Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Nariškins vizītē Latvijā steidz atgādināt – krievvalodīgo tiesības ir jānodrošina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasiitaaja
l
Nee, jaanodroshina latvieshu tiesiibas Krievijaa uz savu skolu, bazniicaam un augstaako izgliitiibu.
Человек
Ч
Ja no Latvijas puses kā oficiāla persona nepiedalītos vecs komunistu perdelis, tad krieva uzstāšanos varētu pilnīgi ignorēt. Tāda tukša muldēšana, uz ko normāli cilvēki nereaģē. Liecība tam, ka ar Krieviju vispār nav nekādās darīšanās jāielaižas.
Marita
M
Kas tas par muļķi?Atbrauc uz svešu valsti un pīkst. Nodrošini tiesības savā Krievijā! Tu pat saviem krieviem nevari neko nodrošināt, kur nu vēl cittautiešiem.
Ko atbildēja?
K
Ko atbildēja prezidents Bērziņš? Vai mīlīgi smaidīja?
Ex
E
Vai,nabadziņi,pa desmit gadiem nav iemācījušies ne tikai runāt,bet arisaprast valodu zemē kurā dzīvo.Kad iemācīsies,tad ar runāsim par pilsonību,pretējā gadījumā tā ar paliksiet par krieviem vārda sliktākajā nozīmē.
lux -lepnums
l
Uz maniem bērniem arī visefektīvāk iedarbojas, "tu uzvedies kā tāds krievs".Visas blēņas izbeidz. Viņi negrib, lai viņus uztvertu kā krievus, kuriem nekādi likumi nav rakstīti. Ir jau daži pilnīgi normāli krievi, integrējušies cilvēki,kuri gan prot uzvesties, gan zina latviešu valodu, bet viņu tik maz. Pateisībai par godu gan jāsāka, ka dažu latviešu kultūra nav izrrā'dijusies diez cik spēcīga, viņi uzvedas tāpat kā krievi.
Ilmārs
I
Jā, latviešiem tam jābūt galvenajam uzdevumam šajā saulē!
lepnums
l
Kad es biju mazs zeens gadiijaas staigaat ar nopunjkjotu degunu, netiiram un kreklu aaraa no biksinjaam.Mans Teevs - legjionaars, teica - ko staigaa apkaart kaa krievs? Tikai tagad sapratu -taa bij uzslava un pagodinaajums!
kauns!
k
Cilvēks dzīvo šeit "vairākus desmitus gadus", bet valodu nemācās!
Dundukovs
D
Kaimiņš, ta kaimiņš,bet varbūt labāk attīstit sadarbību ar Kostariku! Palielināt ananāsu importa apjomu un eksportēt uz turieni mūsu cēlos nepilsoņus! Varbūt spāņu valodu šie cirmuļgalvas ir spējīgi iezubrīt. Caramba!
vēl ir laiks...
v
KRIEVVALODĪGIE- vai tā kāda jauna nācija? Vai angļvalodīgajiem nav tiesības jānodrošina? Tie, kas te dzīvo gadu gadiem un nevar vai negrib iemācīties valsts valodu, ir idioti vai šovinisti
efb
e
Kņaz Nārišķin, pošol von...
gribēt nav kaitīgi
g
Nariškin, varbūt vispirms saved kārtībā situāciju ar ksenofobiju un naida motivētiem uzbrukumiem savās mājās un tad lien citus mācīt? un kas tās tādas par "krievvalodīgo tiesībām"? varbūt saki kā ir, ka esi šovinists un neatzīsti Latvijas, kā civilizētas Eiropas valsts, tiesības pastāvēt?
sirmais
s
Jo vairāk mēs ļausim ārdīties visādiem "jauniem viļņie"ar padomju "māksliniekiem",Raimond Paulsa vadībā, jo lielākas būs krievu prasības.
Anna Līze
A
No citas puses. Iesaku izbaudīt ziņu kanālu euronews - brīdī, kad laika ziņās Eirāzijas kontinenta kartēs starp Varšavu un Maskavu nav tieši nevienas Baltijas valsts galvaspilsētas. Un tas ir 2011. gads! Vai arī, kad šis pats ziņu kanāls stāsta par 23.jūlija referendumu Latvijā, 1 no trim teikumiem par šo tēmu ir tas, ka 14 vai cik tur % iedzīvotāju nav tiesību balstot. Neaizmirstama emocionālā pieredze!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas