Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

NRTP: Latvijas radio ir tuvu maksātnespējai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pensionāre Marta
p
Labi zinot , ka mūsu valstī nekas nenotiek vienkārši tāpat , esmu pārliecināta , ka arī LR novešana līdz bankrotam ir labi pārdomāta. Vajadzīgās vietās nauda vienmēr atrodas, par ekonomiju un izdzīvošanu jācīnās tikai tā sauktajiem liekajiem- skolotājiem, pensionāriem ,invalīdiem . Labi atceros Leiškalna teicienu , ka Radio māja izmaksā ļoti dārgi, jau tad sapratu , kas ir primārais šajā situācijā . Raidījumu kvalitāti vienmēr var uzlabot, tur nav problēmu , talantīgu cilvēku mums netrūkst , bet apzināti melot tautai un slavināt valdošo kliķi radio cilvēki vēl nav iemācījušies, ceru ,ka viņi savu goda prātu paturēs arī turpmāk. Kārtējais pierādījums Padomju un Valžu bezjēdzīgumam , laikam jau pilda tikai polituzraugu funkcijas, kā mūsu slavenais horizontālais taimkods. Ļoti gribētos ticēt , ka mums nenāksies zaudēt Radio māju un Latvijas radio, bet diemžēl viss apkārt notiekšais optimismu nevairo.
Zinošā
Z
Latvijas Radio kurators ir tas slavas sūnu apaugušais un aizmirstais, ģeniālais aktieris Imants Skrastiņš. Viņš taču no mediju darba saprot tik daudz!!! Tāds talants!!! Nav jābrīnās, kādēļ tieši tādi "gudrie prāti" ir NRTP saikne ar Latvijas Radio...
lr-6
l
LR kuratore padome ir Dz.Geka. Protams,no Jauna laika.
Naba
N
Universitātes radio, jeb Nabu, šādi nevar nolikvidēt, jo tai nav nekāda sakara ar valsts radio.
asdf
a
Radio NABA gan varēja neaiztikt. Tad jau labāk tos entos šlāgerradio vienriez nolikvidēt.
Clash
C
Latviešiem nav neviena tāda dinamiska un atraktīva informatīvā radio. Man LR1 patīk tikai deļ nostaļģijas pēc bērnības, šīs nomierinošās ziņu diktoru balsis, kas vienaldzīgi nolasa ziņu par teroraktu, bet tagad laika ziņas....? Nekāda notikumu vērtējuma, analīdzes, ekspertu slēdzienu utt.
AD
A
Nu, bet visiem jau nav jābūt vienādiem. Tev ir tavs Eho Moskvi, man - Latvijas radio.
Šausmas
Š
Kur zhiids pie teiksanas, tur latvietim kabatas iztuksotas- Latvijas jauno laiku tautas atzinja!, tu
kraa
k
Es piekriitu Clash. Truukst dinamikas tam LR-1. Jaa, ir riita aktuaalaa intervija, bet nav atklaajumu, "izrakumu", nav sensaaciju un dzilji analiitika darba kaa panam Kleksim,kas uzdod jautajaumus, kas dur acii - taa tieshaam pietruukst LR. Ir taads virspusiigs paarstaasts par notikushos, iesaistiito pushu viedoklji, bet ne seku izveerteejums un atbildiigo mekleeshana. Netiek uzdoti neeerti jautajaumi.
hmm
h
Varbūt 07:22 Latu no mājsaimniecības? Kaut kā tā... un, lai triumfetu godigums, 0,99 latus no tam, kuras ne tikai neklausas, bet ari nedzird, apraides samazinasanas rezultata...
Clash
C
LR1 nav ne vainas, bet pietrūkst dinamikas. Piemērām Krievijas radio "EchoMoskvi" galvenais redaktors Veņediktovs katru nedēļu vada raidījumu kurā viņš uzklausa sūdzības un priekšlikumus par viņa vadītā radio darbību. Aizstāv kolēģus, ja tas nepieciešams, bet apņemas arī apdomāt izteikto kritiku. LR1 katrs pavada stundiņu vai divas raidījumu un čau, bet tajā radio viens novada uzreiz pusdienu dažādus raidījumus.
t
t
na... tāds nvrtp vai kā viņ tur - vajadzīgs??? to jau z. liepiņš pacēla pirms gadiem, bet neviens jau neklausījās, jo viņš tjip bagātais&privātais
Ivars Egle
I
Bez Latvijas Radio nepaiet neviena mana diena, tas ir profesionāls un vienmēr pievēršas aktuālām lietām un visām dzīves sfērām. Man nav vajadzīgs vēl viens mūziku atskaņojošs kanāls, kura vienīgā jēga ir notrulināt klausītāju un padarīt par nedomājošu, nesaprotošu būtni.
gref
g
aha, tagad uz " taupības" viļņa piegriezīs iespēju tautai jebko uzzināt par notiekošo valstī. Īpaši jau laukos. Uzskatu -ciniska ,plānveida rīcība.
Logic
L
Vai beidzot kritīs pēdējais soziālisma bastions ?- jebšu turpināsies nejēdzīgā saimniekoša slēpjoties aiz skaistām frāzēm par sabiedrības interesēm un to aizstāvēšanu ? Sēdēt ekskluzīvā vietā pašreizējos apstākļos - tā nu gan ir pārlieku liela izšķērdība !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas