Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Pabriks neatbalsta sankciju ieviešanu pret Lukašenko

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rita
r
Es arī neatbalstu sankcijas pret Baltkrieviju, jo uzskatu ka viņi ir pašpietiekami un paši savā zemē saimnieki! Kaut mēs arī būtu tādi malači un mums būtu tāds prezidents. Dzirdēju,kā viņš reiz teica:-es zinu,ka ja reiz man nebūs maizes gabala,mani pieņems ikvienās mājās. Pabaros un sasildīs...Kurš no mūsu valdošajiem var būt tik pārliecināts?
lauķe
l
Savulaik man Baltkrievijā bija labi paziņas - tīri baltkrievi, lieliski atsaucīgi un izpalīdzīgi ļaudis, bet kā paši atzina, Batkrievijā tiek darīts viss, lai iznīdētu šīs tautas baltu saknes.Pat sarunu valoda ģimenēs ir krievu, bet ikdienā baltkrieviski vairs runā tikai sādžu večiņas .
Jonis
J
kam interesē "saskaņieša" pabrika viedoklis??? lai viņš ar savu urbanoviču dzer vodku un daudz nepļurkst.
lielaisjaanis
l
Baltkrievi normaali kaimini. Prezidents nelauj opoziicijai valsti izzagt un pareizi. Gan jau pamazaam arii Baltkrievija paarveertiisies par normaalu valsti, paleenaam, un bez sagrausanas un izzagsanas.
I.Gr.
I
Shaados gadiijumos visas valstis riikojaas "pragmaatiski", t.i. lietishkji. Zviedriem Baltkrievija bijusi nebijusi, bet mums baltkrievi ir kaiminji, pat zinaamaa meeraa radinieki (50% no baltkrieviem esot baltu izcelsmes). Taatad mums jaariikojaas taa, kaa latvijai izdeviigaak. Ja mees kaa apseesti lamaasim Baltkrieviju, tad tranziits ies caur Lietuvu. Nav jaabuut gudram lai tai to saprastu!
so
s
pabriks man netīk, bet šoreiz esmu viņa pusē
borcinsh
b
"Большинство из проголосовавших вентспилсчан отдали свои голоса за президента Александра Лукашенко" ( Avize "ventasbalss" - 22.12. 2010 ) ------ ...nu, ja tur ir tik labi , un "vadonis" ir tik talantiigs un skaists ... - kapec neviens no "balsotajiem" negrib braukt uz "dzimtene" ?
Matilde
M
Ak, ko var ņemties ap Lukašenko. Pabrikam taisnība. Ar ko mūsu valstiņa labāka par Baltkrieviju? Vai ar šķietamo demokrātiju, kad katrs mērglis publiskā telpā var gvelzt rupjības, lamāt valdību un deputātus. Ejiet jūs kritizētāji paši politika - ne jau ar akmeņiem azotē, bet ar gudru galvu.
Ak Dievs!
A
vai pabriks nav krievijas spiegs?
!!
!
Ja starptautiskie novērotāji uzskata ka Baltkrievijā prezidenta vēlēšanas bijušas likumīgas, tad viss kārtībā. Uz Kremļa izraisītām provokācijām ne vienmēr iespējams reaģēt ar ''vēsu galvu''. Un no Latvijas viedokļa raugoties, Baltkrievija ir mums draudzīgs kaimiņš un tas nebūt nav mazsvarīgi.
amb
a
jarespekte tautas izvele,baltkrieviem patik prezidents un blah bla bla... nu ka nevarat apjegt ka nekadas izvelas nav un "velesanas" ir pilnigs BLEFS.
borcinsh
b
...ir tachu izeja ! ... lai pabriks brauc dzivot uz baltkrieviju ! un janem lidzi visadus zhdanokus, rubikus, "ulmanus" un parejos sarkanus urbanovichus uz to skaistu komunistisku paradizee !
who cares
w
"Arī "VIENOTĪBAS " PAKĀRŠANU ....., jo mana LABKLĀJĪBA Latvijā ļoti KRĪTAS ......" === Gaidi, kad kāds maksās par bezjēdzīgu spamošanu? Gaidi vien...
sabo
s
ārprāts kaut kāds. Kas devis tiesības jaukties citas valsts darīšanās Pie tam tādas valsts, no kuras tik latvju valdoņiem tik mācīties. Lukašenko ir saimnieks un VISS.
GuPu
G
Pareizi, ka nevajag sankcijas. Un Kristovskim nav jāietur nekāda ES retorika. Zviedriem un tamlīdzīgiem ākstiem nav ekonomiskos sakaru ar belarusiem, lai viņi muld cik uziet. Ja Vācija, Francija, Itālija savu ekonomisko interešu vārdā neredz cilvēktiesību problēmas Krievijā, mēs varam tās neredzēt Baltkrievijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas