Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Notikusi nesankcionēta ĀM klasificētas informācijas nodošana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
GOOD NEWS savu garīgo un tikumisko
G
Vai jums cieš no jebkura izjukt, lāsts vai kāds no garīgā vai FIZIKĀLĀS krities veida? Nāciet uz Mama NNUKU.I sniegtburvestību ar gala ātri results.Many sirdis ir salauztas katru dienu, un daudzi cilvēki cieš klusējot, nav būt viens noviņiem! Patiesība par LIFE.There ir labi un slikti cilvēki everywhere.Life ir garīgs, garīgā pārbaudēs physical.Smaller dievi irjāpakļaujas lielākām dieviem! Es specializējas jomā mīlestība, nauda (Wealth), Power (politiķi, Pasaules tiesības lemt), Pareizrakstības izzust, japastāv draudi, slimības (LABA VESELĪBA), Grūtniecība, Laulība, Darba, aizsardzības, tiesa lietā, Pareizrakstības līdz apturētu narkotiku atkarības depresija uc Sazināties ar mani pa e-pasta tagad: [email protected]
[email protected]
a
Es esmu kungs Armani Frank, es dod aizdevumus tiem uzņēmumiem un privāto cilvēkiem ar zemām procentu likmēm 2% dodu Nodrošinājumu un Non nodrošinājumu aizdevumiem. Mēs arī sniegt aizdevumus tiem, kas vēlas paplašināt savu biznesu, ja jūs vēlaties aizdevumu un jums ir slikta kredītu, aizpildiet kredīta pieteikuma formu zemāk. Sazinieties ar mums pa: [email protected] Summu, kas nepieciešama .................. Aizdevuma termiņš / PERIODS ....... Pilni vārdi: ........................ Kontaktadrese: .............. SEX: .................................... VECUMS: .................................... VALSTS: ............................ Tālruņa numurs: ............. Aizdevuma mērķi: ......... GADA IENĀKUMI: .................. Es tiks gaida, lai uzsāktu uzņēmējdarbību ar Jums. Lai Dievs jūs svētī! mīļš sveiciens Mr Armani Frank
mdm surpport
m
Vai jums nepieciešama aizdevuma steidzami, Vai jūs melnajā sarakstā vai noraidīti no aizdevuma dažas finanšu iestādes, sazinieties ar mums šodien jūsu aizdevums, mēs piešķirt gan ilgtermiņa, gan īstermiņa izteiksmē aizdevuma konsolidēto aizdevumu, biznesa aizdevums, investīciju kredīts, Hard Money Aizdevumi, Būvniecība Kredīti Parāda Kredīti Student Aizdevumi .. etc.At pieņemamām procentu likmes 3%. Jūsu kredīts vēlas būt tikai nodota jums, ja esat patiesi persona, un jūs esat Willy samaksāt mums [email protected] atpakaļ noteiktajā laikā.
zeks
z
Mūsējie... ĀM dod instrukcijas valsts obščakam kā vienoti melot - tā teikt - otmazkas jāsaskaņo. Bet izrādās, ka arī starp viņiem ir stukači. Pesec!
Mantrausis
M
"Klasificētā informācija bija saistīta ar Latvijas pozīciju saistībā ar 16.marta notikumiem, apstiprināja D.Balode." Nevienam šai rindkopā nešķiet kas aplam pausts? Tātad Latvijas pozīcija Latvijas cilvēkiem ir klasificēta, lai gan to pauž viņu vārdā. Jeb latvija tagad ir ĀM, DB un ĢVK trijatā? Ja nemāk strādāt, lai iet bezdarbniekos. Bezdarbnieks ĢVK valstik dos vairāk labuma, jo simtlatniekos sakops dažus parkus Rīgā.
boņuks
b
Kristovskis un visa ārlietu ministrija strādā korekti un viņiem visiem ir arī atpazīstamība un autoritāte daudzu citu ārvalstu ārlietu resoros. -------------- Kalpot Maskavai un Briselei vienlaicīgi - tas ir grūti un, no Kristovska viedokļa, varbūt pat varonīgi..., bet no tautas viedokļa - tas nav patriotiski !
who cares
w
ĀM pozīcija gan bija diezgan precīza, bet nedomāju, ka ĢVK ar to būtu kāds sakars.
who cares
w
No šī gan varētu secināt, ka ĀM klasificē informāciju, kam nav jābūt slepenai, un par to kādam vajadzētu pa kaklu.
replika
r
Kā korekti strādājošajai ĀM sokas ar kompensāciju pieprasīšanas no Krievijas un Vācijas?
patiesība
p
es to labi zinu,ka tieši Jūs kungs izdabājiet šovinisma prasībām.Kristovskis un visa ārlietu ministrija strādā korekti un viņiem visiem ir arī atpazīstamība un autoritāte daudzu citu ārvalstu ārlietu resoros.
replika
r
ĀM satraukusies par to, ka tauta ieraudzīja ministrija ierēdņu neglīto prokrievisko āža kāju. Kas varētu būt slepens šajā bla..bla tekstā ? :))) Varbūt tas, ka ĀM nevis izpilda Saiemas deklarāciju, kura uzdod aistāvēt latviešu karavīru godu, bet gan izdabā kremļa šovinistiskajām prasībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas