Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

No AM piedzen 20 000 latu bojāgājušā SUV karavīra mātei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
liga
l
Aizsrdzības ministrija nemaksā neko ,tā bija apdrošināšana ,kuru izmaksāja bērniem.
Kace
K
Par maniem bērniem nespried, es vismaz par viņu mazajām dzīvībiņām (ptu, ptu, ptu), naudu negribētu... Bet nu nopietni - ko var pirkt par tādu naudu?? Maizi, pienu vai šmotkas?? Tad jau labāt RIP un miers.
Ieva
I
Jebkurā gadījumā te ir daudz problēmu: pirmkārt, kāpēc morālo kaitējumu nemaksā visiem, kuru bērni ir gājuši bojā, bet tikai tad, ja to var noplēst no valsts. Galu galā beigts ir beigts, un ja ja kāds Pēteronkulis ir notriecis mazo mārīti uz gājēju pārejas, tad lai piķo Mārītes vecākiem; otrkārt nav nekāds noslēpums, ka ne viens vien vecāks visu mūžu velk savus bērnus, un, tā kā neviens nevarētu zināt, kas no tā bojā gājušā būtu sanācis....
No malas
N
Paziņojums par šiem 20 000 Ls salīdzinājumā ar līdzās esošo ziņu par "airBaltic" prezidenta algas izmaiņu neiespējamību - nu jā, dzīvība ir nenovērtējama, tādēl jebkura summa ir kaut kāds simbols, bet mūsu valsts augsti atalgotie uzņēmumu vadītāji- vairums iedzīvotāju godīgi strādādami vairākos gados nevar saņemt tik cik šie vienā mēnesī. Bet ģimenei par naudu svarīgāks droši vien ir apliecinājums, ka ne jau puisis pats bija vainīgs savā nāvē
Lēnīgs
L
Kur tāds rūktum?? Pašām laikam bērni nevar būt, vai nav ņēmeju...
* * *
*
Kā noprotu, tas ir papildus tiem Ls 50 000, ko Aizsardzības ministrija jau samaksāja? Latvijā veidojas aplama tiesu prakse, ka katrs, kuram nepatīk normatīvos aktos noteikti atlīdzinājuma griesti, vēršas tiesā civilprocesuālā kātrībā, kur atlīdzinājuma griestu nav. Rezultātā šie atlīdzinājuma griesti, kas noteikti ar mērķi aizsargāt budžetu, lai neciestu pārējā sabiedrība, tiek brutāli apieti.
Kace
K
un?? ko tad darīs ar to naudu???? kam tādu asiņu naudu lai tērē?
Ieva
I
Nekad neesmu sapratusi, kāds tur kaitējums vecākiem, jo nav nu ne mazākās garantijas, ka dēliņš, pat ja būtu bijusi lieka nauda savu muterīti būtu vēlējies aprūpēt. Bērnus palīdzēt uzaudzināt, tas atbildīgajiem, protams, ir jādara, ja cilvēks nav aizgājis bojā, tad jāapmaksā ārstēšana, bet visādi citādi nav ko veicināt iedzīvošanos uz nāves rēķina.
zvirbulēns
z
Jaunalksne dabūja vairāk, tai mātei vajadzēja būt žurnālistei :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas