Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Arī Maršānam alga par mazu, pamet LGS

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zigis
z
Lai iet klosteri un nepamatoti sanemto naudu ziedo Latvijai.Nedrikst sadiem darboniem vel maksat kompensacijas!Kad tas vienreiz beigsies?
Ieva
I
Iestāsies bezdarbniekos, saņems superīgu pabalstu un ,kad Šlesers būs Rīgas mērs, ieņems amatu ar vēl krutāku algu.
GG
G
Pēc bildes izskatās, ka čalis lieto DAUDZ alkoholu.... Noteikti ne to lētāko, ja ar 2400 mēnesī nepietiek....
Viskas
V
Marsana gimis vien rada, ka vins tiesam ir piebeidzis to Salfordu! Tikai : dod,dod, es gribu, man vajag! Gribu but direktors!
Viskas - Mattis
V
Aha tagad valde un latvenergo zem varda Mattis! Kads bus nakamais niks? Ej masturbet uz tualeti, nevis publiskaja telpaa!
MILDA
M
Mani šobrīd neinteresē ne viņa alga, ne paveiktais, kas mani šausmina tas ir ārprātīgais cinisms - ar savu izteikumu par "timuriešiem" viņš ir apgānījis visu, kas mums ir bijis svēts, apgānījis visus tos cilvekus kas ir ziedojuši savai Dzimtenei visu sevi, pat savu dzīvibu, neprasot par to samaksu. Maršāns apgānīja Brīvības cīnītājus, Leģionārus, barikādēs kritušos un daudzus citus Latvijas patriotus, kuri mil savu Tēviju un gatavi viņas labā ziedot ne tikai dažus nieka tūkstošus latu, bet savu veselību un visdārgāko - dzīvību! Tas ir ārprāts, ja šeit būtu proletariāta diktatūra, viņš sen jau būtu nolikts pie sienas un visa viņa ģimene arī. Maršānam ļoti paveicies, ka Latvija ir demokrātiska valsts!
Ikijs
I
Komentāri, komentāri ! Lai šis būtu sliktākais piemērs no reālās ikdienas. Cik vēl tādu ir pie siles, kas saņēm nepelnīti lielu naudu ? Nedaudz matemātikas un visa bilde ir drūma un tumša. Ko darīt ar tiem, kas samierināsies ar 60 % mazāku algu un nedarot neko, mierīgi saņems vairāk, nekā citi, strādājot vaiga sviedros. Būtu lietderīgi publicēt to valžu vadītāju un locekļu sarakstu, kas nedarot neko saņem ne samērīgi lielas algas. Varbūt J.Maršāns uz šā fona nav sliktākais.
kamielis
k
Kauna viņam nav!
Tāuntā
T
Diena manā minētajā ziņojumā visus linkus nogrieza. Bet būtība bija- tāda "SalDfordas universitāte" kā minēta Maršāna tīmeklī atrodamajā CV, dabā nepastāv. Ir "University of Salford", un tā piedāvā 12 mēnešu telemācības kursu, lai iegūtu Maršāna kunga iegūto "augsto kvalifikāciju". Bet nu kļūda ir saprotama, man ar Junk folderis katru dienu pilns ar piedāvājumiem par nieka pārsimt dolāriem nopirkt Akadēmiķa grādu, un es, arī īpaši nepārstrādājies, ar no galvas neatceros visus šo piedāvātāju vārdus- tad tak nevar prasīt, lai tik aizņemta persona kā Maršāna k-gs savējos atcerētos. Bet tad jau man augstāk jāvērtē Atslēdznieka kunga izglītība- viņš, droši vien, vismaz ir redzējis kādu no pasniedzējiem-svētajiem tēviem vaigā- vismaz lai piķi nodotu... (Bet var jau būt, ka viņš arī visu izglītību ir ieguvis caur Internetbanku).
Elizabete
E
Vērojot vadošo darbinieku sašutumu par algu samazināšanu, atceros kādu gadījumu. Tas bija pirms 8 gadiem, arī pašvaldību vēlēšanu laikā. Runājām ar TTP vadītāju Zālīša kungu. Viņš toreiz izteica sašutumu un izbrīnu par Rīgas Domes attiecīgo departamentu darba stilu un cita starpā arī par centieniem viņu pārliecināt, ka viņam ir jāpalielina alga. Nu protams, 2001.gadā Zālīša kunga atalgojums, salīdzinot ar citu pašvaldības uzņēmumu algām, bija nepieklājīgi zems, kādi 600 Ls mēnesī. Bet inteliģentais sirmgalvis, kuram bija jau ap 70, zobgalīgi sacīja: priekš kam gan man būtu vajadzīga lielāka alga, māja man ir, mašīna arī, kādi pāris uzvalki un pāris kurpju pāri arī... Un apēst..., nu nav man otra vēdera. Nu kam gan vajadzīgas tās milzu algas... Viņa secinājumus arī Jūs varat uzminēt, tāpēc turpinājumu šeit nerakstīšu.
jautājums
j
Nē, nu algu jau saņem un , atkal, mašīnā un komandējumi un mobilais... Tā kā Jūsu taisnība ir sakari. Ir!
Mattis - jautajums
M
Kapēc valsts uzņēmumu vadītājiem nav nekāda sakra ar uzņēmumiem, kurus viņi vada?
jautājums
j
Tur nu es piekrītu. Valsts uzņēmumu vadītājiem nav nekāda sakara ne ar krīzi, ne ar uzņēmumiem...Vienīgais pienākums algu saņemt un nekur nejaukties. Un ar tik izcilām dotībām Maršānam privātajā biznesā karjera nodrošināta... Vispār jau diezgan zīmīga figūra. Šķiet tieši viņam Maksātnespējas aģentūru izveidoja, bet tad laikam JL pirmo reizi pie varas nāca... Kādi tie hobiji bija ? Hokejs ? Un iepriekšējais LGS šefs Edijs Kizenbahsari tāds interesants bija..No TB/LNNK ,laikam ? Un tā kundzīte Tatjana Okladņikova ...mākslas mecenāte...
Mattis - Viskas
M
Kāpēc tu domā ka valdes neko nedara? Kāds valsts uzņēmumu vadītājiem sakars ar krīzi?
LATVENERGO - Valdei =Latvenerg
L
Kapēc es esmu muļķis?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Saeimā gatavo atkāpes lielo valsts uzņēmumu valdēm

Krauklim par aiziešanu no "Latvijas Pasta" 11,4 tūkstošu latu kompensācija

Darba devēji: atalgojums valsts uzņēmumos jāsamēro ar darba rezultātiem


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas