Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Aptauja: Lembergs un Dombrovskis populārākie premjera kandidāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sniper'sEye
S
Hercogistei -- pilsētai kopā ar rajonu, visam Ventspils novadam -- Lemberga spēki par vājiem. Sabiedriskā daļa palielināsies, sava daļa -- iesprūdīs... To Huteniekam jau vairs negribas...
Vientulais vilks
V
AIVAR,beidz spokoties,nem un atjauno KURZEMES HERCOGISTI.
Sniper'sEye
S
"...vientieši priecājas, ka nav pievācis sev visu." Kāda tam balsotājam starpība, vai visu sev pievāc Lembergs, vai gandrīz visu Dombrovskis atdod zviedriem. Tikko Db taču bija ziņa, kā zviedru labklājība šogad pieaugusi.
Sniper'sEye
S
Irōnija arī man patīk, bet kādēļ Tu uzbrauc man, ja pats neesi pamēģinājis te saprast, vai izskaidrot, kādēļ pēkšņi tieši par Lembergu gandrīz 35% aptauJāto gatavi pieņemt par premjeru?! Tieši pretinieka/konkurenta nenovērtēšana ir viens no klasiskajiem sakāves cēloņiem, ko vērts apdomāt pirms cīņas. Lai te vairākiem uzbraucējiem būtu kaut cik skaidrāka bilde: arī es nevēlos Lembergu par premjeru, -- vispirms jau tādēļ, ka viņš ir agresīvs un despotisks, līdz ar to nespējīgs veidot valsts vadīšanas komandu. Kā deputāts, kas palīdzētu neļaut pieņemt muļķības par likumiem, viņš gan derētu: nav grūti iedomāties, kādu ļembastu sarīkotu Lembergs, ja viņa klātbūtnē pārējie, Repšem un Dombrovskim mutē skatīdamies, mēģinātu pieņemt tās tabakas, alkohola un degvielas akcīzes, kas šogad spēkā, vai saglabāt tās nodokļu likmes, kas tagad darbaspēka atliekām uzkrautas. Problēma jau nav Lemberga juridiskajā netīrībā: uz to vēlētāji nospļaujas tādēļ, ka tas pats Dombrovskis un viņa politpatrons Repše attieksmē pret vēlētājiem un viņu piedevu -- tautu -- ir vismaz tikpat netīri: kaut vai tādēļ, ka nav spējuši juridiski korekti pieņemt nevienu lēmumu, ar kuriem tie abi lepojas: no pensiju griešanas līdz Jakāna atlaišanai, utt., utjpr. Un, ja jau šie sīkie zviedru stutētāji ir bijuši pie varas tāpat kā Šķēle, tad vēlētāji ir gatavi eksperimentēt un beidzot izmēģināt Hūtenieku: mums ir bijuši protesta balsojumi, -- ŠOREIZ GAIDĀMS IZMISUMA BALSOJUMS, tie'si tādēļ īpaši bīstams, jo neprognozējams.
!!
!
Kāda tauta- tāda valdība. Muļķu zeme grib par premjeru noziedznieku.
Šampēteris
Š
Snaipers iztērējis vārdu jūru, lai iepazīstinātu mūs ar lembergtipa morāli - "jāpievāc, citādi kāds nozags". Vienlaikus tiek izplatīts mīts, ka Lemergs kādam ko devis - faktiski vientieši priecājas, ka nav pievācis sev visu.
pro
p
Sniper'sEye » Zvirbulēn... 09:54 Vēlētājiem gribas kaut mazliet vairāk godīguma pret sevi: lai kredītņēmēju parādus zviedru bankām atdod tie, kas ņēma, nevis visa tauta, pensionārus un atlikušos strādātājus ieskaitot. ------------------------------------------------- ---------------------------------- Lūk, lūk! Te tiešām otra sakne - GODĪGUMS. Man mazsvarīgas partiju programmas un solījumi, ja neredzu godīgus cilvēkus, kam varu uzticēties. Ar Lembergu negribētu ne tikai dzīvot vienā mājā (tas man nedraud), bet pat braukt vienā liftā. Jo nav tā godīguma. Zinu, ka to grūti nosvērt un parādīt. Un tomēr - cilvēki to jūt un redz. Lembergs un godīgs - tas vienkārši neiet kopā. Visa pārējā vervele - laba komanda, prasmīgi juristi utt. taču vistīrākais dūmu aizsegs. KARALIS IR PLIKS.
pro
p
Labi labi, bet es jautāju gluži citu galveno: no kurienes miljoni? Godīgā inženiera, menedžera, zobārsta, zinātnieka, arhitekta, augstskolas mācībspēka, plastikas ķirurga, ģeodēzijas superspeca, datorģenija darbā? KO?!
pro
p
Juhans 01:38 Mēs te Pārdaugavā visi par Lembergu. Sev ņem, bet citiem arī dod. ------------------------------------------------------- ------------------------------------------ Lūk, šī klasiskā laimes formula sliņķiem , stulbeņiem un nejēgām. Citiem dod NESAMĒRĪGI mazāk, bet vēl citiem nedod neko. Jādod ir VISIEM - tā ir vienīgā iespēja. Un VISIEM ir jārūpējas, lai būtu , ko dot - nafta atnāk un aiziet (bet Krievijā vispār, vēsturiski ņemot, - beidzas), jāražo kaut kas - ne jau lokomotīves un kruīza kuģi ar 12 stāviem, bet ekopreces, informpreces, programmatūras, labs lauku tūrisms - tur IR milzu iespējas.
meitene jautātāja
m
Vai labas pārvaldības principi neprasa, lai bizness, tāpat kā baznīca, būtu atdalīti no valsts varas? Kā liekas Jums pašam, kungs?
KLM
K
Jums arī labu dienu! P.S. Tikai neturiet saulē to aprasojošo no ledusskapja, ko pirmīt Jums nosūtīju.Priekā! Uzkožat marinētu gurķīti...
zemietis
z
Žēl , bet varbūt būtu izvērtusies itin laba diskusija, bet ja palūkosities pa logu, tad saule, jūra... Palēnam dodos, visiem labu dienu!
zemietis
z
Nesāc izlocīties! Neslēpies aiz mistiskiem vēlētājiem!Atbildi par saviem vārdiem!Tevi neviens nav pilnvarojis runāt kāda vārdā-tikai savējā , pie tam anonīmi. Vēl man ieinteresēja , ko tādu jēlīši darba likumdošanā ir sačakarējuši?vai traucē tas, ka beidzot tiek ņemtas ciet zem jumta strādājošie naudas mazgātāji un dažam labam nodokļi jāmaksā? Šeit prasītos ļoti konkrēti MK noteikumu un saeimas balsojumi. pat farcovšķiks ko tādu nav publiskā telpā gvelzis!
jautrais
j
.. nevis pētījums bet pasūtījums...
KLM
K
Super! Burciņa marinētu gurķīšu un kaut kas norasojis no ledusskapja Jums! Priekā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas