Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Mūrniece: Integrācijas politika Latvijā nav izkopta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Tapēc tu arī paliki aiz borta,ka ļoti lojāli gribēji integrāt SC ,TIKAI IEKŠ KĀ ??
uzpuutiigie slaavu baroni
u
TEV JAATKAAPIJAS NO AMATA.NEESIET SMAGSVARA POLITIKE.
izbalone
i
Rakstīt jāmācās!
vinets
v
Ņemot vērā ar kādu iecietību mūsu varas pārstāvji noraugās uz 13. oktobra un 9. maija pasākumiem, tad runa varētu būt tikai par latviešu integrāciju krievu kultūrā un nav nekādas nozīmes vai tas notiek ar SC līdzdalību vai bez.
minka
m
Putra. Vienkārši viss vienā putrā.
*****
*
Jums nav taisnība - politika ir vēl trakāk kā narkotikas, no politikas pamešanas domas vien "lomkas" sākas
Korupcijas paveidi
K
Nevajag aizstāt amatpersonas Murnieces bērnu audzināšanas problēmu uz citu pilsoņu rēķina ar spriedelēšanu par integrtāciju. Mūrniecei jāpamet politika.
*****
*
es tikai atļāvos norādīt uz tautoloģiju tekstā, ja politiķi domā tāpat kā runā, (bet runāšana saistīta ar domāšanu) tad nu kā ir tā ir ...
2*
2
Integrācijas politika Latvijā ir šāda: "Tik cik ES maksā un nevalstiskie rukā, lai ir, citādi - lieka mīksto".
*****
*
"Vienīgais veids kā uzlabot Integrācijas politiku mūsu valstī un padarīt to lojālu, būtu integrēt sabiedrību,..." ____________ sviestains sviests ...
Cukurs
C
Valstij vienkārši ir jāpasaka padomju okupācijas režīma laikā sabraukušajiem vazaņķiem, ka tie var atgriezties savā etniskajā dzimtenē, jo Latvija okupācija ir beigusies.
Cukurs
C
Lai Mūrniece apskatās saitu URLAS.LV un tad runā par integrāciju. Es netaisos integrēties ar padomju okupantiem un viņu radītajām salašņām.
Человек
Ч
Меркель признала провал мультикультурной модели. Не могу не согласитса c Frau Merkel! В Латвии провал мультикультурной модели был ужe после 1991 года. Просто русские живет в фантазиях... Латыши нет!
:)
:
Ka uzlabot integracijas politiku? Integret sabiedribu! Izaradas viss ir pavisam vienkarsi! Zel, ka Murniece nav bijusi ne tieslietu, ne integracijas ministre.
Tomuliene
T
Linda Murniece ir zagle, jo vina ved savus bernus uz skolu ar valsts transportu, kurs tiek uzturets par nodoklu maksataju naudu, un vinai nav nekadu tiesibu ienemt ministra amatu. Jacer, ka jauna valdiba ministru amatos iecels cilvekus, kuriir godigi, izglitoti, profesionali, pieklajigi, sapratigi, kulturali nosverti, jo tas ka pedejos 20. gados ministru amatos lika vislielakos kretinus, pielidejus, partiju debilikus ir Latvijas valsti novedis bankrota, bet Latvijas iedzivotajus nepieredzeta nabadziba, posta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas