Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Olaines slepkavas māte: neizturēja dēla psihe

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
starp citu
s
tas bija Gulbene
starp citu
s
V tihom omute chorti vodetsja
Elizabete
E
«aizvērās» no visa, neizturēja" Tā iet, kad dzīvo bars cilvēku vienā istabā. Ja padomju laikā vēl bija tā pieņemts visādos komunālajos dzīvokļos, tad toreiz taču "seksa nebija", arī tādas filmas kā tagad nerādīja kopš bērnības un cīņas sporta nebija... Bet te, patēvs un mamma vienā istabā ar pieaugušu dēlu. Ej nu zini kā tas "patēvs" atpūtās, varbūt piedzēries gulēja jaunieša gultā.
??
?
Viņa taču visu "Dienas" komentāru pastāvēšanas laiku ir bijusi mediķe - amatiere.
Kārlēns
K
Ieviņa mums tagad no filologiem uz mediķiem pārorientējusies.
Sēņu vecis
S
Nav ko uztraukties un nosodīt.Raksturojums pozitīvs un nav bijis dzērumā, bet balsīm no kosmosa neviens nevar neklausīt. Tikai liekas savāda attieksme pret šo cilvēku-publicē vārdu, darba vietu, mācību iestādi, ģimenes stāvokli. Kāpēc vasarā, Garkalnes avārijā vainīgo, kurš arī dzirdēja balsis no kosmosa nenosauca vārdā, nepateica kur strādā, kur dzīvo. Varbūt tapēc ka viņš krievu tautības?
Zar
Z
1)Māte, patēvs, dēls un meita dzīvoja 1 istabas dzīvoklī. 2) Dēlam blakus gultā patēvs ņurcīja viņa māti- līdz šī nu uzpumpēta resna! 3) Todien patēvs atpūties pēc naktsmaiņas, kad dēls pēkšņi viņam iesitis ar krēslu pa galvu. Pagaidām nav zināms šādas rīcības iemesls. ---------------------------------- Un kuram idiotam tas nav saprotams, kāpēc dēls trieca ar ķebli pa patēva pauri? 3)Bet māte apgalvo, ka nekādu konfliktu neesot bijis. 4) Patēvs pēc sitiena pa galvu mucis (riktīgs varonis, vai ne?), izlecot pa 1.stāva logu. Jaunietis meties pakaļ. Patēvs ieskrējis tuvējā veikala „Cento” noliktavā, bet jaunietis kliedzis, ka uzbruks pirmajam garāmgājējam. 5)Pirmā parādījusies 55 gadus vecā sieviete, kuru Vačeslavs pazinis... Sieviete pēc dažu aculiecinieku teiktā mēģinājusi jaunietim teikt dažus nomierinošus vārdus, taču saņēmusi ...dūrienus... --------------------------------- Dēls pazina šo sievieti... Un citi saka, ka ja sieviete nebūtu neko teikusi, bet tikai gājusi uz priekšu, viņš būtu sievietei, jo pazina un pat somas kādreiz palīdzējis nest!, paskrējis GARĀM ...
Zofirams
Z
Ja cilvēks nozieguma izdarīšanas brīdī bijis nepieskaitāms, tad nekādu nāves sodu viņam nepiespriedīs pat tajās zemēs, kur šo soda veidu izmanto. Protams, slēdzienu dos psihiatri, bet, no malas analizējot pieejamo informāciju, šķiet, ka šajā gadījumā darīšana ar psihozi. Ja vēl izrādās, ka cilvēks pie šā stāvokļa nav vainojams (nav lietojis alkoholu, narkotikas, zāles bez ārsta norādījuma), tad risinājums viens - ārstēšana slēgtā iestādē. Punkts.
*****
*
Es tev piedodu
soks
s
tikai ar nāves sodu sodīt vajag šādus!. vēlāk izlaidīs un nekas nebūs mainījies, ies un durs tālāk.
Lapsa
L
Paguglē par psihozēm un psihoterapiju. Tas gan derēs, ja runājam par principu un redzošāku ģimeni un sabiedrību, bet mūsu gadījumā tam ir mazliet par vēlu, ja nu vienīgi kopā ar zālēm, bet nedomāju, ka valsts to viņam finansēs. Nozalos ar antipsihotiskajiem, un viss, kā jau visus šādus. Vai te kāds ir gatavs šo nāvessodu izpildīt? Varbūt nevajag tik skaļas balsis. .
Es
E
Un vienmēr var gadīties, ka kaut kas tāds notiek arī ar taviem tuviniekiem - un es ar to domāju nojūgšanos... Tāpēc, ja godīgi, man negribas izteikties par šo tēmu. Man ir žēl abu pušu.
lauķe
l
Neticu, ka šādus psihus var izārstēt.....Vienmēr pastāv recidīva iespēja.... Un galu galā, vai tādi briesmoņi ir sabiedrībai vajadzīgi.....Izmuks tāds no trako nama un kāda garantija, ka nākošreiz necietīs kārtējais pirmais pretīmnācējs, nu, piemēra pēc, kads no Jūsu tuviniekiem.... Ko tad Jūs teiktu?
Ieva
I
Un starp citu, kur ir dati par psihoterapeitu izcilajiem panākumiem ārstējot cilvēkus ar oficiāli uzstādītām diagnozēm, kas liecinātu, ka šiem cilvēkiem ir tā vai cita psihoze. VIENKĀRŠI PIE MUMS KAUNAS NERETI PAT NO NEIROLOGA (Jo neatšķir neirologu no psihiatra), BET TĀ VIENKĀRŠI AIZIET PIE PSIHIATRA.....Vai, jo īpaši, aizvest savu bērnu...jo ko gan cilvēki par mani padomās, vēl izdomās, ka es esmu nez kāda, bet varbūt ka es lietoju, varbūt pat nelegālās vielas- varu derēt, ka tam māmuķītim, ja vien viņa nav galīgi trula, tā domāšana rosījās akurāt tādā virzienā!
Ieva
I
Ja izrādīsies, ka viņš ir psihs, tad nav tādu valstu, vismaz starp civilizētajām, kurā viņam piespriedīs ko citu, kā piespiedu ārstēšanos. Kuru iespējams varētu aiztaupīt, ja māmuķītis būtu noreaģējis...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas