Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Paegle aicina Neo jeb Poikānu pieņemt darbā valsts pārvaldē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tā gan
t
Par Vienotību bez JL!Repše arī aiziet,Aboltiņa ar Mūrnieci sačakarēja visu!
raugs
r
Totāls trieciens Vienotībai!PS jāietur distance no Mūrnieces!
Zane Grīnberga
Z
paklau, valsts pārvalde, nepalieciet smieklīgi !!!!
advokāts
a
Un cik tālu tad iesim? Vieni piedāvā šim dot ordeņus. Citi pieņemt darbā valsts pārvaldē. Kas būs nākamais? Varbūt iecelt par ministru Mūrnieces vietā?
s
s
Bashtik, neaizmirsti, ka arii tu tiksi sveerts uz svaru kausiem un cerams, ka tev tiks taapat atmaksaats ar tiesaashanu citu.
s
s
pienjemt darbaa valsts paarvaldee par minimaalo algu. :D :D :D
Šturmbandfūrer
Š
Poikāns naakamais prezidents, zadzis nav , kukuļus ņeemis nav, taisniigs , reputaacija tiira , iistens latvietis , preceejies , divi beerni
Nu
N
visi ļaundari un agļi tagad tēlo labos onkuļus un tantes :)))) iesaku visiem vairaķ lasīt latviešu tautas pasakas. tur ļoti labi pateikts ,kas ir balts un kas melns.
ieva
i
Ssis briidis nav piemeerots ,lai skaldiitu matus un mekleetu sazveerestiibaa apskatei izbiidiitus bandiniekus ... Visiem ,kam ir kaut kas zinaams par TREKNO un KREMLLA plaaniem,- luudzu dariet to zinaamu visos iespeejamos veidos tautai ! Mes nedriikstam apklust un llauties pieccakareeties ssoreiz ,atkal un kaarteejo reizi ..! Uz speeles ir muusu valsts un tauta !!!
dārgie politiķi!
d
jūs aicināt cilvēkus iesaistīties politiskajos procesos valstī, bet neko neņemat vērā tajā brīdī, kad tauta vēlas jums kaut ko teikt. kad tauta dara ( kā Neo), ķerat un bāžat aiz restēm. kad tauta uzraksta pie jūsu nama savas domas, jūs tās ātri nomazgājat. interneta komentāros tautas domas jūs izmatojat tikai viena iemesla pēc - lai notvertu "kaitiniekus", kas it kā apdraud jūsu drošību. kad cilvēks aiziet uz saeimu un izska savas domas veidā, kādā jūs, kungi, to ATĻAUJAT, jūs par to ierēcat un droši vien iemetat visu to miskastē kā drazu, ko cilvēki uzraksta. AR JUMS NAV IESPĒJAMA CILVĒCĪGA SARUNA JŪSU PAŠU DĒĻ, jo jums nepatīk tas, ko cilvēki saka. bet cilvēki jums saka to, ko ESAT NOPELNĪJUŠI. vēlēšanās nepiedalīšos, kamēr nebūs mainīta visa šī sistēma, kamēr nenomainīsies valdības un deputāti uz godprātīgākiem, taisnīgākiem, gudrākiem un atklātākiem ļaudīm.
un
u
Āboltiņa sasakata nelikumību Neo darbībās, ZINA par nelikumībām politiķu un amatpersonu atalgojuma sistēmās, BET UZ TO GAN VIŅA NEREAĢĒ. runā, it kā pati nebūtu tajā pašā maisā, kur visi pārējie polituiķi, it kā pati saņemtu 250 ls mēneswī, ko politiķi, ieskaitot VIENOTĪBU un Āboltiņu, piesprieduši skolotājiem. kauna nu nav nemaz. netaisos balsot ne par vienotību, ne tp, ne citiem, visi bāžami vienā maisā, tiklīdz ruina par pašu naudas makiem un interesēm.
Sofy
S
Мурниеце как верный пес, пардон, верная сука, сторожит интересы казнокрадов, а посему от старания иногда забывает, что в демократическом государстве должностным лицам так вести себя не подобает.
ārprāts!
ā
Mēs visi tiekam apzagti, bet, kad gribam noskaidrot vainīgos, mūs ķer un bāž aiz restēm!
Filips
F
Pašiem parakstītājiem būtu jāatkāpjas!
buks - bimbam
b
Ja justu, ka mans darbinieks mani šmauc, tad arī es izmantotu mirkli, kad viņa šeifs ir atvērts, lai paskatītos dokumentos un redzētu, par cik viņš mani apkrāpis! Pie atbildības jāsauc valsts izsaimniekotāji, nevis saimnieks - šajā gadījumā Poikāns un pārējā sabiedrība. Par to arī visi "vārās"!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas