Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pa logu izkritušā kucēna saimnieks atzīst, ka iesitis viņam, taču nogalināt nav gribējis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
uča
u
Tiesāt un bargi sodīt!!!
M-jaa
M
DIVKĀRŠU vīru SLEPKAVU TIESNEŠI ATSAKĀS APCIETINĀT, PAR SUNI IESĒDINA! Varbūt kāds speciālists, nu kauč vai Bičkovskis paskaidrotu dumjai tautai, kādi tad ir tiesas kritēriji. Pašlaik izskaitās, ka spriež pēc proletāriskās sirdsapziņas.
zex
z
vai tad,...jūs galīgi,stulbi,debīli,akli,...neredzat,ka no meliem pat ausis kust !? Viņš itkā neesot gribējis nogalinat,...tikai bez izpletņa-parolāna,kaut spitvena apakšā,...izmetis suneni,...no 5,6 stāva
Laima
L
Kas tad dzivo Kauguros? Nezeligi cilveki,kas vienkarsi nekaunigi ielauzas citu cilveku dzive un cer iegut no citiem,ir pieredze.Es piemeram zinu vienu sievieti,nekaunigu;maitu;tas bija loti sen atpakalko vina nodarijaman un citiem.,
Laima
L
Cuka,lai vins tup cietuma,gan jau kads vinu tur apstradas pamatigi>
Laima
L
Lai tas maitelis sez cietuma,lai apdoma, ko ir nodarijis.?Ja pasam ir dusmas uz sevi vai iereibis, tad ir jamekle upuris? Nabaga kucens bija pa rokai,vins to izmeta pa logu, kads cuka nav vinam sirds un zelastiba pret navainigo kucenu.Gan jau cietuma vins sanems savu,nav paradize tur!!!!!!
sesks
s
Suņa, protams, žēl. Un cilvēkam jāsaņem sods, tomēr manu uzmanību pievērš fakts, ka šis vīrietis atrodas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā, kamēr tas, kurš Liepājā uz gājēju pārejas nobrauca bērnu tika atlaists mājās. Toreiz sacīja, ka mums nedrīkst aizmiglot acis nodarījuma smagums, ka jāgaida tiesa utt. Tomēr, kad nosit suni, tad redz, ka var aizturēt. Ja nobrauc bērnu, tad nevar. To bērnu man tomēr vairāk žēl.
a' propos
a
...iesita nevis "viņam", bet "tam", (sunim). Tā mācīja pamatskolā :-(
Plekste
P
we ir kārtējais komentētajs, kuram, ja dotu vaļu, iznīcinātu visu dzīvo - bebrus, gulbjus, vārnas, suņus uc, jo redz tie traucē. Un beigas dzīvotu betona tuksnesī starp žurkām un latvāņiem, ko, kā zināms, iznīdēt cilvēks nespēj.
a?
a
kas vainas? suns izmeta nabaga cilveeku pa logu un ljauni nosmeejaas?
foxa
f
iesist ir viena lieta, izmest pa logu cita. viņu pašu vajag vienreiz izmest pa logu, tad varbūt sapratīs savas slimības mērogus
we
w
Kaarteejo reizi mums suns ir svarigaaks par cilveeku.... :(
filozofs
f
mani interesee kaa to teeviņu sauc ,pilnu FIO luudzu , ... Liepaajaa Jaani Brismiigo ( taa viņu kaimiņi iesauca) notiesaaja ar diviem gadiem čohaa par suņa nosišanu... šis gadiijums idents , izmest suni pa logu taa pati nobendeešana vien ir!
Johaidi!
J
Viņam taču neatdos nabaga dzīvnieciņu, un pašu jāsoda pēc pilnas programmas.
LATVIETIS
L
protams šis vīrietis ir jāsoda par šo cietsirdīgo nodarījumu ar suni,un esmu pārliecināts ka jaierosina krimināllieta.bet kas ierosinās krimināllietu par valdības,saeimas cietsirdīgo izsturešanos pret pensionāriem,maznodrošinātiem par genocīdu pret latvijas iedzīvotāiem,kuri mirst un tiek nemitīgi apzagti,pazemoti,iznīcināti tie kuri traucē pildīt valsts mafiozu kabatas,zaļi dzīvot valsts galvenaiem noziedzniekiem???????????????????????????????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas