Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Pabriks: civilo iesaiste Afganistānas atjaunošanā palīdzētu Latvijas uzņēmējiem iekļūt tās tirgū

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ridzinieks
r
Ja Pabriks var taaa pateikt, tas rada cik gudrs vins ir. Mulkis pedejais.
a
a
Iraku jau atjaunoja?
i
i
tā ir vienkārši demagoģija
fakts
f
Gribētu redzēt kaut vienu uzņēmēju,kurš riskētu ar savu kapitālu,lai to iegrūstu ''NEKURIENĒ'',bet iesaku pašam Pabrikam to pamēģināt uz sevi,tad aicini citus.
I.Gr.
I
Afganistaanaa visu aarzemju civilistu dziiviibas ir smagi apdraudeetas.Talibi neveelaas nekaadu attiistiibu. Vai Pabriks to nezin?
Imals
I
Dumja doma, latviešiem tur nav ko darīt, ne šodien, ne rīt.
zoles vecis
z
Man liekas, ka viņi nodarbojas galīgi ne ar to, ar ko vajadzētu nodarboties! Mums nevajag nekādu afganistānu.
Lelle
L
Neviens uzņēmējs, kuram vēl dzīvot gribas, nebrauks strādāt uz karojošu zemi. Pie tam ko tur darīt, ja tā tauta tur ir galīgi analfabēti un nabagi?!
Mark Manteufel
M
Par uzņēmējiem Afganistānā. Reāli, ja atrod kādu sabiedrisku, nevalstisku organizāciju vai bagātu sponsoru, tad var mēģināt nodarboties ar biznesu Afganistānā. Savādāk tas ir minums bezpelņas pasākums. Afganistānā vienkārši slauc Rietumus un nekādas perspektīvas pagaidām šajā kara plosītajā valstī uzņēmējiem nav.
nu i pateica!
n
Baigi vajadzigs tas letais analfabetu tirgus.
vinnijs
v
Vai Diena varētu likt pie rakstiem pareizās bildes? Aizsardzības ministrijas mājas lapā ir un gan jau, ka atļaus publicēt arī Dienai. Vai beidzot bildēm varētu būt arī paraksti, kurās nosaukti tur redzamie cilvēki? Ja nevarat to izdarīt kvalitatīvi, tad varbūt nemaz nelieciet tos foto?
nu ja
n
Vai tad Birkavs kaut ko līdzīgo nesolīja celtniekiem Irākā?
Pabrika sapnis
P
neviens kurš dienējis Afghanistanā Latviešu vai kriei tagad 40. gados vai angli, kanadiesi. asv tica tām muļkībām vienu sekundi. viņi jums pautus un galvas nogriezīs. . Starp citu Kīna daudz tuvāka afganistānai kā Latvija. Nesaprotu Kinas tirgus jautajumu
čīkstuļiem
č
maz zināt, cik tad armija patērē gadā naudiņu? nepilnus 100 miljonus, no kuriem 12 miljoni (algas, transportēšana, uzturēšana) ir priekš misijas Afganistānā, 142 tūkstoši mācībām ārvalstīs... un tagad citi skaitļi: ceļot zelta tiltu, nozagti 50 miljoni jeb puse armijas budžeta; cigarešu kontrobanda valstij nodokļos rada 80 miljonu (2/3 armijas gada budžets) zaudējumus, bet tikai lielākie nodoķlu nemaksātāji valstij parādā ir 150 miljonus latu jeb 1,5 armijas gada budžetus! varbūt sakārtojiet šos jautājumus - būs naudiņa! un vēl... valsts aizsardzībai piešķirts 1% no IKP. vai ar to jūs atrisināsiet visas šeit piesauktās problēmas? kur paliek pārējie 99% - neesmu dzirdējis normālu skaidrojumu, jo tikai armija publiski atskaitās par visu - disciplīnu, mācībām, misijām, kritušajiem, ievainotajiem. smieklīgi, bet slepenākā organizācija šajā valstī ir pati atklātākā! sāciet maksāt nodokļus, beidziet saņem algu aploksnēt, tad i bērniem pietiks, i vecmammas badā nemirs! karavīri pilda jūsu pašu ievēlēto deputātu doto uzdevumu - braukt un karot Afganistānā. ja tas nepatīk, tad to sakiet deputātiem, nevis karavīriem, kuri šo darbu izpilda teicami (atkal vienīgā organizācija valstī, kura ko izdara perfekti)
Magonis
M
Pabriks ir dumšs. Afghanistana is ASV problēma Afghānu tirgus? ta'ka Latvija,neko nerazo un nav naudas, tieši kā Latvija Bet tās magones, caur rigas un Ventspils ostām butu bagāta valsts....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas