Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - "airBaltic" palīdz "Latvijas Avīzei" kāpināt abonentu skaitu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pilots
p
Tad, kad hyper-tendeciozā DIENA beigs atspoguļot tikai "savu" viedokli par objektīvi atspoguļojamām lietām, un tad, kad, piemēram, Jembergas kundze, kura, manuprāt, ir visai cienījama un loģiski domājoša profesionāle, drīkstēs (gribēs??) dzirdēt un rakstīt arī to, kas tiek skaidri pateikts, bet "saprotamu" iemeslu dēļ drukājot tiek noklusēts, tad varbūt arī DIENAI uzsmaidīs tāda laime kā LA.
Frenks
F
....lasu arī krievu un angļu avīzes..... vienkārši tā, intereses pēc, lai var salīdzināt un lai man nav vienveidiga informācija. kaut arī tendenciozu un vienpusīgi motivētu, tomēr kaut kādu citu informāciju Diena tomēr sniedz, tālūk, dudū :)
artis
a
Tas taču ļoti labi, ka Air Baltic atbalsta Latvijas presi!
targash
t
26 tūkstoši abonentu gatavi "Sestdienu" lasīt Pirmdien, samierināties ar paviršu piegādi utt. Dīvaiņi.
dudū
d
Tad paskaidro, ko Tu šeit dari? Tev radušās problēmas ar kuņģi un Tu izmanto iespēju uzlabot savu veselības stāvokli? Un vienlaicīgi esi vampīrs - barojies no negatīvās enerģijas (...kas satur- pretīgumu, negācijas, naidīgumu slēpu vai neslēptu pret AirBaltic citu neatbalstītu !!)? Kāpēc Tu lasi "Dienu"?
lv
l
es nesapratu... 30.... avizu abonimentus? tas uz ko, uz vienu majas kapnju telpu? 300... tas jau butu kas sociali vertigs.
Berta
B
Nu malacis Fliks! Lielisks gājiens!
gm
g
Beerni noteikti daudz vairaak buutu priecaajushies par briivbiljeteem AirBaltic.
Skapis
S
Es tikai nesaprotu, kāpēc vienu brīdi ši ziņa bija www lapas 1.lapā? tas tikai atspoguļo Dienas viedokli par to, kas ir svarīgs sabiedrībai. Manuprāt, ir daudz svarīgāki notikumi, kam pievērst uzmanību. Varbūt jāatver jauna rubrika- avīžnieku savstarpējie kašķi, kur ielikt šim līdzīgus rakstus, lai lasītājiem nerodas iespaids, ka noticis kaut kas graujošs- kāds abonējis 30 avīzes! Vai tad Dienā trūkst cilvēku, kas varētu abonēt kaut 60 komplektu un uzdāvināt tos kaut pensionētajiem skolotājiem? Būs dots pret dotu un arī sāncensība, uz ko prieks skatīties, nevis neizpratnē raustīt plecus par Dienas sāpi.
Mikija
M
Piekrītu komentētāju novērojumiem par Dienas izzušanu no AirBaltic lidmašīnās pieejamās preses, turklāt man šķiet, ka tas sakrīt ar laiku, kad Diena sāka pētīt AirBaltic un tās vadītāja darbību. Man arī šķiet, ka šis gājiens ar LA 30 abonementu pirkumu ir bērnišķīgs, turklāt Vanaga k-gam tagad katru mēnesi būtu jāseko līdzi Dienas un LA abonentu skaita dinamikai un jātur roka uz pulsa, lai noturētu LA pirmajās pozīcijās. Kas būs nākamie laimīgie LA abonementu īpašnieki?
Coper's
C
gm izklausās kā General Motors :-)
Ivans Sokolovs
I
Hmmm... Ar samazgām apliet diena māk, bet ko pozitīvu, kas sen izskan pasaules medijos-negrib... Tā mēs savstarpēji cepamies un cepamies... Diena varēja uzrakstīt to, ko raksta somijas mediji-kad airbaltic ir ticis izvēlēts, kā oficiālais somijas valdības un tās struktūru pārvadātājs... nu bet to jau nerakstīsim, jo tas ir pozitīvais...
gm
g
"Parasti pēc ilgāka laika atgriežoties mājās, lidmašīnā ir patīkami paņemt LA. Tev uzgāžas konservatīva provinciālisma straume un tu jūti - esi mājās! :-)" ------------------- LA izklausaas peec Los Angeles.
Coper's
C
Parasti pēc ilgāka laika atgriežoties mājās, lidmašīnā ir patīkami paņemt LA. Tev uzgāžas konservatīva provinciālisma straume un tu jūti - esi mājās! :-)
Tauta
T
Malači LA

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOKLAUSIES AUDIO


AUDIO: airBaltic skaidro, kāpēc izvēlēta tieši "Latvijas Avīze"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas