Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Pabriks aicina lētāk tirgot preces misijās pabijušajiem karavīriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Elza,Laura,Lara,Marija,Tamara,
E
Labs viedoklis svarigam tematam! Lai veicas nakotne- ar Dievpaligu!
who cares
w
"TURKLĀT LATVIJAS ĀRSTI RISKĒ DAUDZ VAIRĀK, JO NO VIŅIEM PACIENTI PIEPRASA PAVEIKT VISU VISLABĀKAJĀ LĪMENĪ" === Nu, neriskē jau vairāk, cita lieta, ka Pabrika piedāvātie karavīru "stimuli" man liekas stulbi.
who cares
w
Amīšus Tu šeit piesauc pavisam nevietā, šamējie pasākumā iesaistījās pavisam negribīgi un no tā izkāpa tikko varēja. Aktīvākā valsts Lībijas operācijas organizēšanā bija Francija. "Ārsti un inženieri" nevis "mierīgi dzīvoja", bet paši iebāza savu degunu 17. februāra revolūcijā/nemieros, un tāpēc šiem (un izskatās, ka arī šo radiem, kaimiņiem un, iespējams, arī ļautiņiem, kas nekur īpaši neiesaistījās) draudēja diezgan fatālas nepatikšanas. Būtībā tās šiem draud joprojām. === Par "nepamanīšanu" nav runas - runa ir par neizpratni un/vai bišķi greiziem "rules of engagement" pilota glābšanas operācijas laikā. Par citiem iespējamiem cietušajiem no NATO - izskatās, ka starp civilajiem šādu ir maz - džeku lielākā prioritāte ir netrāpīt nepareizi, tāpēc arī operācija ik pa laikam iestrēgst, kad šiem beidzas "augstas precizitātes bumbas" (ar tām kaut cik apgādāti ir tikai amīši).
Arkādijs
A
Ierosinājums Pabrika kungam, noņemam 8 Ls bērnu pabalstu nepatriotiskajiem Latvijas vecākiem un iegūto naudu nododam patriotiskajiem karavīriem, kas pildījuši savus darba pienākumus ārzemēs. Domāju, ka Pabriks zaudējis gravitātes izjūtu, nožēlojami.
dreebe
d
Kapec gan tieshi tirgotajiem jauznjemas zaudejumi, Pabrik? Vai nebutu taisnigak un pareizak shiem karaviriem pieskjirt PVN atlaides, lai valsts maksaa nevis tirgotaji. Vai Reimo Smitam arii bus paredzetas atlaides?
ass
a
bet viņi sargā magones
Ieva
I
Runa jebkurā gadījumā ir par to, ar ko algotais darba ņēmējs karavīrs ir sliktāks par, piemēram, darba ņēmēju ārstu vai medicīnas māsu, kas ik dienu riskē, tai skaitā arī ar dzīvību, jo hepatīts un AIDS, piemēram, kombinācijā ar šļircēm, garīgi nelīdzsvaroti pacienti, garīgi nelīdzsvaroto pacientu tuvinieki, operācijas, kas neizdodas.....TURKLĀT LATVIJAS ĀRSTI RISKĒ DAUDZ VAIRĀK, JO NO VIŅIEM PACIENTI PIEPRASA PAVEIKT VISU VISLABĀKAJĀ LĪMENĪ, LAI GAN NAUDAS TRŪKST JAU PAT IZMEKLĒJUMIEM!
Ieva
I
Starp citu, ko tie rietumnieki no Lībijas tā bēga? Ja pie Kadafi dzīvoja bez problēmām? Baidījās, ka "pareizie" lībieši šos....Vai arī pēc iepriekšējās pieredzes zināja, ka demokratizētāju darbības rezultātā cieš ne jau vainīgie (Huseins, tas ir izņēmums, turklāt arī viņu noķēra tikai tad, kas šis vairs bēguļot nespēja)....
Ieva
I
Tie ziņojumi par to, kā amīši nepamanīja, uz ko šāva, attiecas tikai uz lielām cilvēku grupām, bet ārstus/inženierus, kas mierīgi dzīvoja savā nodabā un centās nekur degunu, izņemot savā darbā nebāzt.....TURKLĀT NOSAUC KAUT VIENU PIEMĒRU, KAD NO AMĪŠU UN VIŅU PAKAĻSKRĒJĒJU AKTIVITĀTĒM IR IEGUVUSI (protams, ne jau ciešanas) TAUTA! Ne jau visādi tur prezidenti, premjeri un tāda veida darboņi!
kaads
k
Par simts latiem tikai muļķi strādā ... Dodiet viņiem (karavīriem) produktus vai preces par desmit procentiem lētāk ... Dīvains tas ministrs savos izteikumos ir''a ...
nunu
n
Algotņi, kas svešās valstīs naudas dēļ gatavi izpildīt jebkādas pavēles, ir pelnījuši kā minimums sabiedrisko fui. Un nav ko runāt par patriotismu, tas šajā nodarbē ir tukša liekulība.
iskanders
i
nu nav viņš,savā vietā.....
lāpītāja
l
un vispār,kā tad Pabriks praktiski iedomājas to uzņēmēju labdarību...bijušie karavīri dzīvo visur kur (pat Īrijā un Anglijā), tad jau specveikali jāatver visur, un kā varēs zināt kuri tad ir tie bijušie...vai tad Pabriks domā meklēt rokā visus bijušos un izsniegt viņiem speciālas apliecības,kuras ļauj saņemt atlaides...bail pat iedomāties kāda birokrātija tad tiktu atkal izvērsta,lai šo procesu regulētu un kontrolētu..nu murgs..laikam jau nav ar ko nodarbināt valsts ierēdniecību,ja izdomā šādus murgus.
lāpītāja
l
Ir tāds veics teiciens " sajaucis peļu sūdus ar putraimiem" ,tā arī Pabriks te jauc cieņu ar ekonomiskām kategorijām, viena lieta ir iedot karavīram labāku sēdvietu lidmašīnā(bet biļerti tak viņš pērk), protams, NATO u.c. militārās bāzēs produktiem un dzērieniem kuri tiek pirkti un lietoti bāzes teritorijā ir zemāka cena,jo ir nodokļu atlaide, bet tam nav nekāds sakars ar privātu uzņēmēju vispārēju un visuresošu atlaižu piešķiršanu bijušajiem karavīriem-jājautā kāpēc bijušajiem-jo pēc misijas ir iespēja turpināt dienēt arī uz vietas, bet ja cilvēks ir aizgājis no armijas, tā ir viņa paša darīšana, un ja to nācies darīt veselības dēļ, tad AM ir pienākums kompensēt dienestā iegūtos veselības zaudējumus. Tā ka cieņu izrādīt var, kas grib, bet tā ir morāla ne ekonomiska kategorija.
MK
M
Labs joks Pabrik, bet pietaupi uz vēlēšanām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas