Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Nacionālā apvienība bez Latkovska

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ja kāds ir pie pilna prāta,
J
lai sev atbild, kāpēc NA ir PRET ''oligarhu lietas'''gaismā celšanu. Vai ne tāpēc, ka paši no oligarhiem BAROJAS? Ja kāds ir pie pilna prāta, tas (vairs) par šiem nodevējiem savu balsi neatdos. Laiks tautai saprast, KAS IR KAS, ja nē, 13-ās izrādīsies PĒDĒJĀS.
Ramona
R
Parādnieks saka, ka kaut kas netiek ''pateikts''. A, ko tur daudz teikt - vai Parādnieks nezin, ka šajā brandžā mēslu līdz kaklam, bēgļus, ticīgos un homoseksuāļus ar zvērīgu naidu ienīstot, savukārt, krievu bēgļiem (kas puse valsts pilna) uz ceļiem priekšā lienot? Vai kāds neredz kā N (naida)A ar SC un ZZS brāļojas, vai kāds aizmirsa kā gerhards centās katoļus sabraukt?
Jānis K.
J
Tēvzemes, brīvības un latvijas vārdi šīs apvienības nosaukumā nudien skan kā izsmiekls. Un Sprūds&co par sponsoru. Pašiem kauna tiešām nemaz vairs nav?
auditors
a
ja cilvēks grib būt godīgs, tad viņam nav ko meklēt šajā čekistu radītajā monstrā ko sauc par naciķu apvienību , čekisti manipulē ar saukli no brīvibas pieminekļa , tādējādi jaucot veco ļautiņu naivos prātus, psedonacionālie plānā galdiņa urbēji!
Ja cilvēks grib palikt godīgs,
J
atrasties šajā monstru barā ir noziegums. Kādreiz viņiem ticējām, nu zinām - tie paši Puzes asinsnaudas pielūdzēji, kur monstru spektrs pilnā krāšņumā - rasnači, gerhardi, parādnieki, iesalnieki un visi pārējie mošķi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas