Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

papildināta 14.00 - Godmanis piedāvās piecu ministru amatus TP, bet pa četriem - ZZS un JL

Premjera amata kandidāts Ivars Godmanis (LPP/LC) piedāvās Tautas partijai (TP) piecu ministru amatus, ZZS un "Jaunajam laikam" - pa četriem ministru portfeļiem, bet TB/LNNK - divus amatus. LPP/LC tādējādi ieņemtu trīs ministru amatus, liecina Dienas rīcībā esošā informācija.

I.Godmanis pirmdien tikšanās laikā TP piedāvāja ieņemt viņa valdībā finanšu, ārlietu, aizsardzības, kultūras un pašvaldību lietu ministru amatus. Partijas priekšsēdētājs Aigars Kalvītis pēc tikšanās apstiprināja, ka amatus noteikti saglabās ārlietu ministrs Māris Riekstiņš un pašvaldību lietu ministrs Edgars Zalāns. Par pārējiem trim amatiem viņš pieļāva, ka varētu notikt izmaiņas. Visticamāk, mainīsies finanšu ministrs, lai gan neoficiāli kļuvis zināms, ka I.Godmanis vēlas, lai amatā paliktu Oskars Spurdziņš.

Diena jau vēstīja, ka JL varētu piedāvāt tieslietu, ekonomikas, izglītības un zinātnes, kā arī integrācijas lietu ministru amatus. ZZS varētu saglabāt zemkopības, vides, labklājības un īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās amatus. TB/LNNK varētu ieņemt iekšlietu ministra amatu, kā arī saglabāt īpašu uzdevumu ministra Eiropas Savienības līdzekļu apguves lietās posteni. LPP/LC saglabātu satiksmes, bērnu un ģimenes lietu, kā arī ieņemtu veselības ministra amatus. Visticamāk, tāds arī būs I.Godmaņa piedāvājums partijām.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas