Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

No amata brīvostas valdē atlaistā Antāne: Naudiņš ir nekompetents ministrs vai arī personīgi ieinteresēts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kuku
K
Ko ta Antāne vispār var sajēgt no brivostas darbības un misijas īstenošanas. Lai brauc uz laukiem kartupelus rakt
LOĢIKA
L
NEKOMPETENTS VAI ARĪ UN IEINTERESĒTS IR DAŽĀDĀS LIETAS . TU PATI SEVI ATMASKOJI, TAS NOZĪMĒ KA TEV NAV KO TEIKT SAVAI ATTAISNOŠANAI...
Fredis
F
Un Antāne nav personīgi ieinteresēta? Laiks prasties!
Jānis
J
Vai cik laba ziņa! Beidzot šī kundze ir tur, kur tai jābūt - tālu prom no brīvostas.
LLL
L
COMAKAM VAJAG SO SILTO VIETINU.TAS TACU UZREIZ SKAIDRS.
Buba
B
Nekādas simpātijas man šī poļitruku pulciņa dāmīte neizraisa ( jo par solītajām reformām jau aizmirsts un exzatleriešus nu ar Lembuskoni vieno karsta mīlestība). kaut gan pieredze rāda, ka reizēm VID(gestapo) metodes nebūt nav objektīvas. Bēdīgākais ir tas, ka pēc Antānes padzīšanas visticamāk, vietu pie siles aizņemts cits, tikai tūdaliņu krāsas, poļitruks.
šausmas!
š
Baigā ministra padomniece? Interesanti, kādus padomus var sniegt nekaunīgs parādnieks?
Vecis
V
Naudiņš ir ļoti labs ministrs un pilnīgi pareizi darīja, ka patrieca to bābu - nodokļu parādnieci un krievu tanku bučotāju!
K-K
K
... Nomenaklaturai katrs NA ministrs bus nekompetents un personigi ieinteresets ... sakot ar principalo Berzinu ... jo NA apdraud tas pasreizejo 'iekartu' valsti ... redzesim cik ilgi Naudins spes pastavet pret naudinas nopirkta politiska speka prieksa ??? ... Valsts ierednim saja sistema ir iespejami 17 000 eiro paradi ... te kaut kas atkal smird, jeb Antanei nav dota iespeja paskaidrot ... ka ??? !!!!!????
Ginters
G
Nu kad beigsies tā jāšanās ar un ap valdēm. Tā ir kad nav cilvēka, kurš varētu apturēt šo te naudas izkāšanu caur valdērm un padomēm. Vai tad brīvosta ir kāds kolhozs, dārzkopju vai dzīvokļu kooperatīvs, kur jābūt valdei? Kur vien skaties, visur valdes, kur locekļiem maksā nenormālos tūkstošus, kur neviens ne par ko neatbild, kur vienu atlaiž, otru ieliek, kur otro atlaiž un pirmo ieliek un tā bez gala.
Tu priekš Es
T
Nu nevajag gvelzt! Nekādu taisnību tiesā pierādīt nevar, jo nekur valsts iestādēs nav tādas neskaidrības, paviršības un nelikumības kā tiesās, kad viens tiesnesis lemj par labu bifelim, otrs lemj par labu bullim, trešais atkal - bifelim, ceturtais - savukārt bullim un tad aiziet bezgalībā, jo sākas slimošanas un ļur, ļur, lur...
Varam vai nevaram?
V
Tam Naudiņam vajadzēja vienkārši Antānei "iestādīt", tad arī stresa būtu mazāk!
Es
E
Ja Antāne būtu nevainīga, tad vienīgais loģiskais komentārs no viņas mutes būtu - savu taisnību pierādīšu tiesā. Bet šitāda muldēšana un vainīgo meklēšana tikai parāda, ka amats viņai vajadzīgs kā gaiss. Pretīgi!!!
To Tu
T
Pamēģini kādreiz savu taisnību pierādīt LV tiesā. Tad varbūt tiešām paliks pretīgi?
  • 0
  • 0
ooo
o
Tātad Antāne tiesāsies ar pietiek.com par melu publicēšanu? Bet uzstādījums viņai skaidrs - ja kāds uzdrošinās apšaubīt viņas darbību, tātad tikai 2 varianti - nekompetents vai ieinteresēts. Pieredze tieši liecina, ka VID ļoti uzmanīgs - no zila gaida neko neriskē izdomtāt un apakšā ir papīri - strīs var būt tikai par interpretāciju.
jocīgi gan
j
"Naudiņš ir nekompetents ministrs vai arī personīgi ieinteresēts"' Tāda nu ir mūsu ierēdņu un politiķu kultūra. Ušakova stiprie materi deputātei Bogdanovai, valsts kontrolieres Sudrabas perfomances un uzbraucieni visiem it kā jau būtu Latvijas Kleopatra, un tagad Antānes gvelšana uz ministru. Jā un vēl pa vidus KNB Streļčenoka spiegšana... Laikam tāda mutes bajārība nav nevienā, arī vissuperliberālākajā valstī. Ieteiktu Antānei tiesāties un nevis bļaustīties...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas