Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Nosaukuma dēļ apstrīd apvienības "Par labu Latviju!" reģistrāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
brīnos
b
PLL = LPP/LC + TP, kas NAV vēl samaksājuši 2006.gada 9.saeimas POZITĪVISMA kampaņās PĀRTĒRĒTOS 1, 5 miljonus Valsts kasē! Tāpēc NAV tiesīgi bija vispār iesniegt savu dep.kand. sarakstu 10.saeimas vēlēšanām!
nezinītis
n
kāda vēl reģistrēšanas apstrīdēšana, ja tas Jančevskis nav no tās biedrības, šamais nemaz nav tiesīgs sūdzēties... bet reklāma "apsūdzētajiem" laba sanakusi ;)
Birra
B
Nu tad lai PLL pārdēvē par "Par Latvijas labumiem", saīsinājums saglabājas, jaunais nosaukums tuvāk apvienības īstenam mērķīm. Rādās ka PLL ilgstoši barotie ierēdnīši tagad atstrādā saimniekam parādu rakstot visādus dumjus komentus. Citādāk tas nav izskaidrojams - kā apvienībai kam ir zem 5% atbalstītāju katrā vietā sadrukā tik daudz it kā būtu ne 5% bet 55. Diemžēl lai cik jūs mīlīši ņematies - labās vietiņas būs rudenī jāatbrīvo. Sākat jau kravāt čemodāliņus, galvenais vēl pie visām nelaimēm nenokļūt cietumā.
ērce
ē
kamēr to lietu pārsūdzēs visās instancēs, pačakarēs labi ašistus :))
Martins1
M
Izgudrojiet ko jaunu, lai pie visām PLL likstām nebūtu jāvaino Vienotība. Ticamības moments, kad kāds no Jums domā par Labu Latviju jau sen ir zudis. Vai tiešām Latvieši savstarpēji atšķirīgo uzskatu dēļ spēj būt tādi kretīni un gatavi otrus iemīt melu dubļos. Vienīgais tukšo komentāru vēstījums - Tie kas nav par PLL ir Vienotība. Cik noprotams citi ienaidnieki vienkārši nav. Neredzu daudz alternatīvas Latvijas politiskajās partijās, bet noteikti izvēlēšos mazāko no ļaunumiem. Lai PLL atgūtu, kaut daļas vēlētāju uzticību ir jāmaina domāšana un tauta jāuztver, kā sabiedrotais, nevis viegli manipulējams idiotu bars, kuru var kārtējo reizi piečakarēt, lai sasniegtu savus patiesos mērķus.
superīgi
s
neredzēju, ka S.Karelis ko būtu minējis par biedrības Kustība par labu Latviju saīsinājumu. Vai arī tas ir klupšanas akmenis??? :)
Nomaļus stāvošais
N
Interesanti, ar kādu loģisku secinājumu palīdzību var nokļūt pie atzinuma, ka reģistrāciju apšauba "Vienotība", nevis, piemēram - ZZS? Varbūt paši apstrīdēja, lai pievērstu uzmanību?
superīgi
s
Es ceru, ka biedrības Kustība par labu Latviju saīsinājums ir "Par labu Latviju", tad jau viss būs "bumbās" :) Tagad atliek sagaidīt UR galvenā valsts notāra lēmumu, un tad sperties uz Administratīvo rajona tiesu un pieprasīt pagaidu noregulējumu, proti, lai tiesa aizliedz priekšvēlēšanu kampaņā izmantot "PLL" :) Jo tas ir 'biedrības saīsinājums!!!
vēlētājs
v
atkal tiem ašistiem unstendziniekam pa kaklu, tad logo zagts, tad reklāmas rullītis plaģiāts, tagad nosaukums noskatīts...... tā jau iet tiem mahinātoriem uz šeptmaņiem.
baca
b
kā kaut kas kritisks par šo balagānu, ko sauc "par labu latviju", tā uzreiz tik īsi un aizstāvoši komentāri. Vai tik tie nav mazie uzpirktie "atbalstītājiņi", kas tās asparojušies. :)
d-fuz
d
AS kustiiba Comedy club
drakons
d
Vienotības priekšvēlēšanu kamapaņas elements - tipisks sorosīdisms.
Человек
Ч
Янчевский, так думаю, родственник Кристины Янчевской, что работает вместе с Лапсой. Схема простая. Сейчас АШ2 могут решить дело с Янчевским полюбовно за соответствующую сумму. Заплатят Янчевскому тысяч так 10, а он ликвидирует свое товарищество.
:o)
:
Jebkurām metodēm vajag čakarēt šķēlistus un šleseristus! Pietiek viņiem ļaut izlaupīt valsti!
!!
!
Tas taču ikvienam saprātīgi domājošam cilvēkam ir skaidrs, ka gan t.s.sab.organizācija un partija ir DIVI VIENĀ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas