Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Mūsu diplomātu augstākā uzvara

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
g
g
Skatījos ziņas, man bija kauns par ši kunga atklātu izgāšanos, tik bieži un tā pārteikties nedrīkst neviens politiķis.
Inese
I
Tev mūžam dzīvot Latvija!!
RRR
R
Atgaadinu, ka 1918.gadaa dibinaataas valsts de-facto neatkariiba kops 1940.gada okupaacijas NAV atjaunota! LPSR skaisti un pluustoshi pati sevi nodeeveeja par LR un 1991.gada augustaa NOTEICA SAVU neatkariibu, nevis ATZINA 1918.gadaa dibinaataas valsts neatkariibu! To der atcereeties! 1918.gadaa dibinaataas valsts neatkariibu de-facto joprojaam var atjaunot tikai taas pilsoni un to peecnaaceeji.
Y.
Y
"Satversmes sapulces sasaukšana 1918. gadā". Ar to Kristovska kungs laikam domā 1920. g. 1. maiju...
es
e
Es uzrakstīju pozitīvu komentāru no rīta, kuru Diena ir izdzēsusi! Kaunieties! Latvijas neatkarība ir brīnums un mūsu visu lielākā vērtība!
Hugo
H
Vai tad nevar iztikt bez tā klauna G.V.Krrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Buba
B
Kristovskis pirms 90 gadiem tīri labi izskatījies. Bet vēsturnieki par kaut kādu Z.M.Mejerovicu runā ..
gudrais
g
Ludzu, atceries, ka iet runa par 1921.gada 26.janvari. Taja laika Baltie jau bija iznicinati, bet Sarkanie "dobivali" ukrainas anarhistus, un nevienam vairs nebija saubu par Krievijas padomju nakotni. Savukart Padomju ideologija bija liels drauds Anglijas kapitalismam, vel vairak, neka vienkarsi stiprs Austrumu kaimins ieprieks. "Divide et impera" P.S. Saubos, ka Krievijas emigrantiem bija spejas kaut ko lobet Rietumeiropa. Tapec, latviesi malaci, ka speja izmantot situaciju, bet nekada diplomatu nopelna, manuprat, tur nebija:)
E.
E
Svetki, protams, svarigi, bet par kadu diplomatu uzvaru iet runa? Rietumeiropa pec 1PK bija ieintereseta Krievijas imperijas dezintegracija, tapec ta atzitu Latviju pat ja diplomatu vieta aizbrauktu bebri ----------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------------ Īstenībā Rietumi un ASV nebija ieinteresēti Krievijas impērijas dezintegrācijā. Tieši otrādi - viņi, vai vismaz šājās valstīs esošie krievu imigranti, gribēja, lai šī valsts atdzimst. Rietumu ienaidnieks, kuru viņi negribēja ne acī redzēt, bija boļševiki un Padomju Krievija. Un, piemēram, Francijā bija diezgan liela krievu kopiena, kura neko negribēja dzirdēt par sarkanā režīma nodibināšanos un Krievijas Rietumu guberņu atdalīšanos. Taču bija redzams, ka t.s. baltie nevilks un Rietumi akceptēja to, ka Baltijas valstis 1920. gadā noslēgs miera līgumu ar jauno Austrumu kaimiņu, kurš 1940. gadā rupji tika pārkāpts.
Resnais Pūpols
R
Dzeinieciņš nodarbojas tukšu muldēšanu .Gļēvulis
Lasītājs
L
Kāpēc nepiemin 1991.gada 21. augustu, kad mūs otreiz sāka atzīt visa pasaule?
Vetis
V
Tā ir pūļa demagoģija. Nevajag zeltu jaukt kopa ar sūdiem! Gēbels jauca patiesību ar meliem lai iznīcinātu visus, kas ne tā domāja. Hitlers, Staļins, Gābels nesa nāvi un mokas miljoniem. Izdzer kādu aliņu vai aizej pie nervu daktera. Bet ar pārējo esmu ar tevis vienis prātis. Mums šaja trakajā laupīšanas karā, šajā nekaunīgo hiēnu gaudošanas troksnī, vampīru gaudoņā un hanibālu dzīru troksnī ir jāizdzird glābjošais vārds. Visas tautas vēlētu prezidentu! Un ne jau oligarhu asiņainās naudas nominētu ielikteni , bet mūsu prezidentu. Tikai tas ir glābšanas riņķis no revolūcijām,krievu "miera" spēku ievešanas Latvijā, pensiju sistēmas sagraušanas, talonu sistēmas, bada un posta.
Sliktā diena. Ilga latviešu tautas ciešanas un izmiršanas ceļa sākumposms, kas atvēris ceļu nabadzībai, bēgšanai uz Īriju un izmiršanai.
patiesiba
p
Ko tu te ar demagogiju nodarbojies, Girt! Beidzot paradi savu mugurkaulu vai tev taa vispar nav par zidu kompensacijam. Stavi beidzot par savu valsti! Vai atkal locisies visos vejos iztapot katrram arzemniekam?!
realitate
r
Kurs gan vareja iedomaties, ka pec Latvijas neatkaribas atjaunosanas Latvijas valsti izlaupis vieteja vara, prezidenti, ministri, ieredni, deputati..., kurs gan vareja iedomaties, ka Godmana un LC, un Skeles un TP vadiba pret latviesu tautu tiks izvests nepieredzet genocids Latvijas valsti kads ir piedzivots pedejos 20.gadus. Kad tiks tiesati un ar naves sodu soditi Latvijas valts izlaupitaji un latviesu tautas iznicinataji Godmanis, Gailis, Birkavs, Skele, Kalvitis, Berzini, Sleseri, Lembergs, Naglis, Riekstins, Ulmanis, Freiberga, Demakova, Zalans, Krauklis, Slakteris, Kinna, Roze......?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas