Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

No jumtiem krītošā ledus un slideno ietvju dēļ vakar Latvijā cietuši 14 cilvēki

No namu jumtiem krītošais ledus vai sniegs sestdien Latvijā traumējis sešus cilvēkus, bet slideno ietvju dēļ traumas guvuši astoņi gājēji, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Laura Bundule.

Vakar no jumtiem krītošais ledus un sniegs traumējis piecus cilvēkus Rīgā, bet Kuldīgā cietusi 91 gadu veca kundze, kura ar galvas traumu nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā Zaļenieku ielā no jumta krītošā ledus un sniega dēļ kāds 49 gadus vīrietis guvis muguras sasitumu, Bruņinieku ielā no jumta krītot ledum, kāds 59 gadus vecs vīrietis guvis vaļēju galvas traumu un mediķi viņu nogādājuši slimnīcā.

Tāpat Rīgā, Pērnavas ielā, galvas traumu guvusi kāda 46 gadus veca sieviete, bet Zilupes ielā kāds 56 gadus vecs vīrietis guvis galvas smadzeņu satricinājumu, informēja Bundule.

Pēc viņas teiktā, sestdien Rīgā, Puškina ielā no jumta krītošā ledus un sniega dēļ kāda 55 gadus veca sieviete guvusi pleca locītavas traumu.

No astoņiem cilvēkiem, kuri traumas guvuši slideno ietvju dēļ, pieci cilvēki pakrituši vai paslīdējuši Rīgā, divi vīrieši cietuši Jelgavā, no kuriem viens guvis apakšstilba lūzumu, bet otrs - galvas traumu, savukārt viens vīrietis Latgales reģionā guvis apakšstilba lūzumu.

Rīgā paslīdot, traumas guvušas trīs sievietes un divi vīrieši, gūstot dažāda smaguma traumas no kāju sasitumiem līdz ribu traumām.

Kā informēja Bundule, piektdien, 26.februārī, paslīdot uz ietvēm Latvijā kopumā traumas guvuši 11 cilvēki, no kuriem pieci - trīs sievietes un divi vīrieši - Rīgā guvuši kāju traumas, pleca traumu, augšdelma traumas un galvas traumas.

Piektdien Zemgales reģionā viena sieviete kritusi pie savām mājām un traumējusi potīti, Latgalē traumas uz slidenajām ielām guvuši trīs cilvēki - divas sievietes un viens vīrietis, gūstot tādas traumas kā smadzeņu satricinājums, apakšstilba lūzumu un ceļu locītavas traumu.

Savukārt Gulbenē piektdien paslīdot traumas guvušas divas sievietes, no kurām vienai mediķi konstatējuši apakšstilba lūzumu, bet otrai - galvas sasitumu.

No māju jumtiem krītošais ledus vai sniegs piektdien Latvijā pēc mediķu palīdzības licis vērsties pieciem cilvēkiem, no tiem četri cilvēki šādi traumēti Rīgā, bet viens - Kuldīgā, kurā cietusi trīsgadīga meitenīte.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas