Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

No jumta krītošs ledus gabals traumē divus jauniešus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nu re!
N
Mēs visi esam tik bezpaīdzīgi! Laiks šobrīd ir tāds, ka pašām iestādēm jāpaskatās, kas virs galvām karājas, nevis jāgaida glābēji un jāmeklē atbildīgie. Mēs savās mājās tīram takas, ielu, jumtus, jo nav kam sūdzēties!
bh.Leons
b
Tie trumuļu sitēji.......... Viņi divreiz dienā ēdina ar siltu un sātīgu ēdienu visus izsalkušos,kurus savairojuši tādi,kā tu. Tāds sniegs nav bijis pedējo 100 gadu laikā.Zudusi pieredze un iemaņas.Tā ir stihija! Jebkuras stihija prasa upurus. Varbūt tieši nojume izglāba nelaimīgajiem dzīvību. Nelaime var notikt visur un ar visiem. Lai sarga Dievs un steidzīgi sniega tīrīsanas pasākumi. Biju Somijā.Tur arī netiek galā. Gar tādām mājām noliek diezgan resnus sarkani -balti krāsotus dēļus.
Zapte
Z
Tu, izskatās, esi vienkārši slims/-a. Dace, visticamāk, vispār nedomā, jo nav viņai tam vajadzīgo orgānu - smadzeņu. Un liec mierā Lauru Dz.! Ja nav sajēgas par žurnālista darbu, tad atceries veco labo Vairas draugu Žaku un izmanto iespēju paklusēt!
Zapte
Z
"Ejot, vajadzētu rūpīgi skatīties, vai nav lāsteku vai ledus gabalu uz jumta," Interesanti, un kur tad lai iet, ja ir tie ledus gabali? Puse ietves aizbērta ar sniega kupenām, bet braucamdaļa pilna ar mašīnām. Tad ir izvēle - vai nu nāve no lāsteku blāķa, vai - zem auto riteņiem.
Anna
A
Es nesaprotu, kāds sakars ikdienišķam rakstam par traumām no krītoša sniega/ledus/lāstekām ar Sarmīti Ēlerti? Un, Ādams, ja jau redzējāt, cik slikti nojume piestiprināta, tad kāpēc kādam par to neziņojāt pirms notika nelaime. Parastā lettiš ignorance?
Sirmais
S
Jābeidz muldēt,bet jāpiespiež valdība strādāt. Armiju , visus vīriešus bezdarbniekus līdz 50 gadu vecumam un studentus uz jumtiem! Vasarā vajag uzbūvēt sniega kausētavu,izmantojot kanalizacijas ūdeņus,lai nebūtu javed sniegs uz Sočiem.
Ādams
Ā
Jau vakardien vakara pusē žurnālistei tika nosūtīta informācija ar visām fotogrāfijam. Nu baigi lēni strādajam, japaskatās cik ātri reaģēs citi mediji.
by the way
b
krishnjas jau to nojumi garo aiztiepa uzreiz pec tam, kad atbrauca policija. ta ka nav ko iekarst. ne visi var but vietaa tiesi tanii briidii, kad notiek nelaimes. ja Jums taa veicas, tad dodaties ludzu uz policiju un zinjojiet, nevis irgojaties internetaa.
Bananesku
B
Krišnaītu nams tik tālu... Nu aizej, meitiņ uz Baroneni un apskaties pati, kā tur izskatās: kāda nojume bijusi, kādi stiprinājumi, cik daudz sniega uz jumta, cik vēl palicis. Tik maz žurnālistu, tik daudz žurnālistu lomas spēlētāju. Sarmīte domāja jūsu vietā, Dace liek domāt pašām, bet -- nav domāšanas iemaņu, ir pavēļu pildīšanas iemaņas. Tikai.
arča
a
Nu smiekligs vēlejums lai skatamies virs galvas. Ejot uz skolu tak vispār vāks visa iela ar lāstekām virs galvas. Ko darīt, ar taxi braukt?
Laura Dzērve
L
atrakstiet man, luudzu, uz [email protected] par sho negadiijumu, ja bijaat aculiecinieks. Mees sniedzam to info, ko deva citi liecinieki.
Bogdanova, bļ...
B
Šlesers - kurš gan cits?
Ādams
Ā
Tā nu sanāca ka biju acu liecinieks šim negadījumam. Un atkal jābrīnas par žurnālistu neprofisionalitāti. Pirmāmkārtām, krītošais sneigs nav tieši vainojums negadījumā, jo jaunietim viršu uzkrita metrus 7 gara nojuma, kas pie Krišņu nama bija piestiprināta ar pāris skrūvēm. Jums nespēj noturēt sablīvēto sniegu, bet redzot kā tas bija piestiprināts, brīnījos ka tas nebija nogāzies jau pēc pirmās centimetru biezās sniega segas. Nopietna mājas saimnieka nolaidība; es mājās tumbu turē'tajus istabā ar nopietnākām skrūvēm stiprinu nekā šie jumta nojumi kurai potenciāli vajadzētu turēt vairāku simtu kilogramu lielu svaru!
Lelle
L
Šļosaks takš solīja, ka 3 dienu laikā sniegu izvedīs. Vecrīgā, kur pats grozās daudzmaz izveda, bet viss pārējais centrs ir pilnīgs bļāviens! Mazajās ielās bez džipa cauri netiek.
twiksa
t
pievienojos sii.. Nav citas iespējas, jo pa kurieni tad iet - ielas vidu? Starp māju , piemēram, Tērbatas ielu (posmā no Ģertrūtes līdz Lāčplēša, ir metru liela gājēju ietve. 1,5 aizņem sētnieku sakrāmētā sniega kaudze). jautājums - Šleseram. - pa kurieni tad gājēji lai pārvietojas.. - lido?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas