Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Atbalsta Kalnietes un Šadurska braucienu uz Gruziju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vuarzazi
V
Ir pareizi izteikt solidaritati. Tas kas notiek tur atiecas ari uz mums. Lielkrievija tur aizstavot , starp citu, savus pavalstniekus. Nedomaju, ka Krievijas karaspeks gribeja tikai apskatit populara Stalina dzimsanas vietu.
k
k
komunisti bija visas latviešu sabiedrības avangards
lno
l
man liekas, ka abi bija komūnisti, abi bija jaunais laiks, bet vai abi taisa p.s , to gan nazinu.
precizējums
p
īstais lno zinātu gan to, kas ir Kalniete un Šadurskis, gan to, kas ir PS, gan to, kas ir jaunais laiks, gan to, kas ir īsteni komūnisti.
interesanti
i
iteresant,i vai prezidiums apstiprinātu komandējumu visiem 100 deputāteļiem?
lno
l
īsteni komūnisti, jaunais laiks.
k
k
neparasti varonīga rīcība. kalniete un šadurskis izcilākie latvieši 21. gadu simtenī. krievi uzzinot par šo braucienu izvāc karaspēku, atkāpsies līdz pleskavai. visa pasaule ziņos par varoņiem. latvija būs pasaules ziņu topa galvgalī. par nieka pāris tūkstošu latu. varoņi!
Ojārs
O
Viens labums no šī komandējuma būs gan - Kalniete būs tālu prom un negrābstīsies ap sestdienas referenduma lietām. Tagad viņa te neko nevarēs sabojāt un būs cerības uz referenduma pozitīvu iznākumu!
arābs
a
Šaubos, vai Lācis ir tulkots 11 valodās, tostarp arābu. -------------------- Un cik arābu ir NOPIRKUŠI šo Kalnietes šedevru?
Ciniskais
C
Pēdējās patiesās ziņas: Ceturtajā palīdzības kravā Gruzijai - teltis, gultas veļa un medikamenti, piektajā palīdzības kravā - Kalnietes kundze un Šadurska kungs.
Ojārs
O
Kas tas par sīkumu, Šadurska kungs? Sandra ar Ģirtu gatavojās kļūt par dzīvo vairogu visai Gruzijai. Un ja nu viņus izcaurumos naidnieku lodes, pasargdievs vēl kāda raķete ķers? Tas būs milzīgs zaudējums, ja mēs viņus vairs neieraudzītu savas partijas priekšgalā!
Человек
Ч
Самыми популярными фильмами и книгами в мире являются порнографические и желтые произведения.
grāmata
g
Tulkojumu skaits neliecina par grāmatu kvalitāti. Pirktāko grāmatu topā Kalnietes darbi jau nu gan nav un no tulkotajiem var tikt vaļā tikai par velti - dāvinot dažādos pasākumos ....
Человек
Ч
Всё у славян воруют. Живой щит образовывали на мостах Белграда. В таком живом щите стоял русский патриот и великий поборник Российской Империи писатель Александр Проханов. Не прошло и десяти лет, как и эти туда же (из статьи): "Pilsoniskās savienības pārstāvji aicina arī citus Latvijas, Eiropas un NATO dalībvalstu parlamentāriešus doties uz Gruziju, lai izveidotu savdabīgu "dzīvo vairogu", kas atturētu Krievijas "putinisko režīmu" no tālākas agresijas šajā valstī." В Белград надо было съездить. А то лицемерно получается.
krista
k
Šaubos, vai Lācis ir tulkots 11 valodās, tostarp arābu. Par to lasīju pirms neilga laika Dienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas