Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Nora Ikstena: rezultāts liecina, ka cilvēki domā ar galvu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Man, piemēram, interesanti liekas, ka bites ir palikuši aiz strīpas- tātad krievi saprot, ka uz plika nacionālā jautājuma tālu neaizbrauksi, arī par sīkpartiju nav vērts balsot, bet latvieši vēl arvien tēlo žirafes.
Ieva
I
Vai arī to, ka cilvēkiem viss ir apnicis un liekas, ka labāk zināmi mēsli, nekā kaut kas, kas var izrādīties (lai gan var arī neizrādīties) vēl sliktāks.
žoržs
ž
It kā jau domā ar galvu, zināms optimisms man ar radies un cerība, ka varētu būt labāk. Tomēr - tas skaits, kas balsoja par lembergiešiem liecina, ka nav nemaz tik labi un veselīgi ar tiem latviešiem. Un - ja Vienotības Rīgas vēlētāji būtu pret stulbumu, tad arī uzpūtīgais Kristovskis saeimā nebūtu ticis.
Ina
I
pilnībā piekrītu!
ja kas
j
Interesanti, ar ko domā Nora Ikstena, rakstot, ka cilvēki domā ar galvu. Ar ko vēl var domāt?
mazgudrais
m
patiesībā ir pavisam otrādi - rezultāts rāda, ka latvijas vēlētājs joprojām ir naidā ar veselo saprātu
K2
K
Virsraksts ir precīzs. Arī mani visvairāk priecē tas, ka kampēju blice nedabūja cerēto, par spīti izgāztajai naudai un mūsu "provinces Lenijas Rīfenštāles" - standzinieka pūlēm. Tas dod cerību, ka vidējais latviešu vēlētājs varbūt tomēr nav tik briesmīgi stulbs, par kādu tie mērgļi viņu uzskata. Tad jau ar mums vēl nav nemaz tik ļauni. Viņu priekšvēlēšanu reklāmas asociējas ar vienu no Rīfenštāles slavenākajām filmām ("Gribas triumfs" (Triumph des Willens" - par nacistu partijas saietu Nirnbergā. Pilnīgi varu iztēloties, kā atslēdznieks uzlicis savu Napoleona ģīmi apstaigā ierindu, bet nozombētā publika ekstāzē stiepj rokas gaisā un kliedz "Cieti".
ko darīt?
k
>>.Labi, bet ko darīt, lai liberāļus savaldītu? Tagad sabalsos ēlertiešus - būs vēl trakāk nekā bija! Gejisms būs skolu programmās kā obligātais mācību priekšmets! zem veselības mācības izkārtnes!
otra puse
o
Tikai ne koalīciju ar Urbanoviču.
Hadrons
H
Vēlēšanu rezultāti liecina, ka vēlētāju galvās dominē lētticīgais ideālisms. Dabūs to, ko pelnījuši un pēc tam paši raudās.
Dīvaini...
D
Šitā kundzīte taču tik ļoti fanoja par Demakovu un saņēma arī pietiekami lielu viņas atbalstu... Bet nu izrādās pārmetusies pašreizējo uzvarētāju pusē. Nu, ja - zivs meklē, kur dziļāk.
patiesiba
p
ZZS visu laiku ir sedejusi uz Venstpils bosa naudas, tas vien pierada cik korumpeta si partija ir. Sada partija atbalstis oligarhus un nekad neatbalstis progresivus nodoklus, kur bagatais maksaa vairak.
......
.
es ĻOTI CERU, ka: 1. Vienotība neizjuks, bet katru jaunu dienu un katru jaunu jautājumu/problēmu viņi spēs risināt kopīgi sēžot pie sarunu galda; 2. Tieši tāpat, kā jaunās valdības koalīcija; 3. Nevienam galvā nesakāps, un visi šo ievēlēšanu uztvers kā pienākumu strādāt no rīta līdz vakaram valsts un tautas labā!
Domājot dziļāk
D
>KRĪZE ir pirmkārt MORĀLĒ! Visur!!! Liberālisma ideoloģijas un ekonomika sekas ir blēdības finansu jomā, alkatība un bezatbildība! Rietumu sabiedrība, ja neatteiksies no liberālisma erzaca - noies pa burbuli! Brīvai tirgus spēj normāli darboties tikai tad, ja tās dalībnieki nešmaucās Bet liberālisms pasludina, ka morāle ir relatīva un ka pietiek tikai ar likumiem tos likumus jau var apiet ar līkumu, un nu mēs esam klizmā Lūk - sekas no liberālisma politikas un ideologijas mūsdienu lielo problēmu pamats: 1) morālā krīze + 2) ekoloģiskā krīze, 3) demogrāfiskā krīze (rietumos), 4) ekspluatācijas pieaugums pasaulē, 5) nabago un bagāto atsķiŗības palielināšanas , 6) nacionālo kultūru, tautu, valodu izzušana; sekas: 7) vardarbība, terorisms, globālais karš un finansu kolapss Liberālisma ideoloģijas mērķis ir pēc iespējas sagraut tradicionālas un stabilas vērtību sistēmas (ģimene, tauta, kristietība) to vietā radot haosu, kurā viegli pārdot savu preci (sākot ar COCA COLU, dažādām atkarībām un beidzot ar ezotēriku un politiku) cilvēki, kuri par visu šaubās un vienlaikus pa druskai tic visam - ir lielisks tirgošanās un manipulāciju objekts.... lai cilvēki pirktu erzac preces (COCA COLA utt.), kas saražotas milzīgā vairumā = viņi taču jāapstrādā .. kā ? Ar reklāmām, ar pirkšanas - patērēšanas saukļiem, ar īpašu dzīves formu (nenuklēarā ģimene, gejisms, kosmopolītisms) izkopšanu, kurās galvenais ir pēc iespējas pilna māja ar krāmiem, daudz pirkt, daudz rīt, pēc tam lietot daudz zāles - sākot ar vemjamām un beidzot ar viagru utt. NOST ar liberāļiem un oligarhiem (skēle, slesers, ēlerte>> nost ar kremļa pakalpiņiem - SC!
ieteikums Vienotībai
i
>Izmetiet ĒLERTI un ĀBOLTIŅU, jo ja šitās tur nebūtu, tad Vienotībai būtu 51 % NOST ar sorosītiem!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas