Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - 1.septembrī alkoholu nevarēs nopirkt ne veikalos, ne kafejnīcās un restorānos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
artūrs
a
Tāāā skaidrs, par jauno laiku tagad 100% nebalsošu dēļ "gudrās" sarmītes...
Es
E
Tie kas to izdomāja - ko tas atrisinas jūsu prāt? Kāds labums? Nepiedzersies 3dien, piedzersies dubultā 5dien, itsevišķi zinot, ka aizliegtais ir tas vissaldākais, tapēc visi sīkie arī sapirksies šodien un rīt būs uuber krutie, kuri parkarpa likumu..!!
alkans
a
Pirksim dienu atrak. :)
Prezervatīvs
P
AIZLIEGT , AIZLIEGT ...tirgot un lietot 1. septembrī PREŽUS....
ciniķis
c
Kontrabandas alkoholam tak kaut kā vajag palielināt apjomus, tamdēļ arī legālo ir aizliegts tirgot naktīs, bet tagad arī 1.septembrī.
foreplay
f
alkohols ir kaitīgs. ja cilvēki paši to nesaprot, tad beidzot talkā jāņem administratīvās metodes. jāsāk kaut vai ar vienu dienu gadā. esmu par alkohola un tabakas izstrādājumu tirdzniecības pilnīgu aizliegšanu.
balelins
b
Man liekas ka 1 septembris bus jautrs, redzesim arzemju turistu rekaciju kad vins ieies krodzina un vinam pateiks ka sodien ir zinibu diena un piedavas glazi piena.. 1 septebris liekas ka bus isti svetki nelegalas ,,KRUTKAS,, tirgotajiem..
Zofirams
Z
Johoho, študentēm tak arī ir 1. septembris, vai ne? Un šie ir pērkablajā vecumā, ne tā? Tad skaidra būšana, sapirksies alkoholu 31. augustā, Zinību dienā izlietos un tad vazāsies pa ielām un parkiem baurodami, jo bāros un naktsklubos nebūs jēgas iegriezties. Vai pašvaldības policijai pietiks jaudas tikt galā ar šamējo nenolaisto tvaiku?
es
e
Ilgi dzīvoju Vecrīgā. Tur zem maniem logiem skolnieki 1. septembrī ne tikai piedzērās, bet arī dūrās. Gaišā dienas laikā. Tā kā es atbalstu šo priekšlikumu
manna
m
ļoti labi, var vienu dienu iztikt bez grādīgajiem dzērieniem
r
r
ākstu bars - paši nejēdz, ko pieņem, kāpēc pieņem un ko grib sasniegt. Ja doma bija mazināt skolnieku iespējas nopirkt alkoholu, tad vajadzēja - palielināt alkohola lietošanas vecuma cenzu uz 19 gadiem, - radikāli mainīt atbildību tirdzniecības vietām par jauniešu apkalpošanu, - noteikt stingru pašu mazgadīgo atbildību par alkohola pirkšanu un lietošanu, - izskaust lolotās un piesegtās točkas, galu galā.
TL
T
Vēlos, lai Latvijas bērni 365 dienas ir skaidrā, ierosinu ieviest sauso likumu! Pie reizes varētu ieviest arī vispārēju tabakas tirdzniecības aizliegumu, jo man nepatīk arī smēķējoši Latvijas bērni!
ha......ha....
h
..:))))))))))) dunduki!!!!!!! vai lobiji točkām???..aizliegtais auglis vienmēr pievelk visvairāk!!!
Pits
P
Vai vēl daudz pasaulē tādas valstis ,kur pirmajā skolas diena bērni (bērni !!!) masveidā piedzeras? Varbūt tomēr par šo problēmu kā tādu varasvīriem vajadzētu pakustināt smadzenes.
Terorists
T
Nu šis ir vēl viens pierādījums tam kad mūsu deputāši visu laiku izceļas ar sava stulbuma un vecuma marazma sindromiem vienlaicīgi. Ja valstī ir aptuveni34% nelegālā alhahola tad nu jaunieši atradīs iespējas kā šo ļergu dabūt. Un otrais-Dziru var arī nopirkt iepriekšējās dienās,jo visiem bērnīniem ir mobilais telefons un sarunāt TUSU var vienmēr.Tā kā arī šeit DEPUTĀŠI-MARIZMĀTIĶI dzīvo savā mazā ,iluzorā pasaulītē un domā kad nu viss notiks kā šie gribēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Deputātu balsojums par panta svītrošanu, kas nosaka aizliegumu 1.septembrī pārdot alkoholu. Meklējiet balsojuma rezultātus šeit

Avots: www.saeima.lv

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas