, ka Linda Mūrniece ar negodu un kaunu pametīs ministra amatu un līdz pat vecumam šo ārprātu ar negodīgu ministri visi pieminēs.
Kaspars Gasūns
K
Visu cieņu! Ja Kalvītis, piemēram, spētu pateikt kaut ko tādu - notīšos no politikas pavisam. Tos mērkaķus no politikas nevar dabūt pat ar sūdainu koku nost. Tas, ka cilvēks var vispār no tā aiziet, runā viņam tikai par labu, un vairākos aspektos. JL šobrīd bija divi riskanti kadri, kas var novilkt uz leju, - Mūrniece un Repše. (Pretenzijām pret Kamparu vēl neesmu redzējis nopietnu pamatu.) Jāsaka, ka Mūrnieces darība ne ar kādu spozmi neizcēlās. Bija arī nepārdomāti izteikumi utt. Lai gan jāsaka, ka neko traģisku šajā darbībā arī neesmu manījis. Viņas izgāšanās ar bērnu vešanu uz skolu - vienkārši trāpījās zem lupas, mainoties kārtībai. Esmu pārliecināts, ka ar tiem dienesta autiņiem visi vadāja un brauca, kur tik pagadījās. (Un vēl ilgi brauks.) Un šis ne tuvu nav kriminālākais gadījums. Ne tuvu!
good bye Murniece
g
it's time for Murniece to leave politics for good. she has no clue what a democracy is, she has no clue that she has an intrest conflict with her husband being in the IM also. she has no clue that she has offended not only people in bauska but all of the policemen in latvija. time for murniece to say good-bye to politics for good.
ha..ha
h
Kāpēc tikai uz laiku!!???..pavisam nav iespēju???..žēl gan!!!:))
sii
s
beerniem kaunu vien padariija
nekas jauns
n
Ne pirmā un ne pēdējā ministre, kas sašmucēusies.
pegasžokejs
p
Ja jau kopā ar bērniem brauc uz darbu,tas šai gadījumā būtu tikai apsveicami racionāla auto izmantošana un arī ģimenes līdzekļu ekonomija
Baložnieks
B
Neviens Mūrnieci speciāli nav gaidījis un fotografējis. Lai nefantazē. Lai pajautā Baložu iedzīvotājiem, cik bieži Audi A6 brauca pakaļ Mūrnieces bērniem un tad izrādīsies, ka katrs trešais pa mājas logu fotografēja šo bezkaunību.
Jā,
J
vispār jau žēl Lindas. Viņa gribēja būt laba ministre un strādāja no sirds. Bet kaut kur nošāva greizi. Par bērnu vešanu gan vinu ļoti labi saprotu. Nav iespējams normāli strādāt, ja visu laiku jādomā, vai ar bērniem viss kārtībā.
tetris
t
Redzamiem politiķiem skatās uz nagiem, pat neveikls izteiciens var pielipt kā iesauka. Labu imidžu gadiem veido, ar darbiem, bet sabojāt to var viens un divi. Un šajā gadījumā tas ir noticis. Partijām ir jāmainas un jāatjaunojas un labāk, lai politikā nāk cilvēki, kuriem rūp sabiedrības un valsts intereses nekā cilvēki, kuri iesaistās personisku izaicinājumu dēļ.
Fliks ir vācietis
F
vai čangalijas "krievvalodīgais"?????????????????????????????????????????? ?????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas