Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Nākamnedēļ slapjdraņķis mīsies ar salu

Stabils ziemas sals no Latvijas ir atkāpies, līdz ar to nākamnedēļ bieži būs slapjdraņķis, kas mīsies ar nelielu salu, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Nākamajā nedēļā Latvijā būs gaidāms gan lietus un migla, gan sniega kušana, gan arī atkala un apledojuma veidošanās uz ceļiem.

Sākot ar sestdienu, valdot dienvidu, dienvidrietumu vējiem, gaisa temperatūra aizvien vairāk paaugstināsies un svētdien jau visā teritorijā ir gaidāms atkusnis, sniegu, kas vēl piektdien bagātīgi sniga visā Latvijā, pakāpeniski nomainīs slapjš sniegs un lietus. Sākumā tas veicinās arī apledojumu veidošanos, turklāt, ieplūstot siltām gaisa masām uz aukstās un sniegotās zemes virsmas, gaidāma arī miglas veidošanās.

Atmosfēras spiedienam paaugstinoties, nokrišņi īslaicīgi mitēsies otrdien un trešdien, bet tad jau no rietumiem atkal Latvijai tuvosies jauna mākoņu zona, kas sākumā nesīs sniegu, bet tad nedēļas otrajā pusē atkal arī slapju sniegu.

Naktī uz trešdienu, debesīm skaidrojoties, termometra stabiņš visā teritorijā noslīdēs zem 0 grādu atzīmes, pakusušais sniegs un nolijušais lietus sasals, tomēr darba nedēļas izskaņā atkal ir gaidāms atkusnis.

Atkušņa laikā dienā gaisa temperatūra var sasniegt plus 4 grādus, bet aukstākajās naktīs gaisa temperatūra noslīdēs līdz mīnus 8 grādiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas