Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Nestrādājošs pensionēts iekšlietu sistēmas darbinieks saņēmis 70% no pensijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viedoklis
V
Latvijas pensionāri un tauta vēl nesaprot, ka pensionāri tika vienkārši dienas laikā nekaunīgi apzagti. Toties mūsu tautieši no ārzemēm to labi saprot, saprot, ka ir pārkāptas cilvēktiesības un pensionāri tiek mērdēti badā. Žēl, ka prese nesaceļ brēku. Paldies arodbiedrībai, kas spēj informēt sabiedrību par nelikumībām. To vajadzēja darīt TIESĪBSARGAM. Ieteicam Diena.lv noskaidrot pie Tiesībsarga, kāpēc tas klusē un nereaģē.
Vuarzazi
V
Taa ir Tiesibsarga / Ombutsmana kompetence izskatit shadus konfliktus starp mirstigu pensionaru un visvareno adminstraciju.
valdis
v
malacis arī te latvijā nestrādajopsie IeM simtiem 70 un vairāk gadu vec ie piedzīvoja tādfu pašu likteni un nu skraida vākdami izziņas un zvan'damies rakstidami vēstules ieM ka viņi nav KARGINI un nerauš 200 000 katru mēnesi,ka viņi beidzamos gados nav turējuši rokā simtlatnieku un Finansu umin un VID viņus uz svilpienu apzaga dienas laikā par 70% un tos jādod tiesā bet tie pat netaisās atvainoties ,nevar tak atrast vainīgo ,tai kantori tik daudz darītāju ka nezina kas kam jādara
cony
c
kas tas taads Lifshics ir,kas te draud ar tiesu,par nelielu kljuudu ,gan jau pats arii ir kljuudiijies ar informaacijas iesniegshanu mums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas