Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

NBS karavīram par četru patronu ievešanu no Afganistānas lūdz piemērot nosacītu nosacītu cietumsodu un naudas sodu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
traductrice
t
Jā, patiesi smags noziegums. Ja šo ņem par mēru, kāds sods būtu piemērojams "smagos noziegumos apsūdzētajam pilsonim" un vēl dažiem, pār kuriem krīt aizdomu ēna par sevišķi smagu noziegumu pastrādāšanu?
TanteSidra
T
pievienojos visiem augstak izteikties komentiem. kauns par shadu prokuraturu, pec shi nozhelojama, valsti apkaunojosha procesa ta vaditajus vajadzeja izformet. izsaku atbalstu Latvijas karaviram un vinja ghimenei.
kosovaars
k
Vai ta tikai "atbildīgie" izmekletāji nebija kautkādi padomja milicijas atbirumi? Tādi kvalitatīvi "virsnieki" kur pat no LR IeM tika izdzīti?
kosovaars
k
Apsmejami, karabīna patronas katrā ieroču veikalā nopērkams, un katrā šautuve pa saujai savācams, un plika aptvere gan nav pielīdzināms ierocim. Kur te sabiedrības apdraudejums? Vai ir pierādīts ļaunprāgtīga rīcība? Ja tiesā par kādu citu grēku tad jau atklāt vajag nevis šitā, par faktiskām niekām. Ka var redzēt, izņemot kā padomiska birokrātijas nevis nopietnas likumsardzības?
valdis
v
kauns par prokuraturu par kārtibu un šo tiesas procesu . un uz cik gadiem sēd ,,slavenie politiskās elites vīri ,, kuri itkā valsts aisardzibai glabaja veselu arsenālu ieroču un pat ,,gādaja ,, nelregalus degvielas ,,uzkrajumus ?
anonīmais šakālisa
a
Tādu procesu var izbeigt nodarījuma nenozīmības dēļ, bet šie apzināti šķieda valsts līdzekļus ziepju burbuļu pūšanai!
anonīmais šakālisa
a
Cik izmaksāja šis kriminālprocess??? Idiņi!
Vientulais vilks
V
AK, LATVIJA cik talu var noiet arsaviem DEBILAJIEM nolikumiem. TAS ir murgs ne tiesas process tadimesli jebkuram zemes sargam metajas. LATVIJAS KARAVIRU un ta nozakat ,tas nav pratam aptverams.
Zigis
Z
Arprats,kaut kads sviests.Cilveks brauc uz to noladeto Afganistnu, un tagad vinu nem prieksa par kaut kadam suda 4 patronam. es esmu sen piefiksejis ka tai MP -policijai nav ko darit, vini vienmer uzpus no musas ziloni. BUTU PRIECAJUSIES KA MUSU PUISI BRAUC, Ne, te vel piekasas. Protams tas tik var notikt sai stulbaja valsti. kaut kads bezprigels. Man zel to gimeni, jo ta jau nervi cakareti ,tagad atkal. Var but kads cilvekam gribeja ieriebt, un ielika tas patronas tai uzkabe,
dzinchis
d
To debīlo izmeklētāju un prokuroru pašus vajadzētu uz Afganistānu nosūtīt.Jau pa ceļam no bailēm apdirstos.Ko var gribēt-dzīvojam taču Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas