Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Neste Latvija: nelegālo degvielu tirgo visur

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Opis
O
Nu jau ilgi braucu ar 95 par 12 ls kannā,nav nekāda vaina,motors rūc jo braši!
hi hi
h
jā , pierobežas deputāti
hi hi
h
nomaini latu uz rubli, netirgos..........cik gan mums ir stulba tauta, par kādu cenu mēs runājam..........šitiem idiotiem no rītdienas Krievijas algas rubļos. To degvielu ieved deputāti!!!!!!!!!!!!!!!!!NU cik var ziņot!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bezdievis
B
50,1% Neste Oil akciju īpašnieks ir Somijas valsts. Re kā var valstij būt ļoti labs uzņēmums. Tāpat Statoil pieder Norvēģijas valstij, bet viņi veiksmīg konkurē arī ārvalstīs. Ne viss obligāti ir jāprivatizē, Latvijas valsts uzņēmumiem arī vajadzētu konkurēt starptautiskajā tirgū.
anonīmais šakālis
a
Neste Latvija ir Somijas naftas pārstrādes un tirdzniecības uzņēmuma Neste Oil Oy meitasuzņēmums. 50,1% Neste Oil akciju īpašnieks ir Somijas valsts. ------------------------------------------- Kāpēc Latvijas nafta tika prihvatizēta par sviestmaizi? Kāpēc ir jāpārdod LMT? Kāpēc ir jāpārdod Lattelecom???
protams
p
jo tā ir deputātu rūpala
Jukums
J
Acīmredzot, to var vērtēt kā savdabīgu nepakļaušanās akciju. Jebkurš, taču, nebūs mierā ja tam ap kaklu apliks cilpu, kuru visu laiku turpina pievilkt ciešāk.
Ha ha
H
Ja šis pilsonis saņmetu algu 300Ls mēnesī viņš diez vai muti vērtu!
Ha
H
A kuru LV uztrauc , ka Neste cieš zaudējumus?
vy.
v
"Mēs no tā ciešam zaudējumus," norādīja A.Airiainens. a nu ta samērojiet degvielas cenas ar iedzīvotāju algām un necietīsiet zaudējumus!
Jozefs
J
Kur pārdot- man vajag 95 kādu tonnu
e.
e
Kad ar lielajiem nodokļiem legālā ražošana un tirdzniecība beidzot būs nožmiegta, tad ēnu ekonomika paliks kā vienīgā cerība, kas cilvēkiem dos kaut kādu darbu un ienākumus. Ar laiku izaugs, sāks legalizēsies. Tā ir bijis gan pie mums, gan daudzviet citur pasaulē.
Mantrausis
M
Dīvaini uzklausīt šādus viedokļus. 1. Nupat pacēla akcīzes nodokli, kas - pa santīmam vien - pielika cipariņus pārtikai, ikdienai +++ It kā akcīze domāta ceļiem. Hm... ņemot vērā ciparus un līmeni Latvijā jābūt labākajiem ceļiem Eiropā. 2. Nez vai kāds atļautos atzīt, ka vēlas, lai valsts ierobežo viņa gribu dzīvo un tagad... Degviela nav patriotisms un daudzu kritizētajā Krievijā tā ir lētāka. Kāpēc neizmantot? 3. Man personiski viss šis tracis ap degvielu, cigaretēm, alkoholu šķiet ... Sak, valdība darīs kā līdz šim, bet jūs tik maksājiet. Nepīpēju, ar auto nebraucu, krutku nepērku, bet zinu, ka naudu neskaita tikai retais. Ja gribam dzīvot kā zviedri vai dāņi, vērts būtu sākt ar attieksmi ne jau cenu un nodokļu līmeni...
Guntis
G
Ak juus no taa cieshiet zaudeejumus , tikai neaizmirstiet ka no juusu rijiibas ciesh zaudeejumus visas valsts iedziivotaaji veel vairaak.
BOIKOTS!
B
BOIKOTS!BOIKOTS!BOIKOTS!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas