Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Padomniece: atsevišķos jautājumos vajadzētu pārskatīt prezidenta pilnvaras

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
borcinsh
b
...nebutu ari slikti parskatit : vai vispar ir vajadzigs tads "Prezidents" kuram ir baili no Saema ( varbut ari no savai Tautai ?) !
Paija
P
Vai Lilitai Z. = pieņemami, ka viņas vīra padomniece S.K. = Šlesera sievas I.Š. laba draudzene & kolēģe viesojoties Saeimas komisiju darbā ? Laikam jau pieņemami... :-(
X
X
Viņa specializējas silikona jautājumos.
nv
n
ko šī caurkritusī pasaules apceļotāja vēl klepo!? būtu ielīdusi stūrītī un nerādītos plašajai publikai pēc saviem slaveniem ceļojumiem... p.s. bilde ar' drausmīga - tā lūpu un apakšējā žokļa kombinācija kā nevar labāk parāda viņas dabu (pašpārliecināta, iedomīga, neaizskarāma... ) sejas mimika daudz ko atklāj.
Buba
B
Vai šī lelle nav aizmirsusi, ka viņas pienākums ir DOT PADOMUS Prezidentam, bet Prezidents, pēc viedokļu apkopošanas savu redzējumu pasnierz caur PRESES SEKETĀRI?
tontons
t
šīs dāmas inteliģenci un kompetenci apliecina pagājušā gada progresīvā akcija- pasaules ceļojums na haļavu par valsts naudiņām ar krutiem džipiem, saulesbrillēs un nekaunīgu smaidu sejā. misija bija pārliecināt uz ārzemēm aizbraukušos latviešus atgriezties latvijā. misijas rezultāts- tie latvieši, kuri to klaunādi noskatījās, saprata, ka viņu izvēle bijusi pareiza. tontonam kauns par to kukules vietā.
Emigreejis
E
Tiesi saadas kukules un kukuli un vinu iedibinaataa kukulu sisteema valstii ir tas kapec netaisos braukt atpakal.
jautājums
j
Nu jā.... Un laikam arī tas sarkanais jaguars...Vismaz bija Un vēl kaut kādas biznesa saistības ar Bojāru junioru. Vai nu zemes gabali uz pusēm vai kaut kā tā. Kur tagad ir Bojārs juniors ? Pie Šlesera ?
ALNIS
A
es domaju ka vina ar visiem 88taizbrauca prom
balelins
b
Si diskusija vajag reformet parlamentu vai velet prezidentu ir uzmanibas noversana no galvenas problemas ka musu valsts nenonaca galeja posta del parlamenta vai prezidenta ka tada BET POSTA CELONIS IR DAUDZIE VALSTS UZNEMUMI BIROJI SEKRETARIATI PADOMES caur kuru dzungliem ko nav iespejams izkontrolet valsts nauda aizplust nezinama virziena privatpersonu kabatas un ka so problemu risinat. Vel melnais caurums ka pazud nauda ir celnieciba ko veic valsts ari ir jasaprot ka jebkura celnieciba notiek par naudu par ko vareja trucigajiem maksat pabalstus pensionriem pensijas utt.
jautājumiņš
j
Sandra Kukule ir tak tā pati caca, kas pa valsts naudu brauca ceļojumā "iepazīt emigrējušos latviešus" un vēl uztaisīja to bezkaunīgo mājas lapu Ceļš uz Mājām, kur demonstrēja nopirktos krutos džipus un seksīgās rozā drēbītes. Interesanti, kādus vērtīgus padomus viņa prezidentam var dot? Vai to kā turēt amatos tādas zagles un plānā galdiņa urbējas, kāda ir pati? Kur skatās PROKURATŪRA!!!?
anuka
a
un šo padomus dod bēdīgi slavenās ekspedīcijas "Ceļš uz mājām" dalībniece, kura aicināja tautiešus atgriezties dzimtenē par naudu, ko finansēja arī toreizējā Satiksmes ministra Aināra Šlesera vadītās ministrijas padotības iestādes (88 000 Ls apmērā). šeit arī viena no atbildēm Kukules uzdotajam jautājumam: kāpēc valdošajai varai radusies plaisa ar sabiedrību.
padoms
p
Kukule tad vel, bet ekonomikas padomniece prezidentam ir Kristīne Vītola, tikai 27 gadus veca, kura 24 gadu vecuma jau stradaja Latvijas bankaa par vecako ekomisti, tapec jau ar esam tik talu. Tikko no skolas, bet jau specialists augstakaja limeniii! Vaiiiiiiiii vaiiii.
jūrmalniece
j
Joprojām viena no lielākajām problēmām Latvijas politiskajā sistēmā ir partiju pārāk lielā vara, kā arī vairāku varas līmeņu saplūšana (izpildvara, Saeima_kā piedēklis). Jau pēc definīcijas varas līmeņiem būtu jābūt neatkarīgiem vienam no otra, lai dotu pretsparu, ja kāds no tiem nefunkcionē - kā tas bija VVF laikā (viens no pretspara piemēriem bija referendums par drošības likumiem). Kopumā uzlabojumus nevarēs panākt, kamēr: 1) LV būs esošais politisko partiju finansēšanas likums; 2) vājš KNAB, kas kontrolē partiju kases; 3) ārkārtīgi vāja tiesu vara (būtisks varas līmenis).
@
@
Koķes meita, ja?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Segliņš aicina padomāt par Latviju kā prezidentālu republiku

Endziņš: Latvijā nav tādas politiskās kultūras, lai mainītu valsts iekārtu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas