Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Mūrniecei dienesta auto nodoklis nav jāmaksā, jo viņa lieto operatīvo transportu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
durnis
d
Kā var nebalsot par repsēsiem... gada laikā nobrauc 20.OOO KM kā kampars no darba uz mājām un samaksā 300ls... tikai par JUMS balsošu... esam pie siles un maucam...
ivs
i
"Lapsam" būs darbs 'jl" cūku fermu atspoguļot tautai.
Oskars
O
Šādi vadītāji arī noveda Latviju šādā SITUĀCIJĀ,man KAUNS par ša'diem PILSOŅIEM.
kancele
k
Arī valsts prezidentam Valdim Zatleram (attēlā) nav skaidra dienesta auto nodokļa iekasēšanas kārtība. Vid-am ar nav skaidra darba auto izmantošanas personīgām vajadzībām apmaksas kārtība! Lai gan, piem., 6 ministri jau maksā šo maksu.
no malas
n
Kaut nu šo rakstu neizlasītu ugunsdzēsēji un ātrās medicīniskās palīdzības darbinieki!!!!Arī viņi sāks braukt ar operatīvo transportu uz mājām,par sekām šausmīgi pat iedomāties.... ------------------------------------------- -------------------------- Kaimiņos dzīvo ĀTRO šoperis un feldšere- pusdienās ar ātro auto atbrauc mājās ...un arī tved mājās pēc maiņas! Ugunsveču priekšnieks ar ar dienesta auto atbrauc pusdienās ...un pat medībās! Tāpēc sorry! tavam naivumam ...
no malas
n
Kāpēc tikai 6 ministri ir tik GODPRĀTĪGI, bet pārējie ministri tā KAUTRĒJAS un nepavēsta, ka ARĪ dienesta auto izmanto personīgām vajadzībām? Man NAV saprotama ministres L.Mūrnieces rīcība. Lai gan viņa LABI pilda ministres pienākumus, bet IEKRITA tik muļķīgi - uz 23 Ls, ko nav samaksājusi par dienesta auto izmantošanu privātām vajadzībām! Tagad NEGATĪVĀ nozīmē izvazāts viņas LABAIS vārds publiskā telpā. Ir pat FOTO, kur šo faktu dokumentējis bijušais policists: kā ar ministrijas auto tiek vesti bērni uz/no skolas! Tas būtībā NAV nosodāmi, bet ar noteikumu, ja šo dienesta auto izmantošanu privātām vajadzībām LEGALIZĒ.
kokteilis
k
kāds sods pienākas par nepiederošu personu pārvadāšanu operatīvajā transporta līdzeklī? Atkal Valstij jāmaksā?
ha..ha
h
..protams ka ''operat;ivo''!!!!,,,bērni taču ''operatīvi jānogādā gan skolā..gan no skolas''!!!!..NEKAD NEBALSOŠU PAR ŠO DIVKOŠU PARTIJU!!!!
kritiskā
k
Atlaist Mūrnieci.
Es
E
Kā viņai nav kauna.... TAs jaunais laiks nodokļus ieviesis tikai priekš citiem, algas nav jāsamazina, ar mašīnām jādelē kur grib - pretīgi vienkārši
amo
a
Labāk parunāsim par smukākām, lietām. interesanti, kā tai špaktelētājai ar ārpuslaulības dzimumsakariem? Runā, esot ļoti kaisliga un neapmierināma.
tāds padumjāks
t
Man par tramvaju jāmaksā vairāk. Kad Jūs, maukas,beigsiet ņirgāties par tautu?
ha ha
h
Līdz šim ar operatīvo transportu pārvietojās tikai 3 personas. Mūrniece nu ir ceturtā. Kur;s būs piektais?
Populists
P
par šo pārkāpumu šoferis ir jāatlaiž no darba......un jāpārceļ uz "Latvijas dzelzceļa" Padomi,- kā nekā savējais un kaut ko sajēdz no transporta !
Populists
P
Par visu ir jāmaksā ....... Godmanim par nodevību un par PAREX, Šķēlem par shēmām, Repšem par idiotismu, Šleseram par lobēšanu, Kalvītim par uzpūšanu, Grīnblatam par divkosību, Dobelim par ГРУ (Krievijas izlūkdienests) Straumem (батька) par padomēm Kristovskim par populismu __________________________________________________ _____________________ Šī ir tikai daļa no kretīniem, kas ir lielāki par JŪRMALGEITAS vislielāko kretīnu ! ! !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas