Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Osipovs: par krievu valodu kā otro valsts valodu parakstījušies daudzi latvieši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vilks
V
Starp citu, es jūs uzreiz pazinu Ušakova kungs. Osipova kungs pat dzimtajā valodā nekad nespēs atrast vārdus lai izteiktu savu domu. Aizdomāties līdz izteicienam «idiotisko penteri» vajag kaut cik mazliet izglītotam būt.
Vilks
V
Anonīms trollis man atbild uz: «Kāmēr citi strādā un sapņo par normālu valsti, citas milzīgas valsts tautības pārstāvji grib pakomandēt citas tautības» : «Pats savu idiotisko penteri saprati?» Varētu padomāt ka nav skaidrs par ko iet runa. Cita lieta ka tev nav ko uz to atbildēt. Lai jau būtu ka sapenterēju, galvenais ka ar domu ir viss kārtībā. Ja kaut kas nepatīk varu izlabot. Kāmēr visi strādā un domā par normālu nacionālu valsti, tikmēr milzīgā austrumu orda meklē kādu tautību ar ko var pakomandēt. Vieglāk tev nepalika.
:o)
:
"Viņš uzskata, ka latviešu tautības iedzīvotāji šādi rīkojušies (parakstījušie par krievu valodu kā otru valsts valodu), jo noguruši no esošās valsts varas, kas sevi pozicionē kā nacionālistisku." - ja tā ir taisnība, ko saka Osipovs, tad tas parāda, ka šie latvieši ir absolūti notrulinājušies un nespēj domāt. Kā šo valdību (vai jebkuru no iepriekšējām) var uzskatīt par nacionālistisku, ja tā plāno būvēt ātrgaitas dzelzceļu uz maskavu, ja ministri intervijas sniedz krieviski (piemēram, pabriks un Mūrniece), ja visādi atblasta kolonistus!
padoms
p
Linderman,ja gribi iet politikā-iestājies Visu Latvijai un būs tev miers un harmonija! Pilnīgi nopietni! Nav laika tagad rakstīt,kāpēc!
daktere
d
Nekad krievu valoda otra valoda nebūs!!!!
fui
f
Ko muld,ka latvuesi parakstījās?tie,kas parakstījās -NAV latvieši pēc būtības,bet homo sovieticus,kam PASĒ ir ierakstīts,ka latvietis un varbūt arī latvisks uzvārds,bet latviski vispār nerunā! Tādu hu. iņu tagad ir daudz saradies! Labāk lai te brauc iekšā arābi,afroamerikāņi ,tunisieši u c,tie visi iemācīsies valodu,ka jau tas ir pierādīts,bet šitos-vienā maisā un pārmest pāri robežai pie Zilupes!
Dr.xy
D
Dreck,Nobody is Perfect !
Aivars B.
A
izdevīgi tas ir tiem kas rullē Latviju -oligarhiem,zviedru bankām,viņu sulaiņiem-birokrātiem.Lai iedzīvotāji kasās savā starpā un nedomā par ekonomisko bezcerību un demogrāfisko vēzi. Islandē iet izmeklēšana pret tiem kas iegrūda valsti bedrē,pie mums valdošie sarīda iedzīvotājus lai paši paliktu sveikā. Tuvredzīgi ir tie kas kasās!
ideja
i
un kamēr kašķējas - citiem viss notiek :( kurš paliek laimīgāks un kam tāds "protests" ir izdevīgs, biedri tuvredzīgie?
Aivars B.
A
Ja latvieši parakstās par krievu valodu,tas ir kas līdzīgs protesta balsojumam -kašķīgie nacionāļi kas tēlo vienīgos īstos latviešus daudziem piegriezušies ,man arī.Vēlēšanas parādīja-tādu kašķīgo ir kādi 7-8%,bet tēlo visas nācijas vadoņus.
kontora
k
osipovs AND lindmans divi zh pasaulee jaabuut taisniibai
osip
o
tev e.... blakus imantam sudmlis
skaisti
s
Nekas cits neatliek kā referendums, bet daudzi latvieši ir izbraukuši. Tātad okupācijai visas durvis vaļā?! Tankus vairs nevajag- zem demokrātijas vājā Trojas zirdziņa varēs okupēt moderni referendumu ceļā? Šie abi referendumi gan par to lai valsts skolās mācītu tikai latviski(kam sen jau ar veselu prātu domājot bija jābūt tikko Latvija atguva neatkarību!) , gan par krievu kā otro valsts valodu ir prātam neaptverams NEATKARĪGĀ Latvijas valstī, kuras pastāvēšanas izcelsme un pamats ir latviešu tauta. P.S.Man interesē vai referendumā tiks rasta iespēja balsot arī elektroniski?
>Vilks
&
tāpēc lai apklusinātus runas par sarkanās armijas pastrādātajiem kara noziegumiem. ------------------- Kurš tev neļauj runāt par sarkanās armijas noziegumiem? Pļurksti cik gribi. milzīgas valsts tautības pārstāvji ----- Pats savu idiotisko penteri saprati?
Vilks
V
Laimonis saka : To ievazāja komunistu režīms, kura viskvēlākie atbalstītāji bija latvieši. Cien, Laimoni. Vai tad Kārls Marks teica ka latviešiem jāpieņem krievu valoda par valsts valodu? Kārls Marks vispār par tādu krievu valodu neko nav dzirdējis un nav arī gribējis dzirdēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas