Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Operas solistei Grigorjanai par ālēšanos piemēro 70 latu sodu

Rīgas Centra rajona tiesa ceturtdien operas solistei Asmikai Grigorjanai par vasarā plašu publicitāti guvušo ālēšanos piemēroja 70 latu naudas sodu.Tiesas pārstāvis Kaspars Sadauskis pastāstīja, ka tiesa arī uzlika Grigorjanai segt alkohola ekspertīzes izdevumus, kas ir 11 latu.Tiesas spriedumu 20 dienu laikā var pārsūdzēt Rīgas apgabaltiesā.

Pati soliste uz tiesas sēdi nebija ieradusies, nebija arī advokāta, tāpēc lietas izskatīšana notika bez viņas klātbūtnes.Grigorjanai pašvaldības policija bija sastādījusi administratīvā pārkāpuma protokolus par sīko huligānismu un nepakļaušanos policijas darbinieku likumīgajām prasībām. Par sīko huligānismu pārkāpējam var uzlikt naudas sodu līdz 250 latiem vai piemērot administratīvo arestu uz laiku līdz 15 diennaktīm.Jau vēstīts, ka Rīgas pašvaldības policija jūnija vidū naktī aizturēja režisoru Viesturu Kairišu, kurš bijis reibumā un uzvedies huligāniski. Kopā ar viņu aizturēta arī lietuviešu izcelsmes operas soliste Grigorjana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas