Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Mūsdienu latvietis vairs neticot valsts varai, bet nākotnē raugoties ar optimismu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ciltsvairis Sirsniņš
C
Nu nezinu, kas ir mūsdienu latvietis. Droši vien kāds VU padomēs vai valdēs pabijis izbijušais politiķis vai statistiskais vidējais dzīvotājs no valsts budžeta un bļāvējs par to, ka valsts nesniedz atbalstu uzņēmējiem PPP formā! Tomēr būdams parasts latvietis, es ticu mūsu valstij, bet noteikti neticu Nilam Muižniekam un vēl daudziem bezmugurkaulniekim, divkošiem un politkošiem!
a kā neraudzīsies
a
Vai - VISLABĀK - aizraksti uz to prezidentāriju, lai tad arī atsūta to grāmatu - ja jau teica, ka pienākums kā mātespartijas īso kursu - lietot un vadīties - tad lai arī apgādā kā krievulaikā ar materiāliem.
Baaa !!!
B
- a Tu pa kurien vandies ? Pa krievlaik vec fufaik putekļiem ? Pārmeties uz gaiļam frak vai kād preilen kād saputējuš vakarkleit ! Vai Tev aiznesa uz sanepidstacij uz encefalit skatīt - tad gan nav viegl. Un nebūs ar ... Tad ir abzc.
a kā neraudzīsies
a
A Tev ir tas pārskats mājās uz klavierēm ? Kā zatlers norādīja ? Nava .... Un pa .... - nu, pa turieni, no kurienes nacionāi-socantropoloģiskajam optimismam kājas aug - patīk urķēties .... raganas medīt varbūt vēl gribēsi !? Vot, tāpēc tā arī ir - NOPĒRC PĀRSKATU, LASI un PILNVEIDOJIES, un optimisms atnāks.
a kā neraudzīsies
a
šitrādi neskaitāmi pulki pētītāju, prognozieru un analīžu taisītāju ( nupat jau ar astrologiem arīdzan) , un LVU vēl dūšīgi ražo budžeta vietās - viens vienīgs opimisms - un kā vēl būs ziedēt un smaržot pirms vēlēsanām ..... Kā galvenais gala produkta lietotājs pareizi teica - šitos gudrībrakstus būs mācīties no galvas katram pavalstniekam, tas viss būs okki !
Lauku tante
L
laikam neesmu īsta mūsdienu latviete, bet mans optimisms atjaunosies tad, kad apkārtējie cilvēku neuzskatīs par muļķi tāpēc, ka viņš dzīvo godīgi, neatkarīgi no ieņemamā amata. Man ir paziņa, kura šiem laikiem pelna ļoti labi. Mobilo telefonu uzlādē tikai darbā , draugus apzvana tikai no darba telefona, braucot ekskursijā, savācas no darba cukura , kafijas un tējas paciņas. Smieklīgi sīkumi, bet ta ir SISTĒMA, kas ieviesusies krievu laikos, kad pēc tā, ko tu nes, varēja pateikt, kur tu strādā. Tad ko brīnīties, ja zog visos līmeņos. Nesaku, ka esmu bez grēka- tagad dzeru darba devēja pirktu tēju un klabinu darba devēja datoru...
Человек
Ч
Kāpēc Soross nevācās uz Krieviju, vai tur nevajag demokratiju sponsorēt? Fcuk Soross!
reality
r
'' Projekts tapis ar Sorosa fonda-Latvija finansiālu atbalstu.'' - PATS sakarīgākais ir pats D.Soross, kas joprojām sponsorē demokrātijas študētājus un ideālās demokrātijas radītājus uz papīra. Long live Soross !
arī prom
a
Kur nu vēl izsmeļošāk: "...mūsdienu latvietis - vīlies, taču saglabājis spēju ticēt ... netic valsts varai, taču turpina gaidīt no tās ... ne īpaši gatavs uzticēties apkārtējiem, taču uz nākotni skatās ar optimisma pilnām acīm un cerībām...." ...vīlies, bet tic, netic, taču gaida, neuzticas, bet optimists... ...īsāk sakot, pajolītis ar pilnīgu anarhiju galvā... ...vai tad jābrīnās, ka dzīvo kā dzīvo? Nez' vai ar tĀĀĀdu putru smadzenēs maz drīkst cerēt uz ko labāku?
t
t
vienīgais sakarīgais tajā kompānijā ir j. rozenvalds
ērce
ē
Mūsdienu latvietim jāiemācās demokratiskos procesus, bet dzīvojot Krievijas ietekmes sfērā tas nav viegli.
Sniper'sEye
S
Anna Strauta/Diena?! Vai tiešām gaidījām mēnesi ziņu par šo grāmatu? 5. decembris tomēr pērn bija sestdiena... Ja medijs cienītu savus lasītājus, tad kāds gabaliņu pirms enterēšanas publiskajā telpā saņemtos pārlasīt?
KLM
K
latvija nav optimisma .................................................. .......................................... toties ir Šķēle, Kalvītis, Šlesers, Lembergs - lieli optimisti ....
Pičuks
P
Optimisms ir laba lieta un neredzu to ļoti pazūdam. Ja salūst vai sabrūk kādas cerības, tas taču nenozīmē, ka zūd optimisms kopumā. Man gan ir lielas bažas par valsts varu un diemžēl tā nespēj un bez jaunu asiņu un kompetences pieplūduma tā nespēs izdarīt to vienīgo, ko daudzi no tās gaida - netraucēt! Vara reāli traucē cilvēkiem. [Es jau vairākus gadus varas pārstāvjus par cilvēkiem neuzskatu...]
sahs
s
latvija nav optimisma

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

VIDEO: Zatlera uzruna

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas